KONTAKTIRAJTE NAS: 01/ 4812 200; 091/ 4812 200

PRATITE NAS:

Top
Kako izgraditi karijeru u industriji luksuza
9 Mar

LIVE Event Zagreb: Kako izgraditi karijeru u industriji luksuza?

Pridružite nam se u Zagrebu 19.03.2022. u 14:30 i saznajte kako će vam diploma Les Rochesa povećati zapošljivost i pozicionirati vas na lidersku poziciju u industriji luksuza. Na eventu ćete dobiti dublji uvid u inovativne preddiplomske i diplomske programe, studentski život i kampuse Les Rochesa u Švicarskoj i Španjolskoj. Osim toga, moći ćete postaviti pitanja i dobiti više informacija o uvjetima prijave na studij.

Les Roches

Prepoznata u svijetu zbog švicarskog stila praktičnog podučavanja, Les Roches je konkurentna međunarodna škola za hotelski menadžment i biznis. Kroz individualni pristup obrazovanju, Les Roches priprema studente za uspješnu globalnu karijeru u industriji luksuza. Uz to, ova škola nalazi se u Top 3 institucije u svijetu prema zadovoljstvu poslodavaca.

Les Roches

Top škole za hotelijerski menadžment i kulinarstvo

Sommet Education je konkurentna grupa škola za hotelski menadžment i kulinarstvo. Škole za hotelski menadžement, Glion i Les Roches, imaju kampuse u Švicarskoj, Španjolskoj i Kini. Preddiplomske i diplomske programe u ovim prestižnim školama upisuju studenti iz više od 100 zemalja kako bi dobili kvalitetno švicarsko obrazovanje utemeljeno na praktičnoj primjeni, akademskoj izvrsnosti i dinamičnom multikulturalnom okruženju.

Kulinarske i slastičarske škola Ducasse Education u Francuskoj izvode preddiplomske programe, tečajeve za promjenu i napredak karijere, ali i privatne tečajeve za sve zaljubljenike u hranu.

Prijavi se i besplatno sudjeluj na eventu 19.03.
Koja je vaša pozicija u turizmu? Jeste li u prodaji, marketingu ili organizaciji događaja? Imate li ambiciju napredovati? Da biste dospjeli do izvršnih pozicija ili uspješne međunarodne karijere u idućih pet godina, neće vam biti dovoljna diploma domaćeg fakulteta, radišnost, komunikativnost i lokalni kontakti. Saznajte što BHV direktorica i certificirani Harisson Assessment career coach Gordana Kolenko savjetuje.
Kako u 5 koraka napredovati u karijeri u turističkoj industriji?

Tko su govornici na eventu 19.03. u Zagrebu?

Gordana Kolenko
Gordana Kolenko

Direktorica BHV Educationa i certificirani Harisson Assessment career coach

Goran Yordanov
Goran Yordanov

Sommet Education Regionalni direktor za područje Istočne Europe i Kavkaza

Sorry, the comment form is closed at this time.