KONTAKTIRAJTE NAS: 01/ 4812 200; 091/ 4812 200

PRATITE NAS:

Top
Studij u Njemačkoj
31 Mar

Studij na engleskom u Njemačkoj: University of Europe for Applied Sciences

Želiš već sada živjeti u budućnosti? Ne možeš prestati misliti i googlati o novim tehnologijama i rješenjima? Kreativna si osoba koja svoje talente želi pretvoriti u karijeru? Imamo mjesto za tebe – University of Europe for Applied Sciences. Ovo privatno sveučilište poznato je po obrazovanju lidera u području biznisa, tehnologije, sporta, medija i evenata te umjetnosti i dizajna. U nastavku saznaj detalje o University of Europe for Applied Sciences – njihovom praktičnom pristupu prema najvišim međunarodnim standardima.

Želiš studirati u Njemačkoj na engleskom jeziku?

Saznaj više o studiju u Njemačkoj
Studij u Njemačkoj

University of Europe for Applied Sciences

Svi već znamo da je Njemačka predvodnik u tehnološkoj revoluciji: od autocesta do umjetne inteligencije. Za sve ovo potrebno je znanje i iskustvo u digitalnom pristupu i kreativnost za razvijanje inovativnih ideja. University of Europe for Applied Sciences nudi ti upravo to na četiri lokacije: Innovation Hub (Postdam), Iserlohn, Hamburg i Berlin. Na svim kampusima imat ćeš praktično iskustvo studiranja i razvijanje mreže kontakata s top profesionalcima.

Zašto University of Europe for Applied Sciences?

1

BRZA I NOVA OPREMA

Sigurno se još uvijek sjećaš sporih računala sa satova informatike u srednjoj školi. Potpunu suprotnost nudi ti University of Europe Applied Sciences: računala opremljena s iMac vrhunskim softverom za dizajn, foto studijima, VR opremom, zvučnim studijem, SR kamerama i slično.

2

BERLIN JE SPREMAN NA TEBE

Postani dio dinamične i aktivne start-up scene u Berlinu. Očekuje te okruženje koje tvori više od 500 novih start-upova svake godine. Bilo koji od njih je potencijalno mjesto za tvoju praksu ili posao.

3

IMAT ĆEŠ VREMENA ZA UŽIVANJE

Da, to je moguće. University of Europe Applied Sciences misli na čitav tvoj razvoj. Sveučilište ti želi osigurati dovoljno vremena za uživanje u onome što te veseli: putovanja, kave s prijateljima i hobiji. Posebno dizajnirani rasporedi ti omogućuju dovoljno slobodnog vremena za sve.

4

NAUČI NJEMAČKI JEZIK

Vjerojatno si njemački jezik učio u osnovnoj i srednjoj školi, ali si ga zaboravio. Budući da je njemački jezik jedan od tri radna jezika EU i mogućnosti rada u njemačkim tvrtkama, znanje njemačkog jezika je bitno. Na University of Europe Applied Sciences možeš naučiti njemački kroz različite jezične tečajeve.

5

OSOBAN PRISTUP

Učit ćeš u malim grupama koje će ti omogućiti prostor za izražavanje svojih ideja. Mentorirat će te profesori koji su uspješni profesionalci u poslovnoj i kreativnoj industriji. Tvoji kolege će biti studenti s više od 100 različitih nacionalnosti.

Koje programe možeš upisati?

Započni svoju prijavu na studij u Njemačkoj
 
Rangiranje fakulteta i akreditacije

University of Europe for Applied Sciences zauzeo je mjesta na globalno prepoznatim rang ljestvicama visokog obrazovanja.

  • TOP 10 Poslovnih studija na privatnim fakultetima u Njemačkoj (U- Multirank, 2020)
  • TOP 10 po kvaliteti učenja na poslovnim studijima na privatnim sveučilištima u Njemačkoj (U- Multirank, 2018)
  • TOP worldwide za međunarodnu orijentiranost (U- Multirank, 2016)

Osim rangiranja, za izbor studija bitne su i akreditacije. Kako se budeš kretao kroz različite karijere, možeš biti siguran da će tvoja diploma na University of Europe for Applied Sciences biti svugdje uvažena:

  • AACSB Business Education Alliance: mreža za napredak poslovnog obrazovanja
  • FIBA Accredited programme: agencija za osiguravanje kvalitete obrazovanja
  • State approved: prepoznato i odobreno od strane Njemačke
Studij u Njemačkoj
Školarine i financiranje studija

Kroz plaćanje školarine osiguravaš si: pristup naprednoj tehnologiji, praktično iskustvo, razvijanje karijeranog plana, besplatno učenje njemačkog jezika te pristup Job Teaser online platformi. Ova platforma će te spojiti sa regionalnim tvrtkama koje ti mogu omogućiti praktičan rad. U pokrivanju troškova školarine mogu ti pomoći studentski zajmovi, BAföG zajam te obrazovni fondovi. University of Europe Applied Sciences nudi i brojne prilike za pokrivanje troškova školarine poput Digital Pioneers Scholarship i Cultural Diversity Scholarship.

Zanima te više o školarinama na University of Europe for Applied Sciences?
 
Studij u Njemačkoj
Buduća karijera

University of Europe for Applied Sciences je dio mreže Global University Systems. Kroz ovu mrežu bit ćeš povezan sa 48 sveučilišta koja broje više od 50 000 studenata. Ova mreža omogućuje ti pristup daljnjem inozemnom studiranju (SAD, Australija, Azija), praktičnim projektima i studijskim posjetama. Uz iskustvo rada tijekom studija, karijerni centar University of Europe for Applied Sciences pratit će te na svakom koraku tvoje potrage za poslom nakon diplomiranja. Do sada su ispratili brojne studente od kojih su 68% pronašli zaposlenje prije diplomiranja, dok je 93%  pronašlo posao unutar godinu dana od diplomiranja.

Saznaj kako ti BHV Education može pomoći pronaći svoje mjesto u presjeku kreativnog, poduzetničkog, međunarodnog i digitalnog duha na University of Europe for Applied Sciences. Prijavi se na besplatne konzultacije i pronađi svoje mjesto u svijetu!

Zakaži individualne konzultacije

Sorry, the comment form is closed at this time.