KONTAKTIRAJTE NAS: 01/ 4812 200; 091/ 4812 200

PRATITE NAS:

Top
Studij u SAD-u HULT
8 Apr

Studij u SAD-u: HULT International Business School

Želiš studirati u inozemstvu i postati biznismen svjetskih razmjera, a ne znaš otkuda krenuti? BHV Education je tu za tebe. Više od 27 godina uvodimo buduće studente u svijet top sveučilišta koja će lansirati njihov razvoj. Jedno od njih je i Hult International Business School koja ima kampuse na tri kontinenta. Dva američka kampusa, u San Franciscu i Bostonu, donose ti mogućnost studiranja na prestižnoj poslovnoj školi u multikulturalnom okruženju. Osim što ćeš se obrazovati u školi koja stavlja praksu ispred teorije, naučit ćeš raditi s ljudima iz cijelog svijeta. U kojem god smjeru se zaputiš nakon diplomiranja, brojna vrata će ti biti otvorena. Više detalja o studiju na Hult International Business School donosimo ti u nastavku teksta.

Studij u SAD-u HULT

Zašto studij u SAD-u?

Sjedinjene Američke Države poznate su po svom utjecaju na ostatak svijeta. Od glazbe, načina odijevanja pa sve do specifičnih načina studija koji oblikuju inovativne profesionalce. I sam znaš da brojne inovacije i sjedišta velikih tvrtki dolaze iz SAD-a: Amazon, Apple, Microsoft, IBM i mnogi drugi. Kroz studij na Hult International Business School imaš priliku obrazovati se i postati dio novih poslovnih priča. Hult International Business School, koja je u 1% poslovnih škola u svijetu s tri međunarodne akreditacije, bit će ti odličan partner u toj avanturi. Osim konkretnog znanja, steći ćeš vještinu rada s ljudima iz različitih zemalja. SAD je poznat po svojem nasljeđu različitosti te je dom mnogobrojnim kulturama. U susretu s njima postat ćeš spreman za rad u globaliziranom svijetu.

Započni svoju prijavu na studij u SAD-u

HULT International Business School

Hult International Business School je jedna od vodećih privatnih poslovnih škola s kampusima diljem cijelog svijeta: Boston, San Francisco, London, Dubai, Šangaj i New York.  Pomoću kurikuluma koji prati promjene u svijetu Hult od svojih studenata oblikuje buduće poslovne i društvene lidere. Ova neprofitna poslovna škola je prva institucija u SAD-u koja je dobila tri prestižne međunarodne akreditacije: The Association to Advance Collegiate Schools of Business (AACSB International), Association of MBAs (AMBA), i EQUIS (The European Quality Improvement System). Time Hult pripada u samo 1% poslovnih škola u svijetu koji imaju sve tri akreditacije.

Studij u SAD-u HULT
Studij u SAD-u HULT

Popis studijskih programa na engleskom jeziku

Kako bi postao top profesionalac, Hult International Business School uvodi te u inovativan pristup studiranju. Očekuju te američki način studiranja, praktični zadaci, razvijanje vještina, coaching te rad na osobnom poslovnom portfoliju. Na preddiplomskom studiju naučit ćeš glavne predmete (major) koji su potrebni za poslovan uspjeh poput menadžmenta, poslovne analitike, poduzetništva, financija i marketinga. Uz njih, imat ćeš priliku izabrati druge predmete (minor) u rasponu od psihologije, dizajna do računarstva.

 

Preddiplomski smjerovi u Bostonu:
  • Bachelor of Business Administration
Diplomski smjerovi u Bostonu i San Franciscu:
  • International Business
  • Business Analytics
  • Social Entrepreneurship
  • Entrepreneurship & Innovation
Studij u SADu HULT
Saznaj više o studiju u SAD-u

Novi način studiranja:

Ako ti je dosta tradicionalnog učenja kroz sjedenje u učionici i pisanje bilješki, Hult International Business School je mjesto za tebe. Kao poslovna škola, shvaćaju važnost vještina za uspjeh u karijeri. Transformirat će te kao osobu i budućeg profesionalca kroz learning-by-doing (učenje kroz rad).

1

DO CHALLENGES

Izlazit ćeš iz svoje zone komfora i time postati spreman za svoje buduće radno mjesto. Razvit ćeš vještine kreativnog rješavanja problema i suradnje. Nakon diplomiranja bit ćeš znatiželjna i marljiva osoba koja može raditi u međunarodnom okruženju.

2

DO GLOBAL

Većina poslova koje ćeš raditi nakon diplomiranja imat će poveznicu s ostatkom svijeta. Kroz studij na Hultu i pristup njihovoj globalnoj mreži studenata bit ćeš u kontaktu sa 141 nacionalnosti. Osim prijateljstava diljem svijeta, na ovaj način pronaći ćeš buduće poslodavce, investitore i poslovne partnere.

3

DO GROWTH

Hult shvaća da za uspjeh treba neprestano ulagati u svoj razvoj. Od tebe očekuju da postaneš najbolja verzija sebe. U tome će ti pomoći kroz pružanje cjeloživotnog obrazovanja. Ako poželiš promijeniti industriju u kojoj radiš ili svoje ciljeve, uvijek se možeš vratiti na HULT na dodatnu edukaciju.

Studij u SAD-u HULT

Kampus u Bostonu

Nalazit ćeš se na obalama rijeke Charles, a ujedno i u centru jednog od akademski najpoznatijih gradova u SAD-u. Osim što je Boston već duže vrijeme na glasu kao jedan od predvodnika u obrazovanju, postao je poznat i kao inovacijski hub. Osim kvalitetnog studija, imat ćeš priliku živjeti u gradu koji eksperimentira, ruši granice i donosi inovacije u poslovnom svijetu. U kampusu dočet će te teren za košarku, nogomet i teretana sa zidom za penjanje/planinarenje. HULT želi od početka studija graditi tvoju karijeru. Zato ćeš u Bostonu upoznati multinacionalne tvrtke poput L’Oréala i Amazona kako bi čuo o njihovim mogućnostima zapošljavanja. Uz tvoje profesore, kroz alumni zajednicu bivših studenata umrežavat ćeš se s top profesionalcima iz cijelog svijeta.

Studij u SAD-u HULT

Kampus u San Franciscu

Očekuje te moderan kampus otvorenog plana smješten u povijesnom dijelu grada. Kratkom šetnjom stižeš do zaljeva San Francisca i Tihog oceana, a ujedno si blizu fakultetu. Ako se želiš upoznati s top profesionalcima iz tech industrije, San Francisco je pravo mjesto za tebe. Od malih start-upova do Silicijske doline, Hult će ti omogućiti prvi korak prema tome. Kao poslovna škola, Hult organizira događaje za razvijanje karijere, šalje te na razne evente od vrhunskih tvrtki i daje ti mogućnost da se uključiš u studentska društva. Imat ćeš priliku posjetiti Googleov kampus i Facebookov ured, upoznati se s tvrtkom i naučiti više o Googleovom pravilu o spavanju za radnike .

Akreditacije i nagrade

Osim što je u 1% poslovnih škola u svijetu koje imaju tri međunarodne akreditacije, Hult ulaže dodatne napore u kvalitetu obrazovanja. Dobitnik je brončane nagrade za Najbolju inicijativu za cjeloživotno učenje 2022. od strane Association of MBAs (AMBA) i Business Graduates Association (BGA). Poznata imena poput Financial Times su također prepoznala uspjeh HULTa.

Studij u SAD-u HULT
  • Financial Times 2021 MBA Ranking: HULT se nalazi u prvih 100 poslovnih škola u svijetu u području MBA programa
  • US News & World Report 2021 Best Undergraduate International Programs: HULT je 25. u 2021. godini
  • The Economist 2021 Full-Time Global MBA Ranking: HULT je na 15. mjestu po MBA programima u trajanju od jedne i dvije godine.

Želiš studirati u SAD-u na top poslovnoj školi?

Dogovori besplatne konzultacije

Sorry, the comment form is closed at this time.