KONTAKTIRAJTE NAS: 01/ 4812 200; 091/ 4812 200

PRATITE NAS:

Top
Ljetna škola Prag
19 Apr

Ljetna škola u Češkoj: European Summer School – Prague 2022

Osim uživanja u suncu, moru i ostalim blagodatima ljeta, period ljetnih praznika izvrsna je prilika naučiti nešto novo, upoznati nove ljude iz različitih dijelova svijeta i u svoj životopis upisati sudjelovanje na internacionalnom programu iz područja PR-a, business managementa, kreativnog pisanja, project managementa i mnogih drugih.

Upravo je desetodnevna ljetna škola u Pragu – ESS krajem srpnja i početkom kolovoza 2022. prilika za profesionalno i osobno usavršavanje na 18 dostupnih programa na engleskom jeziku, učenje od stručnjaka, stjecanje vrijednih internacionalnih poznanstava i  prijateljstava, te upoznavanje glavnog grada Češke i njegove okolice.

Ljetna škola Prag
Ljetna škola Prag

Ne propusti svoju priliku za drugačiju ljetnu avanturu, prijave su otvorene do 15.06.2022.

Dogovori besplatne konzultacije

Zašto ići na ljetnu školu u Pragu?

Ljetna škola prilika je za studente i učenike da upoznaju discipline svog interesa ili da prodube već stečena znanja o istom. Pokazat ćete kako za vas usvajanje novih znanja ne prestaje završetkom nastave u lipnju, te kako ste uvijek otvoreni za nove izazove. Sudjelovanje na ljetnoj školi odlična je stavka za vaš životopis koja će pokazati da ste željni stjecanja novih znanja i vještina, upoznavanja drugih kultura i industrija od vašeg interesa. Pohađanje intenzivnog programa ljetne škole izvrsna je prilika da upoznate discipline koje su vas oduvijek zanimale, radite na projektima i diskutirate sa stručnjacima s čeških i svjetskih sveučilišta.

Kako izgleda nastava?

Nastava je bazirana na interaktivnim metodama podučavanja u grupama od 8 do 10 učenika, diskusijama, studijama slučaja, radu na vlastitim i grupnim projektima te gostujućim predavanjima stručnjaka iz industrije. Cilj je sudionike upoznati s temeljima područja koje su odabrali i potaknuti na daljnje istraživanje specifičnosti istog.

Ljetna škola Prag
Ljetna škola Prag

18 specijaliziranih programa:

  • Advertising and PR
  • Digital Graphics
  • Online and Social Media Marketing Bootcamp
  • Blockchain Fundamentals
  • Doing Business in Asia
  • Personal Development
  • Business Management
  • Entrepreneurship and New Venture Creation
  • Politics, Media and Campaigning
  • Communication, Negotiation and Conflict management
  • Fintech & Decentralized Finance
  • Project Management: From Theory to Practice (Term 1)
  • Creative Storytelling and Creative Writing
  • Human Resources
  • Project Management: From Theory to Practice (Term 2)
  • Design Thinking Bootcamp
  • Introduction to Psychology
  • Sustainable Leadership: 100 Solutions For the World

Po uspješnom završetku odabranog programa, studenti dobivaju Certificate of Attendance. Također je moguće priznanje dodatnih 5 ECTS-a, u dogovoru s matičnim fakultetom.

Dogovori besplatne konzultacije

Radite na vašem osobnom razvoju!

Uz stjecanje akademskog znanja na području digitalnog marketinga, financija, conflict managementa, leadershipa, digitalne grafike i sl., sudjelovanjem na ljetnoj školi studenti razvijaju čitav spektar različitih soft skills. Razvoj komunikacijskih vještina na engleskom jeziku, upoznavanje i interakcija s kolegama drugih kultura, snalaženje u dotad nepoznatom okruženju svakako su odrednice koje budući poslodavci posebno cijene i vas ističu među velikim brojem kandidata.

Ljetna škola Prag

Tijekom akademskog dijela programa i planiranih aktivnosti poput filmske večeri, rooftop graduation partyja i mnogih drugih, imat ćete priliku upoznati i družiti se s mladim i perspektivnim ljudima koji su poput vas željni istražiti svijet i različite discipline, steći nova znanja i proširiti vlastite vidike.

 

Dogovori besplatne konzultacije
Ljetna škola Prag

Upoznajte Prag i okolicu!

Glavni grad Češke, iako milijunski grad, poznat je po svome gostoprimstvu, srdačnosti, mnoštvu kulturnih i povijesnih znamenitosti te obilju sadržaja za mlade. Uz razvijen kurikulum, program ESS-a obuhvaća ture praškog starog grada i dvorca, upoznavanje grada iz perspektive rijeke Vltave i mnoge druge zabavne aktivnosti. Imat ćete priliku posjetiti Česky Krumlov, živopisan grad čija je povijesna jezgra iz 13. stoljeća uvrštena na UNESCO-ovu listu svjetske baštine.

ISKUSTVA POLAZNIKA

Meni je bilo super na ljetnoj školi i svima bi preporučila to iskustvo. Upoznala sam puno novih prijatelja (iz cijelog svijeta) s kojima sam i danas u kontaktu. Osim toga, predavanja su bila stvarno jako zanimljiva. Organizatori su se potrudili da se svi odlično provedemo. Pripremili su za nas puno različitih aktivnosti kao primjerice roštilj u parku, vožnja pedalinama po rijeci i razgledavanje dvorca što je upotpunilo cijelo putovanje.

– Petra Vranić, polaznica Ljetne škole u Pragu

Osim učenja i pisanja zadaći, svakim danom odvijaju se raznolike aktivnosti uz activity lidere, iako niste obavezni sudjelovati, vjerujte mi želite! Meni osobno, atmosfera je bila za poželjet. Svi mi polaznici kao da smo bili sličnih karakteristika, misleći, otvoreni, komunikativni, prijateljski nastrojeni, stoga se nikada nisam osjećala zapostavljeno. Completely approved.

– Viktorija Klas, polaznica Ljetne škole u Pragu

Pošalji upit za Ljetnu školu u Pragu!

Sorry, the comment form is closed at this time.