KONTAKTIRAJTE NAS: 01/ 4812 200; 091/ 4812 200

PRATITE NAS:

Top
Ljetna škola u Njemačkoj:
26 May

Ljetna škola u Njemačkoj: Navigator Business Summer School

Globe Business College Munich poseban je zbog kombinacije njemačkog i irskog pristupa obrazovanju. Glavni cilj Globe Business College Munich je studente, osim formalnih akademskih vještina, naučiti razmišljati u hodu, funkcionirati u dinamičnom okruženju i komunicirati s različitim ljudima. Uz preddiplomski studij Bachelor (Hons) in Business na engleskom jeziku, svake godine možeš pohađati ljetnu školu Navigator Summer Business School. Više o Navigator Summer Business School i iskustvima polaznika saznaj u nastavku teksta.

Ljetna škola u Njemačkoj:
Ljetna škola u Njemačkoj:

Navigator Summer Business School

Ljetna škola u trajanju 5 dana uključuje aktivnosti i poslovne radionice s vrhunskim profesionalcima, liderima iz industrije i uglednim tvrtkama u Münchenu.

  • S timom profesionalnih nastavnika i trenera Globe Business College Munich, razviti ćeš svoje vještine, proširiti svoje akademske sposobnosti i otkriti koje su njihove snage u poslovnom okruženju.
  • Radom s tvrtkama iz stvarnog života u Münchenu, steći ćeš uvid ne samo u poslovnu teoriju i praksu, već i u studiranje na fakultetu. Studenti svakodnevno istražuju temeljna područja marketinga, financija, strategije i ekonomije. Uz to, razvijaju prijeko potrebne vještine upravljanja vremenom, prezentiranja, akademskog pisanja i intervjua.
  • Kroz radionice i seminare s profesionalnim trenerom kreirat ćeš osobni plan koji će ti pomoći u postizanju ciljeva. Po završetku ljetne škole, posjedvovati ćeš set vještina koje će te koristiti u budućnosti i na studiju, ali i u profesionalnom životu.

03. – 08.07.2022.

Munchen, Njemačka

POŠALJI UPIT ZA LJETNU ŠKOLU U MUNCHENU
Smještaj tijekom ljetne škole

Meininger Hotel Munich City Centre smješten je na samo 5 minuta hoda od Globe Business College Munich. Nalazi se i u blizini Hackerbrücke SBahn stanice za vlak na kojoj se možeš direktno ukrcati za Marienplatz, glavni trg u Munchenu. Hotel je idealan za mlade ljude – besplatan wifi, soba za igre, zajednička kuhinja i osoblje koje govori engleski.

Tijekom ljetne škole možeš odsjesti i u Euro Youth Hotelu na 80 metara od glavnog kolodvora u Munchenu. Lokacija Euro Youth Hotela idealna je za razgledavanje svih poznatih atrakcija u Munchenu. Hotel je udaljen 10 minuta lagane šetnje ili 2 minute vožnje vlakom od Globe Business College Munich. Obje opcije uključuju višekrevetne sobe.

Ljetna škola u Njemačkoj
Ljetna škola u Njemačkoj

Iskustva polaznika ljetne škole

Sorry, the comment form is closed at this time.