KONTAKTIRAJTE NAS: 01/ 4812 200; 091/ 4812 200

PRATITE NAS:

Top
Studij u Austriji: Modul University Vienna
2 Jan

Studij u Austriji: Modul University Vienna

Vidiš se u svijetu biznisa i ekonomije? Modul University Vienna ima preddiplomske i diplomske smjerove iz biznisa i ekonomije na engleskom jeziku. Život u austrijskog prijestolnici prilagođenoj međunarodnim studentima, održivi kampus s pogledom na Beč i besplatno učenje stranih jezika u sklopu fakulteta samo su neki od razloga zašto izabrati Modul University. Pročitaj tekst u nastavku i saznaj više o studiranju u Beču, programima, kampusu, učenju stranih jezika i studentskim klubovima.

Studij u Austriji: Modul University Vienna

Zašto studirati u Beču?

Beč broji više od 190.000 studenata – više nego veliki njemački gradovi Berlin, Hamburg ili München. Austrijski glavni grad prilagođen je studentima; studentski popusti, uzbudljiv noćni život, kvalitetan javni prijevoz, koncerti svjetskih zvijezda. Uz bogatstvo sadržaja za studente, ovaj se grad može pohvaliti i visokom kvalitetom života.

Već šestu godinu zaredom Beč je proglašen najboljim mjestom na svijetu za život.

Jedan od razloga sigurno je i činjenica da je 50% grada prekriveno zelenim površinama – parkovi, šume i atraktivne biciklističke staze. Privlači međunarodne studente i zbog svoje pozicije u samom srcu Europe. Austrijska metropola odlična je polazišna točka za sva tvoja vikend putovanja u gradove poput Praga, Rima, Venecije i Pariza.

Saznaj više o preddiplomskim i diplomskim smjerovima na engleskom jeziku, visinama školarina, stipendijama i studentskom životu u Beču.

Dogovori besplatne konzultacije

Kao obrazovna destinacija, Beč ti pruža:

  1. akreditirana i međunarodno orijentirana sveučilišta
  2.  studijske smjerove usmjerene na praksu i istraživanja
  3.  izvrsnost u podučavanju
  4.  društvenu raznolikost i visoku kvalitetu života
  5. bogatu kulturu, prirodu i otvorenost prema strancima
Studij u Austriji: Modul University Vienna

Modul University Vienna

Modul University Vienna međunarodno je sveučilište za biznis i ekonomiju s fokusom na područje međunarodnog menadžmenta, uslužne industrije, turizma, održivosti, informacijske tehnologije i dizajna. Ovo austrijsko sveučilište izvodi studijske programe u potpunosti na engleskom jeziku koji okupljaju studente iz cijelog svijeta. Uz to, kao glavne vrijednosti svojeg djelovanja ističu zaštitu okoliša, društvenu odgovornost i ekonomsku održivost.

Studij u Austriji: Modul University Vienna
Studij u Austriji: Modul University Vienna

Preddiplomski smjerovi na engleskom

Na Modul University Vienna možeš upisati jedan od pet preddiplomskih studijskih smjerova. Svi preddiplomski programi imaju sličnu bazu. Pokrivaju temelje menadžmenta i poslovne administracije poput financijskog menadžmenta, ljudskih resursa, marketinga, informacijske tehnologije i ekonomije.

Diplomski smjerovi na engleskom

Modul University Vienna izvodi četiri diplomska smjera u potpunosti na engleskom jeziku. Smjerovi su usmjereni na razvoj kritičkog promišljanja, grupno učenje i odgovaranje na trenutne i buduće izazove u poslovnom svijetu.

Studij u Austriji: Modul University Vienna

Održivi kampus

Modul University Vienna smješten je na vrhu brda Kahlenberg visokom 425 metara. Osim što se s iz kampusa pruža pogled na cijeli Beč, tvoj pogled krasit će redovi vinograda i rijeka Dunav. Privatni kampus proteže se na oko 4.000 kvadratnih metara, uključujući unutarnje i vanjske prostore. Sve prostorije opremljene su pametnom tehnologijom i alatima s ciljem promicanja održivosti. Sveučilište se opskrbljuje energijom iz održivih izvora, a ima i solarne panele na krovu zgrade. Uz otvorene prostore, urede i sobe za druženja, Modul University ima 10 modernih predavaonica.

Studij u Austriji: Modul University Vienna
Studij u Austriji: Modul University Vienna

Učenje njemačkog i drugih jezika

Iako ti je za upis na preddiplomske i diplomske smjerove na Modul University Vienna dovoljan engleski jezik, dostupno ti je učenje njemačkog i drugih stranih jezika. Kako bi studenti bili što spremniji raditi na globalnom tržištu rada, Modul University potiče svoje studente da se odvaže na učenje stranih jezika. Studenti se u sklopu Modul University Vienna mogu uključiti na tečaj njemačkog jezika A razine. Osim na Modul University Vienna, tijekom studiranja možeš završiti tečaj njemačkog ili nekog drugog stranog jezika na jednoj od partnerskih institucija sveučilišta. Dobra vijest je da ti fakultet plaća jedan generalni tečaj stranog jezika po semestru u trajanju od 30 do 40 nastavnih sati na partnerskim institucijama. U prijevodu, tijekom svog studija moći ćeš završiti četiri generalna tečaja stranog jezika po izboru u potpunosti besplatno.

Studij u Austriji: Modul University Vienna

Studentski klubovi

Osnivanje vlastitog studentskog kluba ili uključivanje u već postojeće klubove odličan je način da se angažiraš i povežeš s ostalim kolegama. Na Modul University tako postoji klub posvećen pomaganju životinja Help the Animals Club čiji članovi surađuju s azilima za životinje te aktivno educiraju i promoviraju alternativne, održive proizvode i brendove. Djeluje i Digital Media Club u sklopu kojeg ćeš steći profesionalne vještine u području digitalnog marketinga i izgraditi kvalitetan CV prije završetka studija. Možeš se učlaniti u Movie Club i gledati filmove u Beču s popustima na cijene karata ili poboljšati svoje kulinarske vještine s kolegama iz Culinary & Culture Club. Ako preferiraš biti aktivan na izbor imaš Yoga Club, Basketball Club, Running Club, Get Moving Club i Tennis Club.

Kako ti BHV Education može pomoći?

Prijava na fakultet u inozemstvo nije uvijek jednostavan proces. Često nam se obraćaju srednjoškolci i studenti koji nisu sigurni što žele upisati te im putem profesionalne orijentacije pomažemo kod odabira najboljeg studijskog programa s obzirom na talente i vještine. Također, svaka zemlja, ali i institucija ima posebnu proceduru upisa i različite rokove prijave, stoga BHV Education tim savjetnica maksimalno olakšava cijeli proces prijave na odabrane programe.

Dogovori besplatne konzultacije

Sorry, the comment form is closed at this time.