KONTAKTIRAJTE NAS: 01/ 4812 200; 091/ 4812 200

PRATITE NAS:

Top
17 Nov

Studij u Švicarskoj: Webster University Geneva

 

Švicarska je u svijetu prepoznata kao sinonim vrhunske kvalitete. Švicarci, osim u proizvodnji satova i sireva, diplomaciji i turizmu, visoki standard kvalitete prenose i u svoje obrazovanje. Kao zemlja međunarodnih odnosa i centar financija, studij u Švicarskoj iz ovih područja idealna je prilika za praksu i izgradnju buduće karijere. Saznaj više o ovim i drugim smjerovima na Webster University Geneva u Švicarskoj u nastavku teksta.

Pridruži nam se na online konzultacijama 11.12. od 18 do 20 sati, razgovaraj s predstavnikom Markom Hattonom i upiši top fakultet u Švicarskoj.

Registriraj se na online konzultacije

Zašto studirati u Ženevi?

Ženeva je poznata prema svojem utjecaju u svijetu međunarodnih odnosa, raskrižje je različitih kultura, centar je financija, ali i dom Alpama. U Ženevi živi više od 40% stranaca što ju čini odličnom destinacijom za međunarodnu diplomaciju i globalni biznis. Kao osnivač Crvenog križa i središte diplomacije, Ženeva ima direktni utjecaj diljem cijelog svijeta. Ured Ujedinjenih naroda u Ženevi, različite međunarodne i nevladine organizacije doprinose bogatoj međunarodnoj različitosti. Švicarska prijestolnica diplomacije sjedište je regionalnih i globalnih multinacionalnih kompanija. Uz to sve, u Ženevi se nalaze kvalitetna i prestižna sveučilišta među kojima je i Webster University Geneva.

Pošalji upit
webster-university-geneva

Webster University Geneva

Webster University Geneva iskorištava puni potencijal lokacije na kojoj se nalazi. Profesori redovito pozivaju gostujuće predavače kako bi studenti dobili iskustva iz stvarnog svijeta. Sveučilište je domaćin akademskim konferencijama i javnim panel diskusijama koje studente potiču na kritičko razmišljanje i kreativno rješavanje problema. Studenti Webstera redovito pohađaju prakse u međunarodnom javnom, privatnom i neprofitnom sektoru, a mnogi od njih ostaju živjeti i raditi u Ženevi. Na Webster University Geneva možeš birati između više od 10 preddiplomskih programa na engleskom jeziku među kojima je najpopularniji studij međunarodnih odnosa.

Diplomski smjerovi

Diplomski programi na Webster University Geneva izvode se na engleskom jeziku. Nastava na većinu diplomskih programa odvija se u večernjim satima. Budući da se nastava odvija u večernjim satima, imat ćeš dovoljno vremena za rad ili praksu uz studij. MBA nudi i hibridnu nastavu te nastavu vikendom kako bi svi studenti imali maksimalnu fleksibilnost.

webster-university-geneva
Saznaj sve o studijskim smjerovima na Webster University Geneva!

Kampus u Ženevi

Na Websterovom kampusu u Ženevi dobit ćeš podršku i individualan pristup kako bi ostvario svoj puni potencijal. Predavaonice su opremljene modernom tehnologijom, a na kampusu se nalaze knjižnica, menza i prostorije s računalima. Uz to, na kampusu ćeš naći ured sa specijaliziranim osobljem za akademsko i karijerno savjetovanje. U sklopu kampusa za studente je dostupan smještaj s pogledom na jezero Ženeva i Alpe. Studenti na raspolaganje imaju boravak, prostoriju za igre i renovirani fitness centar. Na 100 metara od kampusa nalazi se stanica za vlak pa ćeš već za desetak minuta moći biti u centru Ženeve.

webster-university-geneva

Karijerni centar na Webster University Geneva

Na Websteru ćeš razviti vještine i kompetencije koje će ti koristiti na budućem radnom mjestu. Karijerni centar fakulteta pružat će ti podršku tijekom cijelog procesa – istraživanje karijernih opcija, prijava na stažiranja i prakse, uređivanje životopisa i priprema za intervjue. Websterov karijerni centar okuplja brojne kompanije, pruža karijerno savjetovanje i znanje o tržištu rada. Profesionalni karijerni savjetnici pomoći će ti da istražiš svoje vještine, interese i talente. Uz to, fakultet organizira različite radionice, seminare i gostujuća predavanja kako bi studentima približio tržište rada.

Studentske aktivnosti i klubovi

Websterov kampus u američkom stilu uključuje i aktivni studentski život. Fakultet ohrabruje studente da sudjeluju u aktivnostima i preuzmu inicijativu u organizaciji. U sklopu fakulteta možeš se uključiti na sportske aktivnosti poput nogometa ili činiti dobro u sklopu Webster Humanitarian Association. Na Websteru se nalaze i klubovi povezani s područjem tvojeg studija. Klub psihologije ima za cilj promicanje mentalnog zdravlja u suradnji s odsjekom fakulteta za psihologiju. Webster Business Club priprema studente za buduću karijeru. Članovi kluba imaju prilike učiti od profesionalaca kroz posjete kompanija i rasprave. Osim toga, studenti unapređuju svoje interpersonalne vještine, sposobnost networkinga i prezentacije. Uz sve spomenute klubove, djeluju i Music Club, Bord Games Club i Webster Ecological Association.

Globalna mreža Webster Universityja

Globalna mreža Webster Universityja sastoji se od nastavnika, osoblja i 10.000 studenata na kampusima u 10 zemalja u Sjevernoj Americi, Europi, Aziji i Africi. Kao dio globalne mreže, Webster University Geneva domaćin je brojnim studentima na razmjeni s drugih Webster Universityja i ostalih partnerskih fakulteta. Brojnost Webster Universityja i drugih partnerskih fakulteta omogućit će i tebi da iskusiš semestar u nekoj drugoj zemlji.

Pridruži nam se na online konzultacijama 11.12. od 18 do 20 sati, razgovaraj s predstavnikom Markom Hattonom i upiši top fakultet u Švicarskoj.

Registriraj se na online konzultacije

Sorry, the comment form is closed at this time.