KONTAKTIRAJTE NAS: 01/ 4812 200; 091/ 4812 200

PRATITE NAS:

Top
sommet-education
9 Aug

Sommet Education: Kako izgraditi karijeru u industriji luksuza?

Švicarska se smatra prijestolnicom gostoprimstva i turizma, ujedno je i jedna od najinovativnijih zemlji u svijetu. Ova država sjedište je brojnih multinacionalnih kompanija, poznatih hotela i restorana te luksuznih brendova. S obzirom na sve nabrojano, Švicarska je pravi odabir za studij na području hotelskog menadžmenta. Saznaj više o Sommet Education prestižnim školama za hotelski menadžment – Les Roches i Glion te o kulinarskoj i slastičarskoj školi École Ducasse u nastavku teksta.

Les Roches

Prepoznata u svijetu zbog švicarskog stila praktičnog podučavanja, Les Roches je konkurentna međunarodna škola za hotelski menadžment i biznis. Kroz individualni pristup obrazovanju, Les Roches priprema studente za uspješnu globalnu karijeru u industriji luksuza. Uz to, ova škola nalazi se u Top 3 institucije u svijetu prema zadovoljstvu poslodavaca.

Top škole za hotelijerski menadžment i kulinarstvo

Sommet Education je konkurentna grupa škola za hotelski menadžment i kulinarstvo. Škole za hotelski menadžement, Glion i Les Roches, imaju kampuse u Švicarskoj, Španjolskoj i Kini. Preddiplomske i diplomske programe u ovim prestižnim školama upisuju studenti iz više od 100 zemalja kako bi dobili kvalitetno švicarsko obrazovanje utemeljeno na praktičnoj primjeni, akademskoj izvrsnosti i dinamičnom multikulturalnom okruženju.

Kulinarske i slastičarske škola Ducasse Education u Francuskoj izvode preddiplomske programe, tečajeve za promjenu i napredak karijere, ali i privatne tečajeve za sve zaljubljenike u hranu.

Les Roches

Les Roches

Les Roches djeluje još od 1954. godine te se svojom dugogodišnjom tradicijom i visokom kvalitetom studijskih programa našao u top 3 institucije za upravljanje gostoprimstvom i slobodnim vremenom. Švicarski način podučavanja usmjeren je na praktična iskustva i buduću karijeru, a nastava se odvija u manjim grupama kako bi se osigurao osobni pristup svakom pojedinom studentu. Vrijedi spomenuti i da se 94% studenata Les Rochesa zaposli po završetku svog studija. Ukoliko želite unaprijediti svoje znanje na području ove industrije ili vas zanima promjena karijere, Les Roches ima studijski program po vašoj mjeri:

MBA in Global Hospitality Management

Studijski program MBA in Global Hospitality Management simbolom je obrazovne institucije Les Roches. Tijekom godine dana ovog intenzivnog diplomskog studija bit ćete spremni konkurirati za seniorske menadžerske pozicije. Nastavni plan uključuje dvije terenske nastave, a u drugom semestru možete birati između dva područja u kojima se želite specijalizirati (Advanced Revenue and Performance Management ili Hospitality Entrepreneurship and Business Development). Naposljetku vas čeka i jedinstveni „Consultancy Project“ unutar kojeg ćete predlagati odgovore na izazove iz stvarnog poslovnog svijeta vezane uz odabrano područje specijalizacije. Kurikulum MBA in Global Hospitality Management integrira poslovnu strategiju, teoriju upravljanja i rješavanje stvarnih problema. Program je razvijen u suradnji sa stručnjacima iz branše kako bi studenti dobili znanje i vještine u skladu s trendovima i zahtjevima tržišta.

Ecole Ducasse

Glion

Glion Institute of Higher Education je škola sa kampusima u Švicarskoj (Glion Montreux i Bulle) te Velikoj Britaniji (London). Programima Bachelor’s in International Hospitality Business, Master of Science in Luxury Management and Guest Experience, Master of Science in Real Estate and Hotel Development i dr. cilj je studentima osigurati vrhunsko i individualizirano obrazovanje kojim će diplomanti škole biti spremni pridonijeti inovacijama u hotelijerskoj i turističkoj industriji.

Ecole Ducasse

École Ducasse

École Ducasse, svjetski poznata kulinarska škola osnovana je od strane jednog od najpoznatijih chefova današnjice, Alaina Ducasse. Nudi programe francuske kuhinje, slastičarstva sve do preddiplomskih programa Bachelor in Culinary Arts i Bachelor in French Pastry Arts koji uključuju obveznu praksu kako biste svoju kulinarsku karijeru započeli odmah po završetku studija.

Ključne činjenice:

  • 3 škole s komplementarnim programima
  • 1.500 diplomiranih studenata i certificiranih polaznika
  • polaznici dolaze iz više od 60 zemalja
  • nov i supermoderan kampus u blizini Pariza
  • kampus unutar zaštićenog povijesnog spomenika u blizini Lyona
  • 6 međunarodnih akademskih partnera
  • visoka razina praktične nastave
  • jedinstvene nastavne metode i pedagoški sadržaji
  • visoko kvalificirani profesori
  • programski sadržaj usklađen s industrijom
  • omjer studenata i instruktora 14:1

Sorry, the comment form is closed at this time.