KONTAKTIRAJTE NAS: 01/ 4812 200; 091/ 4812 200

PRATITE NAS:

Top
escp-business-school
11 Aug

Studij biznisa u Europi: ESCP Business School

Želiš studirati biznis u Europi? ESCP Business School s kampusima u Berlinu, Londonu, Madridu, Parizu, Turinu i Varšavi nudi preddiplomske i diplomske smjerove iz biznisa. Nakon što završiš općeniti preddiplomski smjer Bachelor of Management, na ESCP se možeš specijalizirati na 30 diplomskih programa iz različitih područja. Saznaj više o ESCP Business School, smjerovima i kampusima u nastavku teksta.

Dogovori besplatne konzultacije u BHV uredu

Rezerviraj termin
escp-business-school

ESCP Business School

Više od 200 godina ESCP Business School inspirira i educira lidere i poduzetnike. Neprofitna poslovna škola obučava studente upravljačkim vještinama s fokusom na multikulturalnost, interdisciplinarnost i otvoreni pristup prema suvremenim izazovima. ESCP Business School ima kampuse u 6 europskih metropola – Berlin, London, Madrid, Pariz, Turin, Varšava. Redovito se nalazi na rang ljestvicama najboljih poslovnih škola. Između ostalog, ESCP ima 7. najbolji Master in Management i 2. najbolji Master in Finance na svijetu za 2022. godinu prema Financial Timesu.

Preddiplomski program Bachelor of Management (BSc)

  • Redovit studij u trajanju od 3 godine (180 ECTS)
  • Kurikulum iz menadžmenta s elementima humanističkih znanosti
  • Obavezna praksa i/ili projekt s utjecajem na društvo
  • Nastava na engleskom jeziku
  • Moguće pohađanje tečajeva stranih jezika
  • Međunarodno priznata Bachelor of Science in Management diploma
escp-business-school

Specijalizirani diplomski smjerovi

ESCP Business School  specijalizirani diplomski programi pokrivaju različita područja. Dok se dio smjerova fokusira na sektore medijskog menadžmenta, održivosti, turizma ili diplomacije, ostali su specijalizacija za određenu poziciju, kao što su korporativne financije, marketing ili projektni menadžment. Uz to, diplomski smjerovi MSc in Big Data and Business Analytics, MSc in Marketing and Creativity i Master in Management nalaze se u TOP 10 prema QS Rankings.

escp-business-school

Kampus u Berlinu

Berlin nudi visoku kvalitetu života uz relativno niske troškove u usporedbi s drugim velikim gradovima Zapadne Europe. ESCP Business School jedna je od vodećih škola u Njemačkoj. Berlinska poslovna škola specijalizirana je u 3 akademska područja – održivost, poduzetništvo i digitalizacija s naglaskom na međunarodni menadžment. Kompanije poput Accenture, Baina, Bayera, Coca-Cole te P&G-a usko surađuju sa školom. Program Linking Talent koji škola provodi povezuje studente s kompanijama kroz evente i radionice vezane za razvoj karijere.

escp-business-school

Kampus u Londonu

ESCP Business School u Londonu privlači studente više od 100 nacionalnosti. Smješten u West Hampsteadu u sjeverzapadnom dijelu Londona, britanski kampus studentima nudi najsuvremeniju opremu u tradicionalnoj viktorijanskoj zgradi. Kampus se sastoji od 15 predavaonica, knjižnicu s dostupnim računalima i prostoriju za učenje. Uz to, studenti svoje vrijeme mogu provoditi u prostoriju za rekreaciju i druženje, kafiću i „laboratoriju“ za učenje jezika.

Studentska razmjena

Kako bi promovirala multikulturalan pristup biznisu, ESCP Business School provodi međunarodnu razmjenu sa 145 pažljivo odabranih poslovnih škola u više od 50 zemalja. Na studentsku razmjenu mogu ići studenti koji pohađaju Bachelor in Management (BSc), Master in Management ili odabrane  specijalizirane diplomske programe. Isto tako, stotine studenata svake godine iz cijelog svijeta dolazi na razmjenu. Prisutnost različitih nacionalnosti na ESCP Business School kampusima stvara pravu multikulturalnu atmosferu.

Zanima te više o studiju u biznisa u Europi?

Dogovori besplatne konzultacije

Sorry, the comment form is closed at this time.