KONTAKTIRAJTE NAS: 01/ 4812 200; 091/ 4812 200

PRATITE NAS:

Top
9 Nov

Doznaj više o studiju hotelijerstva, turizma i menadžmenta u Švicarskoj

Pozivamo vas na domjenak u rezidenciji Veleposlanika Švicarske. BHV Education savjetnici za obrazovanje u inozemstvu i Sommet Education ponovno ove godine organiziraju poslovno-edukacijski domjenak za svoje buduće polaznike u prostorima Veleposlanstva Švicarske. Sommet Education je konkurentna grupa škola za hotelski menadžment i kulinarstvo. Škole za hotelski menadžement, Glion i Les Roches, imaju kampuse u Švicarskoj, Španjolskoj i Kini. Preddiplomske i diplomske programe u ovim prestižnim školama upisuju studenti iz više od 100 zemalja kako bi dobili kvalitetno švicarsko obrazovanje utemeljeno na praktičnoj primjeni, akademskoj izvrsnosti i dinamičnom multikulturalnom okruženju. Kulinarske i slastičarske škole Ducasse Education u Francuskoj izvode preddiplomske programe, tečajeve za promjenu i napredak karijere, ali i privatne tečajeve za sve zaljubljenike u hranu.

Znate li da unatoč visokim cijenama, svake godine više od 8.000 međunarodnih studenata iz oko 120 zemalja upisuje preddiplomski. Master ili MBA studij hotelijerstva i menadžmenta u Švicarskoj?

Razmišljate li o studiranju u Švicarskoj?

Ovo su razlozi zašto biste trebali razmišljati o studiranju u Švicarskoj, a na našem ekskluzivnom eventu 30.11. objasnit ćemo vam kako to možete i ostvariti. Osim studijskih programa, Sommet Education nudi i ljetne programe za srednjoškolce.

1.

Švicarska njeguje vrlo uspješan model obrazovanja kroz praksu. Sve što studenti uče na predavanjima imaju mogućnost provjeriti i produbiti u praksi. Dio praktičnog rada se odvija na izvrsno opremljenim fakultetima, a drugi dio direktno kod poslodavaca. Studenti na praksi u Švicarskoj minimalno zarađuju 2.200 CHF mjesečno.

2.

Švicarska je prijestolnica luksuznog turizma. Brojne multinacionalne kompanije iz cijelog svijeta imaju sjedište upravo u toj zemlji, zbog odličnih uvjeta poslovanja, sigurnosti i izravnog dosega do najbolje radne snage na svijetu. Osigurajte si pristup na sajam poslova gdje se nude najbolje ponude za vašu karijeru.

3.

Diploma fakulteta Les Roches ili Glion dokaz je izvrsnosti, ne samo za poslodavce u sektoru turizma, već i one u bankarstvu, financijama, osiguranju, marketingu, pa čak i diplomaciji. Ona je vaša putovnica za uspješnu karijeru bilo gdje na svijetu.

4.

Ako ste poduzetnog duha, u Švicarskoj ćete lakše osigurati financiranje vašeg projekta kroz neki od 45 VC fondova koji svake godine podržavaju nove start-upove.

Kako je to izgledalo na prethodnim eventima?

Sorry, the comment form is closed at this time.