KONTAKTIRAJTE NAS: 01/ 4812 200; 091/ 4812 200

PRATITE NAS:

Top
10 Nov

Online Dani mobilnosti i edukacije 2022.

Nakon uspješnog live 12. međunarodnog sajma obrazovanja u Zagrebu, BHV Education organizira online Dane mobilnosti i edukacije. Online sajam održat će se u subotu, 10.12.2022. Ovo je savršena prilika za sudjelovanje jer sve što trebate je iz udobnosti vlastitog doma gdje god bili u Hrvatskoj ili regiji priključiti se putem online Hopin platforme! Zanimljiva predavanja, predstavljanja sveučilišta i srednjih škola te druženje sa studentima samo su neke od tema ovogodišnjeg blagdanskog online sajma.

Paneli i izlaganja inozemnih obrazovnih institucija održat će se od 11 do 16 sati. Na panelima će se predstaviti privatne srednje škole iz Velike Britanije koje u ponudi imaju i ljetne programe jezika, studij biznisa u Njemačkoj, studij u Japanu, besplatan studij u Danskoj i studij uz rad u Kanadi. Osim toga, pripremamo i radionicu na temu Foundation programa u UK te kutak za više informacija o tečajevima jezika za profesionalce. Obrazovne savjetnice BHV Educationa predstavit će klasične programe srednjoškolske razmjene u SAD i EU, kao i Vodič kroz obrazovanje u inozemstvu za 2023. gdje će biti govora o najpopularnijoj studijskoj destinaciji među Hrvatima, Nizozemskoj i rokovima prijava na numerus fixus programe.

4 RAZLOGA ZA SUDJELOVANJE:

➩  Saznaj ključne informacije o mogućnostima financiranja srednje škole, tečaja jezika ili studija u inozemstvu.

➩  Otkrij koje stipendije su ti na raspolaganju u pojedinim zemljama.

➩  Sudjeluj na Student Partyu gdje ćeš imati priliku družiti se sa studentima iz različitih zemalja.

 

RASPORED PANELA, 10.12.

🕐 11:00

Vodič kroz obrazovanje u inozemstvu 2023. 

🕐 12:00

Klasični program srednjoškolske razmjene u SAD i EU

Studij u Njemačkoj: ISM Germany

🕐 13:00

Srednja škola, Ljetni programi i International Foundation Year u UK

Studij u Japanu: International College of Liberal Arts (iCLA)

🕐 14:00

Besplatan studij u Danskoj: Southern Denmark University

🕐 14:30

Studiraj i radi u Kanadi: Canadian College

▼ POPIS IZLAGAČA NA ONLINE DANIMA MOBILNOSTI I EDUKACIJE, 10.12.2022.▼

Nord Anglia Education je top grupacija srednjih škola u UK s odličnim A-Levels programima koji osiguravaju učenicima upis na prestižna britanska sveučilišta. Učenici mogu izabrati između škola: d’Overbroeck’s, Oxford Sixth Form College, Oxford International College, te Bucksmore Education za ljetne specijalizirane tečajeve jezika.

Southern Denmark University sveučilište je s naprednom tehnološkom opremom čiji inženjerski programi su jedni od najrazvijenijih, a najbolje od svega je što su potpuno besplatni! Mogućnost studentskog rada, male nastavne grupe, projektna nastava i puno praktičnog rada samo su neke od kvaliteta.

International School of Management (ISM) privatna je škola u Njemačkoj. Program se izvodi na engleskom jeziku, a kampusi se nalaze u sedam različitih gradova: Dortmund, Berlin, Frankfurt na Majni, Munchen, Hamburg, Cologne i Stuttgart. Posebnost ove škole je mogućnost studentskih razmjena i projektni rad u malim grupama.

International College of Liberal Arts (iCLA) pruža širok raspon tema i znanja svojim studentima koji mogu birati od društvenih do prirodnih znanosti. Ovo je američko sveučilište na kojemu možeš učiti ono šte te zanima, a preddiplomski studij traje 4 godine. Na prvoj godini možeš birati glavni smjer svojeg studija: Globalni biznis i ekonomija, Političke znanosti, Interdisciplinarne umjetnosti.

Canadian College u Vancouveru kombinira teorijsko znanje i plaćenu praksu tijekom studija te daje međunarodno priznate diplome i certifikate. Cilj ovog fakulteta je kroz praksu u sklopu Co-op programa pripremiti studente za rad u industriji. Co-op program znači da imaš mogućnost studirati i raditi istovremeno.

British Study Centres izvodi tečajeve jezika za učenike i odrasle u Velikoj Britaniji i na Malti. Učenici mogu pohađati programe poput English Plus Explore London, Street Art & Culture, Future Leaders and Entrepreneurs, English Plus Horse Riding…. Oni malo stariji u sklopu British Study Centres u Londonu, Manchesteru, Brightonu ili Yorku mogu ići na opće tečajeve, poslovni engleski, pripreme za polaganje IELTS ili Cambridge standardiziranih testova.

Sorry, the comment form is closed at this time.