KONTAKTIRAJTE NAS: 01/ 4812 200; 091/ 4812 200

PRATITE NAS:

Top
11 Nov

Studij u Njemačkoj: ISM – International School of Management

Završetak srednje škole i upis na fakultet velika je prekretnica u životu, pogotovo ako razmišljaš o studiju u inozemstvu. Bilo da si maturant ili „bakalar“, sigurno se pitaš kako je to studirati u stranoj državi. Mnogo hrvatskih studenata odlučuje se na studiranje izvan Hrvatske zbog iskustva i radoznalosti te već možda i znaš koje su prednosti takvog odabira. Ako razmatraš studij u Njemačkoj na engleskom jeziku iz područja biznisa, na pravom si mjestu. U nastavku teksta upoznat ćemo te sa svojim partnerskim fakultetom u Njemačkoj.

Online Dani mobilnosti i edukacije, 10.12.2022.

Pridruži nam se na Online Danima mobilnosti i edukacije 10.12.2022. te saznaj što te zanima od predstavnika International School of Management! Online panel održat će se:

12:00 Studij u Njemačkoj: ISM Germany

 Priključi se na Hopin platformu i iz udobnosti svog doma poslušaj predstavljanja fakulteta i srednjih škola. Požuri s prijavom na event!

Registriraj se na Online Dane mobilnosti i edukacije 10.12.2022.

Njemačka glasi kao globalni lider u Europi i svijetu. Globalno je prepoznata prema kvaliteti svojih proizvoda, diplomaciji i snažnoj ekonomiji. Ipak, ništa manje kvalitetno nije ni njemačko obrazovanje koje studente priprema za stvarni svijet poslovanja. Diplome njemačkih fakulteta ulaznica su za rad u globalnim kompanijama s visokim ugledom. Osim što ti je na njemačkim fakultetima kvaliteta obrazovanja zagarantirana, ni tvoje slobodno vrijeme neće biti ništa manje kvalitetno. U svoje slobodno vrijeme moći ćeš putovati i baviti se različitim aktivnostima.

Započni svoju prijavu na ISM International School of Business

ISM – International School of Management

International School of Management (ISM) jedna je od vodećih privatnih poslovnih škola u Njemačkoj. ISM ima kampuse u čak sedam njemačkih gradova – Dortmund, Berlin, Frankfurt na Majni, Munchen, Hamburg, Cologne i Stuttgart. Državno priznato i neprofitno privatno sveučilište pretvara studente u buduće lidere. Studijski smjerovi izvode se na engleskom jeziku, a moderan kurikulum prilagođen je za potrebe globalnog tržišta rada. Uz to, programi su jedinstveni zbog fokusa na međunarodno poslovanje i primjenu znanja u praksi. Projekti u malim grupama redoviti su dio studija na International School of Management u Njemačkoj. Odabirom preddiplomskog ili diplomskog studija na International School of Management nećeš se ograničiti samo na studij u Njemačkoj, već ćeš moći ići na studentsku razmjenu na jedno od 190 partnerskih fakulteta.

ISM International School of Management
ISM International School of Management

Popis studijskih programa na engleskom jeziku

Studij na ISM-u je pravi izbor za tebe ako ti odgovaraju manje grupe i osoban pristup. Na svakom od preddiplomskih programa moći ćeš učiti minimalno dva strana jezika, ići ćeš na praksu i razviti svoje „meke“ vještine. Diplomski programi produbit će tvoje znanje o poslovanju, ali će te usmjeriti i prema trendovima u različitim granama biznisa.

ISM International School of Management
Preddiplomski smjerovi
 • BSc. International Management
 • BSc. Finance & Management
 • BSc. Information Systems
Diplomski smjerovi
 • MBA General Management
 • MSc. International Management
 • MA. Strategic Marketing Management
 • MSc. Finance
 • MSc. Business Intelligence & Data Science
 • MSc. International Logistics & Supply Chain Management
 • MA. Luxury, Fashion & Sales Management
 • MA. Entrepreneurship
 • MSc. International Business
Zanima te više o studiju u Njemačkoj?

Studije slučaja i projekti

Sastavni dio svih smjerova su konzultantski projekti i studije slučaja u suradnji sa stvarnim tvrtkama poput Tchibo, Siemens, Motel One ili nekom drugom poznatom kompanijom. Svrha ovakvog pristupa jest da naučiš kako razviti rješenja za različita područja poslovanja.  Kad je riječ o istraživanju tržišta, saznat više o praktičnim metodama, implementaciji anketa i procjeni dobivenih rezultata. Osim što ćeš pokazati svoju sposobnost rada u timu, primijenit ćeš dobivena znanja na stvarnim poslovnim situacijama.

Studij u Njemačkoj
Studij u Njemačkoj

Kampusi na 7 lokacija

International School of Management (ISM) ima kampuse na sedam atraktivnih lokacija: Dortmund, Frankfurt na Majni, Munchen, Hamburg, Cologne, Stuttgart i Berlin . Kampusi su pažljivo smješteni u ekonomskim regijama pa postoji velika prilika za suradnju s poznatim kompanijama. Bez obzira za koji kampus se odlučiš, otvara ti se mogućnost  da upoznaš potencijalne poslodavce.  Na svim lokacijama možeš očekivati: osvjetljenje i moderne predavaonice, nekoliko prostorija za učenje, knjižnica i soba s računalima.

Financiranje studija

ISM International School of Management u Njemačkoj pomaže u financiranju studija predanim studentima od prvog semestra. Postoji mogućnost dobivanja 100% ili 50% stipendije koja pokriva školarinu za studij. Studenti koji pokažu rezultate i istaknu se kod prijave mogu ostvariti stipendiju koja će pokriti školarinu za cijelo vrijeme trajanja preddiplomskog ili diplomskog studija. Ova stipendija ne uključuje cijenu smještaja, životne troškove, materijale za učenje i slično.

Studij u Njemačkoj

Sorry, the comment form is closed at this time.