KONTAKTIRAJTE NAS: 01/ 4812 200; 091/ 4812 200

PRATITE NAS:

Top
11 Nov

Studiraj i radi u Kanadi

Kanada se redovito nalazi pri vrhu rang ljestvica u društvu najnaprednijih zemalja svijeta. Trenutno zauzima #1 prema kvaliteti života. Studijem u Kanadi dobit ćete međunarodno priznato obrazovanje od top predavača u svijetu. Studiraj i radi u Kanadi u sklopu Canadian College programa. Canadian College u Vancouveru provodi programe koji kombiniraju teorijsko znanje i plaćenu praksu tijekom studija. U nastavku teksta saznaj zašto studirati i raditi u Kanadi.

BHV Education obrazovne savjetnice vode te čitavim procesom prijave na fakultet!
Dogovori besplatne konzultacije
canadian-college

Zašto studirati u Vancouveru?

Vancouver je rangiran kao jedan od najboljih gradova za život na svijetu. Kanadska metropola okružena je predivnom prirodom, a istovremeno ispunjena ljudima različitih kultura. Vancouver je siguran i čist grad. Dok ljeti u ovom gradu svoje vrijeme možeš provoditi na obližnjim plažama, zimi ćeš moći na skijanje i snowboarding na lokalnim planinama.

Canadian College

Canadian College studentima pruža kvalitetno obrazovanje u kombinaciji s međunarodno priznatim diplomama i certifikatima. Većina studenata po završetku studija želi odmah započeti karijeru. Upravo zato Canadian College programi imaju certifikate i diplome akreditirane od organizacija kao što su FITT (Forum for International Trade Training), AHLEI (American Hotel & Lodging Association), PMI (Project Management Institute), COMPTIA i CISCO koji su priznati u industriji. Uz to, cilj ovog fakulteta je kroz praksu u sklopu Co-op programa pomoći studentima da razviju vještine i pripreme se za rad u industriji. Nastavnici su profesionalci iz industrije koji svoja znanja prenose studentima kako bi ostvarili svoje karijerne ciljeve. Osim što su programi zanimljivi i motiviraju studente na aktivno sudjelovanje, naučeno je primjenjivo u različitim branšama.

Zašto Canadian College?

Male nastavne grupe
Multikulturalno okruženje
Međunarodno prepoznati certifikati
Nastavnici s iskustvom iz industrije
Plaćeni Co-op i dozvola za rad

Saznaj sve o studiju u Kanadi
canadian-college
Što je Co-op program?

Iako ovakva vrsta programa nije zastupljena u Hrvatskoj i regiji, Co-op programi uobičajena su pojava u Kanadi i SAD-u. Co-op je skraćenica za cooperative education, a radi se o programu koji kombinira nastavu u predavaonici i praktično iskustvo. Kroz Co-op program studenti mogu istovremeno studirati i biti zaposleni kako bi stekli plaćeno radno iskustvo  u svojem području studija. Co-op programi na Canadian Collegeu obično uključuju oko 20 radnih sati tjedno, odnosno, 250 sati po semestru.

Dogovori
 besplatne konzultacije u BHV Education uredu  ili putem Zooma s BHV obrazovnim savjetnicama.
Rezerviraj individualne konzultacije
Studentski smještaj

Brojni studenti biraju studentski smještaj u stanovima udaljenim 15 minuta od Canadian Collegea. Ovo je i odlična prilika za upoznavanje kolega s fakulteta i ljudi iz cijeloga svijeta. Ako ipak želiš iskusiti autentičnu kanadsku kulturu u potpunosti, za tebe postoji opcija homestay. Odabirom ove vrste smještaja živjet ćeš s kanadskom obitelji. Homestay je zabavna, sigurna i pristupačna opcija smještaja u Vancouveru.

canadian-college

Sorry, the comment form is closed at this time.