KONTAKTIRAJTE NAS: 01/ 4812 200; 091/ 4812 200

PRATITE NAS:

Top
29 Dec

Online Dani mobilnosti i edukacije 2023.

BHV Education organizira najveći online međunarodni sajam školovanja u inozemstvu na kojem će se predstaviti više od 30 prestižnih sveučilišta iz Europe, Azije i SAD-a. Ne propustite priliku za osobni razgovor i online konzultacije s predstavnicima obrazovnih institucija na ONLINE Danima mobilnosti i edukacije u subotu, 04. veljače 2023. na Hopin platformi. Online sajam namijenjen je svim srednjoškolcima koji razmišljaju ili su već donijeli odluku o studiju vani, kao i studentima koji žele upisati Master, MBA ili Executive programe u inozemstvu.

Otkrij sve o najpopularnijem studiju na engleskom jeziku u Nizozemskoj kao i besplatnom studiju u Danskoj. Na online sajmu predstavit će se i brojni fakulteti iz susjedne Italiji kao i fakulteti iz broj jedan studijske destinacije u Europi, Velike Britanije. Studij u Njemačkoj i Austriji Hrvatima je uvijek bio blizak zbog blizine i tradicije odlaska u te zemlje.  Tu su i Španjolska i Švicarska kao atraktivne studijske destinacije te Slovenija, Češka, Mađarska i Hrvatska kao pristupačne destinacije. Uz sveučilišta s europskog tla, predstavit će se i fakulteti iz SAD-a i Japana kao dalekih studijskih destinacija koje Hrvati mogu odabrati.

▼ ONLINE Dani mobilnosti i edukacije 2023. ▼

Hopin platforma

⌚ 04.02.2023. od 11 do 15 sati
Registriraj se i besplatno sudjeluj
dani-mobilnosti-i-edukacije
U vremenu kada je svijet sve bliži i dostupniji, današnja generacija Z sve više želi putovati i upoznati nove zemlje, kulture, ljude i u tom procesu osamostaliti se i pripremiti se za svoju buduću karijeru. Izuzetak više nije ni Hrvatska jer prema brojnim istraživanjima rezultati pokazuju da više od 75% Hrvata mlađih od 35 godina zanima školovanje i rad u inozemstvu.

POPIS SUDIONIKA 2023.

Sveučilišta u inozemstvu

Studij u Danskoj

University of Southern Denmark fakultet je inženjerskog usmjerenja na kojem EU studenti imaju priliku studirati besplatno, zbog čega ga Hrvati sve više odabiru. Mechanical Engineering, Mechatronics, Electronics, Engineering, Innovation and Business neki su od smjerova koji se mogu studirati, a usmjerenost na praktičnu nastavu jedna je od velikih prednosti ovog fakulteta na jugu Danske.

University College Absalon prvo je sveučilište u Danskoj koje je dobilo institucionalnu akreditaciju, što je najviše službeno priznanje za sigurnost kvalitete studija, odnosno za visoko obrazovanje. Preddiplomski studij Biotehnologije i Međunarodni učiteljski studij izvode se kompletno na engleskom jeziku. Fakultet je smješten u Kalundborgu.

Više o studiju u Danskoj
dani-mobilnosti-i-edukacije

Studij u Nizozemskoj

Tilburg University upisuje gotovo 19.500 studenata, među kojima je više od 3.700 mladih iz inozemstva. Pod motom ‘Understanding Society’, više od 1.500 zaposlenika razvija znanje, prenosi ga na druge i okuplja ljude iz različitih disciplina i organizacija.

Na Tilburgu možeš studirativiše od 50 programa na engleskom jeziku iz područja ekonomije, poslovanja i poduzetništva, društvenih znanosti i znanosti o ponašanju, prava i javne uprave, humanističkih i digitalnih znanosti te teologije.

Najpopularniji smjerovi su: Psichology, Economics and Business Administration, Cognitive Science and Artificial Intelligence, Global Low, Online Culture, Art, Media and Society.

Više o studiju u Nizozemskoj
dani-mobilnosti-i-edukacije

Studij u Milanu

Università Cattolica del Sacro Cuore je među 50 najboljih svjetskih sveučilišta. Sveučilište nudi velik izbor inovativnih programa iz područja ekonomije i biznisa, računovodstva i financija, agrokulture, psihologije, lingvistike, filozofije i jezika. Na prestižnoj QS rang ljestvici svjetskih sveučilišta Cattolica je zauzela 167. mjesto iz područja umjetnosti i humanistike te 141. poziciju prema zapošljivosti po završetku studija.

POLIMI Graduate School of Management dio je javnog sveučilišta Politecnico di Milano, a osnovana je prije više od 40 godina s ciljem provođenja programa iz područja menadžmenta. Godišnje izvodi više od 40 diplomskih programa, uključujući MBA i Executive MBA, koji pokrivaju razne teme: od općeg menadžmenta do specifičnijih tema poput inovacije dizajna, marketinga i novih medija, ICT-a i digitalne transformacije.

Università IULM izvodi studijske programe iz područja komunikacija, novih medija, jezika, turizma, umjetnosti i dizajna. Više od 50 godina, Università IULM temelji svoju reputaciju na stručnosti i znanju. Studenti Università IULM uz nastavu dobivaju profesionalne kompetencije, meke vještine i znanje o kulturama.

Više o Universita Cattolica del Sacro Cuore
dani-mobilnosti-i-edukacije

Studij u Rimu

John Cabot University neovisno je talijansko sveučilište koje izvodi preddiplomske i diplomski program na engleskom jeziku. John Cabot University pruža ti mogućnost prakse u globalnim kompanijama, međunarodnim, neprofitnim i vladinim organizacijama te muzejima. Između ostalog, bivši studenti John Cabot Universityja rade u Bloombergu, Arab African International Bank, Hondi, IBM-u, J. Paul Getty muzeju i Svjetskog banci.

Università di Roma LUMSA drugo je najstarije sveučilište u Rimu koje izvodi 6 diplomskih programa na engleskom jeziku. Na LUMSA-i možeš studirati diplomske smjerove na engleskom jeziku iz područja marketinga, psihologije, prava i financija. Uz to, Università di Roma LUMSA nudi stipendije i potpore svojim studentima, a cijeli sustav se temelji na postignućima i izvrsnosti.

American University of Rome od 1969. pruža američko liberal arts obrazovanje studentima iz cijelog svijeta. Najstarije je američko sveučilište u Rimu, a izvodi 10 preddiplomskih i 3 diplomska studija na engleskom jeziku. American University of Rome tradicionalno je američko sveučilište smješteno na vrhu najvišeg brda u Rimu s kojeg se proteže spektakularni pogled na cijeli grad.

Više o John Cabot Univeristy
dani-mobilnosti-i-edukacije

Studij u Švicarskoj

Webster University Geneva je domaćin akademskim konferencijama i javnim panel diskusijama koje studente potiču na kritičko razmišljanje i kreativno rješavanje problema. Na Webster University Geneva možeš birati između više od 10 preddiplomskih programa na engleskom jeziku među kojima je najpopularniji studij međunarodnih odnosa.

Swiss Education Group (SEG) studentima primarno pruža poslovne, poduzetničke i liderske vještine koje su potrebne za uspješnu karijeru u hotelijerstvu. No, nabrojane vještine primjenjive su i u svim drugim poslovnim okruženjima. SEG se sastoji od četiri škole: Swiss Hotel Management School, Hotel Institute Montreux, César Ritz Colleges Switzerland i Culinary Arts Academy Switzerland.

Više o studiju u Švicarskoj
dani-mobilnosti-i-edukacije

Studij u Velikoj Britaniji

QA Higher Education grupacija je britanskih sveučilišta. Cilj QAHE je pružiti mladima iz cijelog svijeta pristup izvanrednom visokom obrazovanju. U suradnji s 5 britanskih sveučilišta QAHE osigurava kvalitetno obrazovanje i pokriva velik broj područja studija. Svi studijski programi predvođeni su vrhunskim stručnjacima u svojim područjima industrije. S QAHE možeš upisati od Foundation Year programa, Top-up programa pa sve do Master studija. Lokacije su Southampton, London, Birmingham i Manchester.

Middlesex University javno je istraživačko sveučilište u Hendonu, sjeverozapadnom dijelu Londona. Na kampusu u Londonu studira više od 19.000 studenata. Fakultet ima preko 100 partnerskih sveučilišta u 22 zemlje pa ćeš imati veliki izbor opcija za studentsku razmjenu.

Više o studiju u UK
dani-mobilnosti-i-edukacije

Studij u Veneciji

Università Iuav di Venezia jedno je od vodećih sveučilišta arhitekture u Italiji. Prema QS rangiranju svjetskih sveučilišta u kategoriji arhitekture iz 2019. godine Iuav je treće po redu talijansko sveučilište koje se nalazi na toj ljestvici. Prošle je godine uveden i diplomski studij arhitekture na engleskom jeziku kako bi se stvorila međunarodna klima.

Više o Università Iuav di Venezia
dani-mobilnosti-i-edukacije

Studij u Budimpešti

IBS Budapest poslovna je škola s preddiplomskim i diplomskim smjerovima na engleskom jeziku iz područja biznisa. Po završetku studija na IBS Budapest stječeš  britansku diplomu. Partnersko sveučilište u Velikoj Britaniji, University of Buckingham garantira kvalitetu obrazovanja na IBS Budapest. Britanska diploma značajno će te izdvojiti među drugim kandidatima na tržištu rada i otvoriti ti brojne prilike.

Više o IBS Budapest
dani-mobilnosti-i-edukacije

Studij u Njemačkoj

CBS International Business School je sveučilište primijenjenih znanosti za biznis u Njemačkoj rangirano kao najbolje privatno sveučilište za poslovnu administraciju u regiji Rhineland. CBS se sastoji od tri kampusa u sedam gradova; Cologne, Mainz, Potsdam, Aachen, Brühl, Neuss, Solingen. Najpopularniji smjerovi su Business Psychology i International Business.

Više o CBS International Business School
dani-mobilnosti-i-edukacije

Studij u Španjolskoj

EU Business School ima kampuse u čak tri države – Španjolskoj, Švicarskoj i Njemačkoj. Programi na EU Business School dizajnirani su prema potrebama tržišta i usmjereni su na razvoj vještina studenata. Prednost je i praktično učenje kroz studije slučaja iz stvarnog poslovanja, a nastava se odvija u manjim grupama, predavači su visokokvalificirani akademici, poduzetnici, konzultanti i lideri iz svijeta biznisa.

Više o EU Business School

STUDIJ U HRVATSKOJ

Algebra University College

BUDI IZVRSTAN U ONOM ŠTO VOLIŠ.

ZAISKRI.

dani-mobilnosti-i-edukacije

Studij u Austriji

Webster Vienna Private Univeristy izvodi preddiplomske i diplomske studije na engleskom jeziku iz psihologije, međunarodnih odnosa i biznisa. Po završetku studija dobit ćeš dualnu diplomu – američku i austrijsku, što će ti pomoći u međunarodnoj karijeri. Webster Vienna poznat je i po mreži od 190.000 studenata među kojima su poznati astronauti, direktori i diplomati.

Modul University Vienna međunarodno je sveučilište za biznis i ekonomiju s fokusom na područje međunarodnog menadžmenta, uslužne industrije, turizma, održivosti, IT-a i dizajna. Ovo austrijsko sveučilište izvodi studijske programe na engleskom jeziku koji okupljaju studente iz cijelog svijeta. Uz to, kao glavne vrijednosti svojeg djelovanja ističu zaštitu okoliša, društvenu odgovornost i ekonomsku održivost.

Više o studiju u Austriji
dani-mobilnosti-i-edukacije

Studij u Sloveniji

Faculty of Information Studies in Novo Mesto je javni fakultet osnovan 2008. godine. Izvodi sedam programa od čega 3 na preddiplomskom i 3 na diplomskom nivou na engleskom jeziku. Za redovne studente preddiplomskog i diplomskog studija, studij je besplatan (ovo vrijedi i za studente koji su u radnom odnosu). Izvanredni studenti plaćaju školarinu od 2.500€ do 3.300€ godišnje, ovisno o razini i odabranom smjeru.

School of Advanced Social Studies je privatna škola, dio Faculty of Applied Social Studies in Nova Gorica, koja je osnovana 2006. godine. Škola nudi obrazovanje na preddiplomskoj i diplomskoj razini. Na Faculty of Applied Social Studies in Nova Gorica možeš studirati 3 preddiplomska smjera i 2 diplomska smjera na engleskom jeziku iz područja društvenih znanosti.

Studij u Sloveniji

Studij u Sjedinjenim američkim državama

College of the Canyons fakultet je koji se prostire na tri adrese u Santa Klarita dolini u Kaliforniji.  Sastoji se od dva velika kampusa: Valencia Boulevard opremljen je sportskim objektima, kafićima, restoranima, knjižnicom, uredom za ljudske resurse, a Canyon Country Campus domaćin je fakultetskim predavanjima.

Ovdje možete studirati Umjetnosti, Biznis, Ekonomiju, Humanističke znanosti, Kineziologiju, Matematiku, Društvene znanosti i Tehnologiju. Fakultet studentima nudi financijsku pomoć u obliku studentskih zajmova i stipendija.

Prijavi se na Dane mobilnosti i edukacije

Studij u Padovi

University of Padova sveučilište je koje je prošle godine obilježilo čak 800 godina postojanja. Agronomija, Životinje, Medicina, Kemijske znanosti, Geoznanosti, Molekularna medicina, Fizika i Astronomija, Pravo, Filozofija samo su neki od brojnih smjerova koje je moguće studirati. Danas je University of Padova u top 250 svjetskih sveučilišta i najbolje je sveučilište u Italiji za istraživanje i podučavanje.

Više o studiju u Italiji
dani-mobilnosti-i-edukacije

Studij u Francuskoj

Burgundy School of Business nudi preddiplomski studij iz menadžmenta i 10 diplomskih programa iz različitih područja na engleskom jeziku. Na Burgundy School of Business možeš dobiti stipendiju u iznosu od 25% – 50% školarine koja se automatski dodjeljuje s obzirom na prosjek ocjena i svjedodžbe, završeno sveučilište i srednju školu, kvalitetu aplikacije – motivacijsko pismo i CV, rezultate intervjua…

Više o Burgundy Business School

Pročitaj više o izlagačima na Danima mobilnosti i edukacije

▼ ONLINE Dani mobilnosti i edukacije 2023. ▼

Hopin platforma

⌚ 04.02.2023. od 11 do 15 sati
Registriraj se i besplatno sudjeluj

Kako je to izgledalo ove jeseni u Zagrebu uživo:

Sorry, the comment form is closed at this time.