KONTAKTIRAJTE NAS: 01/ 4812 200; 091/ 4812 200

PRATITE NAS:

Top
IBS-Budapest
2 Jan

Studij u Budimpešti: IBS Budapest

Želio bi iskusiti studij u inozemstvu, a ipak ostati dovoljno blizu da ideš doma vikendima? Studiraj preddiplomski ili diplomski smjer iz područja biznisa na IBS Budapest. Osim što ćeš studirati u top europskoj destinaciji za noćni život, tvoji će troškovi života biti znatno niži nego u zemljama Zapadne Europe. Saznaj više o Budimpešti, smjerovima, studentskim klubovima i strateškim partnerstvima na IBS Budapest.

Zanima te više o studiju u Budimpešti?

Dogovori besplatne konzultacije
IBS-Budapest

Zašto studirati u Budimpešti?

Budimpešta je divan grad, prepun arhitektonskih čuda. Centralni dio Budimpešte uz obalu rijeke Dunav pod UNESCO-vom je zaštitom baštine, a sastoji se od brojnih znamenitosti klasične arhitekture, uključujući Mađarski parlament i Dvorac Buda. Budući da je Mađarska zadržala svoju službenu valutu – mađarsku forintu, cijene su često niže od onih u zemljama Zapadne Europe. Studiranjem u Budimpešti, tvoji troškovi života će biti manji nego u Njemačkoj, Danskoj, Austriji ili Nizozemskoj. Budimpešta je popularna destinacija za izlaske. Brojne opcije noćnih klubova i uzbudljiv noćni život popunit će tvoje vrijeme izvan predavanja. Bilo da tražiš hipsterski bar, noćni klub prepun stranaca ili kvalitetan restoran, u Budimpešti ćeš naći točno ono što ti treba.

Saznaj više o studiju u Budimpešti

IBS Budapest

IBS Budapest poslovna je škola s preddiplomskim i diplomskim smjerovima na engleskom jeziku iz područja biznisa. Po završetku studija na IBS Budapest stječeš  britansku diplomu. Partnersko sveučilište u Velikoj Britaniji, University of Buckingham  garantira kvalitetu obrazovanja na IBS Budapest. Britanska diploma značajno će te izdvojiti među drugim kandidatima na tržištu rada i otvoriti ti brojne prilike.

IBS-Budapest

Zašto IBS Budapest?

  • Nastava u malim grupama od 12 studenata
  • Fokus na razvoju praktičnih vještina za tržište rada
  • Poticanje samostalnog kritičkog razmišljanja
  • Međunarodno okruženje s više od 100 nacionalnosti
  • Erasmus+ programi na 62 sveučilišta u 21 zemlji
  • Akademska i osobna podrška stručnog osoblja
  • Stalni razvoj programa kroz feedback
  • Britanska diploma po završetku programa

Studentski klubovi

Studentski klubovi na IBS Budapest pomoći će ti da svoje vještine razvijaš i izvan predavaonice. Cilj Data Cluba je omogućiti data i biznis entuzijastima da surađuju, uče i međusobno dijele informacije. Ako voliš rad u timu, argumentiranje i rasprave,možeš se priključiti IBS Debate Clubu. U slučaju da si strastven i zanima te jednakost među spolovima, Equalizer Club ima misiju pomoći, obrazovati i podijeliti ideje o rodnoj jednakosti u društvu. Studentska organizacija Erasmus Student Network (ESN) okuplja međunarodne studente i promiče kulturnu raznolikost. Aktivnosti ESN-a su opuštenog karaktera, a uključuju razgledavanje, putovanja, druženja i slično. Posljednji klub, Political and International Relations Club održava otvorena predavanja o političkim i ekonomskim promjenama, međunarodnim odnosima i radionice za usavršavanje javnog govora.

Strateška partnerstva

Uz fokus na razvoj praktičnih vještina tijekom studija, važno je povezati se s Alumni mrežom i biznis zajednicom. IBS Budapest popis partnera i suradnji uključuje multinacionalne kompanije, manja poslovanja, neprofitni sektor, nevladine organizacije na nacionalnoj i regionalnoj razini. Među njima su IBM, Coca-Cola, Canon, Ogilvy & Mather, Henkel. IBS Budapest ohrabruje svoje studente da se odvaže na praksu što prije. Studenti koji završe IBS Budapest već imaju radno iskustvo jer su barem jedan semestar tijekom studija posvetili praksi. Čak 70% studenata unutar 3 mjeseca nakon studija pronađe posao, a 22% unutar 6 mjeseci, s odličnim primanjima i u područjima povezanim s njihovim kvalifikacijama i interesima.

IBS-Budapest

Kampus

IBS kampus u Budimpešti sastoji se of tri obnovljene zgrade, a nalazi se u Graphisoft Parku u Óbudi, odmah pokraj obale rijeke Dunav. U parku je smješteno više od 60 međunarodnih i mađarskih kompanija, uključujući Microsoft, SAP, Canon i Samsung. Prisutnost kompanija u neposrednoj blizini kampusa stvara odličnu atmosferu za učenje o biznisu. Osim toga, studenti se s lakoćom mogu povezati s budućim poslodavcima i prvi saznati o otvorenim pozicijama. Na kampusu se nalazi i studentski dom.

IBS-Budapest

Centar za podršku studentima

Odlazak na studij, posebice u inozemstvu, velik je korak za svakog studenta. Vjerojatno te muči hoćeš li se uklopiti, pohvatati gradivo na vrijeme ili položiti ispite. IBS Budapest visoko na listu svojih prioriteta stavlja akademsku i administrativnu podršku studentima. Uz to sve, postoji i Wellbeing Team koji će ti pomoći da prevladaš osobne izazove.

Zanima te više o studiju u Budimpešti?

Dogovori besplatne konzultacije

Sorry, the comment form is closed at this time.