KONTAKTIRAJTE NAS: 01/ 4812 200; 091/ 4812 200

PRATITE NAS:

Top
Studij u Francuskoj Burgundy School of Business
2 Jan

Studij u Francuskoj: Burgundy School of Business

Vjerojatno prvo što ti padne na pamet kada spomenemo Francusku su Eiffelov toranj u Parizu, muzej Louvre, šarolik izbor vrhunskih vina i prepoznatljiva paleta najboljih sireva na svijetu. Ipak, osim bogate povijesti i kulture, u Francuskoj možeš dobiti i prvoklasno obrazovanje. Naime, ova europska zemlja može se pohvaliti jednim od najkvalitetnijih obrazovnih sustava u svijetu, ali i činjenicom da svake godine ugosti velik broj međunarodnih studenata. U Francuskoj je visoko obrazovanje prilagođeno potrebama studenata i usmjereno zapošljivosti nakon završetka studija, a studentima se nude i brojne prilike za istraživanje i razvoj. U nastavku saznaj više o Burgundy School of Business i programima koje nudi.

Zašto studirati na Burgundy School of Business?

Obrazovni programi na Burgundy School of Business (BSB) imaju naglasak na praktičnoj primjeni naučenih znanja. Njihova ideja je da svojim studentima dopuste da otkriju sebe, saznaju koje su njihove aspiracije te da ih opreme vještinama za buduću profesionalnu karijeru. Na BSB-u svaki od studenata razvija svoj profesionalni projekt koji je u skladu s njegovom osobnošću i vrijednostima. S obzirom na to da su nove tehnologije danas dio svakodnevice, ova visoka obrazovna institucija budućim vođama nudi i posebne radionice da bi ih se educiralo kako najbolje iskoristiti nove tehnologije, ali u isto vrijeme zaštiti njezine korisnike. Studente BSB-a ohrabruje se da sudjeluju u volonterskim akcijama, odvaže se na studentsku praksu te budu prisutni na konferencijama čiji su predavači poznati međunarodni menadžeri kako bi tijekom obrazovanja bili u dodiru s različitim sektorima poslovanja.

Saznaj više o Burgundy School of Business i dogovori besplatne konzultacije.

Studij u Francuskoj Burgundy School of Business
Burgundy School of Business
  • Top 1% poslovnih škola u svijetu s akreditacijom AACSB i EQUIS
  • 77 najbolji Master in Management na svijetu (Financial Times, 2018.)
  • 1. specijalizirani Master in Cultural Management u Francuskoj (Eduniversal 2018.)
  • 1. specijalizirani Master in Wine Management u svijetu (Eduniversal 2018.)

Studijski programi

Burgundy School of Business nudi jedan preddiplomski studij i čak 10 diplomskih programa. Dok Preddiplomski studij menadžmenta traje tri godine te je moguće nastaviti isti smjer na diplomskoj razini na BSB-u u trajanju od dvije godine. Ostali programi na diplomskoj razini traju jednu godinu i zahtijevaju već završen preddiplomski studij. Iako francuski jezik nije potreban za pohađanje nastave jer se gotovo svi studijski programi izvode na engleskom jeziku, svakako ti preporučujemo učiti ga kako bi se bolje integrirao u novu sredinu, ali i zato što je francuski treći jezik za sporazumijevanje u poslovnom svijetu.

Mogućnost stjecanja stipendije u iznosu do 50% školarine

Burgundy School of Business provodi projekte s profitnim i neprofitnim organizacijama kako bi što bolje mogli odgovoriti na potrebe međunarodnih studenata i približiti im svoje studijske programe. Tako je za 2022. godinu BSB svojim budućim međunarodnim studentima ponudila više od 70 stipendija koje pokrivaju od 25% pa sve do 50% školarine za prvu godinu studija. Stipendije se automatski dodjeljuju kod prijave s obzirom na:

  • Prosjek ocjena i svjedodžbe
  • Završeno sveučilište i srednju školu
  • Kvalitetu aplikacije – motivacijsko pismo i CV
  • Rezultate intervjua
  • Rezultati prijemnog ispita (ako ga je potrebno polagati za smjer)
Studij u Francuskoj Burgundy School of Business
Studij u Francuskoj Burgundy School of Business

3 glavna razloga zašto izabrati Burgundy School of Business

Stipendije u iznosu do 50% školarine
Naglasak na razvoju profesionalne karijere
Razvoj i stjecanje vještina budućnosti

Dogovori besplatne konzultacije
Studij u Francuskoj Burgundy School of Business

Studentski rad u Francuskoj

Međunarodnim studentima u Francuskoj omogućen je i rad na pola radnoga vremena. Odnosno, postoji limit od 964 radna sata tijekom jedne godine. Uz dobivanje stipendije, mjesečna plaća od otprilike 5.000 kuna dodatno će olakšati tvoje obrazovanje u inozemstvu. U tome će pomoći i preko 450 restorana u kojima predočenjem studentske iskaznice možeš dobiti predjelo, glavno jelo i desert za 3.30 €, ali i brojne druge pogodnosti poput popusta na prijevoz i kulturna događanja te povoljnijeg smještaja.

Profesionalna karijera

Pohađanjem BSB-a otvaraš se brojnim prilikama da otkriješ čime se želiš baviti u budućnosti te kako doći do željene profesionalne karijere. Svake godine ova obrazovna institucija za svoje studente organizira „Talent Booster Camp“ posvećen regrutiranju. Kompanije iz različitih sektora predstavljaju svoje poslovanje i prilike za studente željne prakse. Tijekom kampa održavaju se radionice za izradu životopisa, ali i „job dating“ sastanci s potencijalnim poslodavcima s ciljem povećavanja mogućnosti zapošljavanja studenata. Tako studenti prije nego što završe studij već imaju mogućnost iskušati se u različitim područjima interesa, steći potrebno iskustvo i poznanstva koja će im pomoći da izgrade svoju profesionalnu karijeru po završetku obrazovanja na Burgundy School of Business.

Odabirom studija na BSB-u svakog mjeseca moći ćeš upoznati uspješne poduzetnike na „meet-up“ događajima, razmjenjivati iskustva s bivšim studentima na „live talk“ susretima i saznati što ti se sve nudi u budućoj karijeri odlaskom na takozvane „job fieldtrips“ u različite tvrtke.

Studij u Francuskoj Burgundy School of Business
Studij u Francuskoj Burgundy School of Business

Studentski život na Burgundy School of Business

Samo na BSB-u studentske programe pohađa preko 650 međunarodnih studenata, a kao što smo i u uvodu spomenuli, Francuska je jedna od najprivlačnijih zemalja za strane studente. Upravo ti multikulturalno okruženje daje priliku za stjecanje poznanstava (ali i prijateljstava) s mladim ljudima sličnih interesa iz različitih država diljem svijeta. Unutar BSB-a djeluje čak 25 studentskih klubova i udruženja, od sportskih klubova, umjetničkih i ekoloških udruženja pa sve do humanitarnih organizacija pronaći ćeš sigurno aktivnost koja će zadovoljiti tvoje aspiracije, integrirati te u novu sredinu i popuniti tvoje slobodno vrijeme.

Javi nam se već danas kako bismo ti pomogli da osiguraš svoje mjesto na prestižnoj Burgundy School of Business u Francuskoj. Uz naše dugogodišnje znanje i iskustvo u području međunarodnog obrazovanja nećeš se morati brinuti o rokovima, zamarati se silnom papirologijom i drugim nepoznanicama koje te dijele od željenog fakulteta izvan Lijepe naše.
Dogovori besplatne konzultacije

Sorry, the comment form is closed at this time.