KONTAKTIRAJTE NAS: 01/ 4812 200; 091/ 4812 200

PRATITE NAS:

Top
24 Feb

Discover the latest trends in Hospitality: Upišite Master, MBA ili Executive program u Švicarskoj, Španjolskoj ili UK

Želite izgraditi karijeru i napredovati kroz fokusirane obrazovne programe? Profesionalac ste koji treba program usavršavanja? Otkrijte koji su trendovi u svijetu turizma i hotelijerstva, te koje su to potrebne vještine za buduće lidere od predstavnika vodeće svjetske grupacije fakulteta za hotelski i turistički menadžment, Sommet Education. U nastavku upoznajte programe Gliona, Les Rochesa i Ecola Ducassea.

Okolnosti u zadnjih nekoliko godina izazvale su potrebu za transformacijom hospitality industrije. Koji su to najnoviji trendovi, kako se hospitality industrija prilagođava promjenama te kako kao profesionalac u tom području naučiti  implementirati nove tehnologije i prakse, pitanja su koja pokrivamo na našem sljedećem događaju.

O navedenim temama razgovarali smo s predstavnikom top škola za hospitality business g. Goranom Yordanovom, te alumnijem Les Roches škole g. Tomislavom Babićem.

BHV Education savjetnici za obrazovanje u inozemstvu i Sommet Education dugogodišnji su suradnici u unapređenju obrazovanja profesionalaca iz Hrvatske u hospitality industriji. Sommet Education je konkurentna grupa škola za hospitality menadžment i kulinarstvo.

Glion i Les Roches, škole za hospitality menadžement imaju kampuse u Švicarskoj, Španjolskoj i UK. Preddiplomske i diplomske programe u ovim top školama upisuju studenti iz više od 100 zemalja kako bi dobili kvalitetno obrazovanje utemeljeno na praktičnoj primjeni, akademskoj izvrsnosti i dinamičnom multikulturalnom okruženju.

Ecole Ducasse, kulinarske i slastičarske škole u Francuskoj izvode preddiplomske programe, tečajeve za promjenu i napredak karijere, ali i privatne tečajeve za sve zaljubljenike u hranu.

▶ Gdje je vaše mjesto u ovoj privlačnoj struci?

▶ Jeste li u operativi, prodaji, marketingu?

▶ Ljudskim potencijalima ili organizaciji događaja?

▶ Imate li ambiciju napredovati ili ostvariti međunarodnu karijeru?

__________________

Hospitality industrija zapošljavala je prije pandemije 10% svjetske radne snage, a potpuni oporavak ove industrije očekuje se do 2027. godine.

__________________

Ako vas privlači pozicija eksperta u financijama, za vas je pravi odabir Master of Science program kakav nudi Institut Glion u Londonu. U dva semestra studiranja dobit ćete duboki uvid u svijet ulaganja u nekretnine, s posebnim naglaskom na razvoj hotela i upravljanje imovinom. Ostale teme uključuju privatni kapital, financijsko modeliranje, te integracije i akvizicije kompanija.

Za CEO poziciju preporučamo vam MBA program – norma u Fortune 500 kompanijama. Institut Les Roches u Švicarskoj razvio je tijekom 20 godina specijaliziran MBA program koji se u hospitality industriji smatra jednim od top 3 na svijetu. Program koji ide u korak sa trendovima je svakako diplomski studij Hospitality Strategy and Digital Transformation.

Studiranjem na visoko rangiranim institutima kao što su Glion ili Les Roches, ne samo da ćete se školovati u probranom društvu, već ćete kroz “alumni network” dobiti pristup prijašnjim generacijama koje su danas na vodećim pozicijama u hospitality industriji širom svijeta.

Sorry, the comment form is closed at this time.