KONTAKTIRAJTE NAS: 01/ 4812 200; 091/ 4812 200

PRATITE NAS:

Top
1 Mar

Sajam srednjih škola i ljetnih kampova u Europi

Zašto je obrazovanje u Europi i dalje jedan od najčešćih izbora za mlade Hrvate? Od blizine, sigurnosti i osjećaja poznatoga, pa sve do nenadmašive tradicije obrazovnog sustava, hrvatski srednjoškolci biraju “isprobane” modele. Unazad zadnje tri godine uočavamo kod učenika trend sve ranijeg promišljanja o odlasku na programe srednjoškolske razmjene u inozemstvo, učenja jezika kroz ljetne kampove u Europi, kao i odlaska na duži period radi završetka srednje škole u odabranoj zemlji. Pratimo trendove i za vas na BHV proljetnom eventu u Zagrebu izdvajamo prestižne boarding škole iz Velike Britanije, Švicarske i Španjolske. Pridružite nam se na “Sajmu srednjih škola i ljetnih kampova u Europi” koji organiziramo u suradnji s Nord Anglia Educationom, grupacijom koja okuplja međunarodne prestižne škole. Event će se održati u subotu, 01.04.2023. od 12 do 15 sati u DoubleTree by Hilton, dvorana Olive I & II.

Na eventu “Sajam srednjih škola i ljetnih kampova u Europi” predstavit će se prestižne britanske boarding škole iz Oxforda i Brightona, luksuzne švicarske boarding škole iz Geneve i Lausannea, španjolska boarding škola iz Barcelone, ljetni kampovi za mlade u Velikoj Britaniji te BHV programi srednjoškolske razmjene u državnim školama. Cilj nam je predstaviti mnogobrojne mogućnosti školovanja za mlađe od 18 godina i pokazati kako nikada nije prerano započeti s vrhunskim obrazovanjem u inozemstvu. BHV ima dugogodišnje iskustvo u radu s privatnim i državnim školama te će cijeli proces prijave učiniti lakšim i djeci i roditeljima.

Popis škola koje će sudjelovati:

Collège du Léman – Geneva, Švicarska

Collège Champittet – Lausanne, Švicarska

Hamelin-Laie International School – Barcelona, Španjolska

Bucksmore Education, Nord Anglia – Velika Britanija

registriraj se na sajam srednjih škola i ljetnih kampova u europi 01.04.

Velika Britanija pruža najbolje obrazovanje u Europi, a britanske boarding škole kroz A Levels programe u trajanju od dvije godine omogućuju najbolju pripremu za upis na top britanska sveučilišta. Uska specijalizacija kroz svega tri do četiri predmeta omogućuje dubinski fokus i potpunu posvećenost određenom području. Fokus je na pojedincu i njegovoj akademskoj pripremi, a boravkom u Velikoj Britaniji na dulje razdoblje, učenik će usavršiti znanje engleskog jezika i stvoriti kontakte za upis na inozemna sveučilišta.

VELIKA BRITANIJA

Švicarska je oduvijek poznata po kvaliteti, pa su tako i njihove boarding škole sveobuhvatno iskustvo za učenike. Roditelji koji traže savršeno boarding iskustvo za svoju djecu, mogu ih s povjerenjem upisati u Collège Champittet – Pully u Lausanneu i Collège du Leman u Genevi. Osim švicarskog kurikuluma, učenici mogu učiti engleski i francuski jezik te slijediti IB program. U Genevi se može steći i američka srednjoškolska diploma, a u Lausanneu slijedi se nacionalni kurikulum za Englesku.

ŠVICARSKA

Odobrena od Ministarstva obrazovanja i kulture, španjolska boarding škola u Barceloni Hamelin-Laie International School provodi španjolski nacionalni kurikulum i IB program. Učenici mogu učiti engleski, španjolski i katalonski jezik. Opremljena je znanstvenim laboratorijima, specijaliziranim učionicama za pojedinačne predmete, vanjskim sportskim terenima, dvoranama za plesnu i vizualnu umjetnost i velikom knjižnicom. Svake godine upisuje više od 1400 učenika s preko 40 različitih nacionalnosti.

ŠPANJOLSKA

Na Bucksmoru ističu važnost engleskog jezika za učenje i karijeru. Predviđa se da će u sljedeće 4 godine 40% rasti potražnja za sveučilištima, a upravo je priprema za najbolje akademsko obrazovanje specijalnost Bucksmorea. Izaberite jedan od specijaliziranih tečajeva jezika u Oxfordu. Bucksmore Education nudi više od tečaja i ljetnog kampa. Top izbori za buduće akademsko usmjeravanje: Medicine, Architecture, Forensic Science, Engineering, Law, Computer Science, Business Management, Marketing.

Tečajevi jezika

Srednjoškolska razmjena u Europi jedan je od top BHV programa za mlade srednjoškolce. Izaberi jednu od destinacija za pohađanje državne srednje škole i boravak u host obitelji. Najbolja godina je pred tobom. UK, Irska, Njemačka, Francuska, Italija, Španjolska, a tu su i SAD i Kanada. U ponudi su i kraći programi od jednog do tri mjeseca.

DRŽAVNE SREDNJE ŠKOLE I HOST OBITELJ

Učenje jezika u inozemstvu nije bilo nikada popularnije. Iskoriti ljeto za učenje, zabavu i nova iskustva u jednoj od BHV destinacijama i škola jezika diljem svijeta. Osim individualnih polazaka, ove godine organiziramo grupne polaske uz pratnju u srpnju i kolovozu u London i Maltu na dva tjedna. U ponudi: SAD, UK, Irska, Njemačka, Francuska, Škotska, Španjolska. Ljetni kampovi su all inclusive sa smještajem u residence-u.

GRUPNI POLAZAK, LJETNI KAMP MALTA

Rezervirajte svoje mjesto na ovom eventu prestižnih škola, upoznajte predstavnike boarding škola iz Švicarske i Španjolske te razgovarajte s BHV obrazovnim savjetnicama u DoubleTree by Hilton Zagreb.

registriraj se na sajam srednjih škola i ljetnih kampova u europi 01.04.

Sorry, the comment form is closed at this time.