KONTAKTIRAJTE NAS: 01/ 4812 200; 091/ 4812 200

PRATITE NAS:

Top
13 Sep

Provedite nezaboravno ljeto na Malti uz učenje engleskog jezika u kampu za mlade

 

Što ako bismo Vam rekli kako za Vas imamo odličan spoj ljetnog kampa engleskog jezika i uvid u najbolju turističku ponudu koja vas čeka ovog ljeta na Malti? BHV Education surađuje s brojnim školama jezika u Europi, SAD-u i ostatku svijeta. Zakoračite s nama u upoznavanje još jednog hvalevrijednog obrazovnog programa koji omogućuje Vama ili Vašoj djeci spoj učenja stranog jezika i uživanja u otkrivanju Malte kao jedne od najatraktivnijih destinacija. Učenje jezika na putovanju i upoznavanje kulture druge zemlje događa se na najbolji mogući način u ljetnim kampovima. Ljetni kampovi za mlade i škole jezika u inozemstvu sve su popularniji, te se mjesta za ljetne termine i top destinacije poput Londona i Malte popune već u ožujku.

Kao savjetnici za obrazovanje u inozemstvu pristupamo svakom klijentu individualno, a kada su u pitanju ponude za tečajeve jezika, pronalazimo optimalnu školu i program koji će odgovarati baš vašim interesima i preferencijama. Osim individualnih polazaka, BHV Education ove je godine organizirao grupni polazak na Maltu za mlade do 18 godina te je pripremio još jedan za ljeto 2024.!

Nezaboravno putovanje na Maltu i učenje engleskog jezika na potpuno nov i poseban način. Uputite se s nama u još jednu BHV Education avanturu, upoznajte otok Maltu, doznajte sve bitne povijesne i tradicionalne činjenice, zaljubite se u ono što nudi. Pripremili smo i pregled tjednih rasporeda kako bismo Vas uvjerili da je ovo pravi izbor za zabavno i kvalitetno školovanje tijekom ljeta 2024.!

Učenje engleskog jezika u kampu za djecu i mlade

BHV Education je u suradnji s ESE školom jezika pripremio programe učenja engleskog jezika za dob od 9 do 17 godina. Prethodno znanje jezika testira se prije dijeljenja u grupe (A1 – C2 razina), a ESE organizacija vodi se ciljem i misijom pružanja multinacionalnog okruženja i kvalitetnog učenja engleskog jezika na razini globalnih potreba današnjice. ESE ili European School of English škola je engleskog jezika smještena u prekrasnom mjestu St. Julian’s na Malti, idealnom za djecu i mlade – puno kafića, restorana i šoping centara. Od 1934. godine službeni jezici su engleski i malteški, a uz njih snažno je zastupljen i talijanski koji je do te godine bio službeni. Velik dio stanovništva još uvijek govori talijanski i određeni talijanski programi vrlo su popularni. Zanimljivo je da Maltu godišnje posjeti čak 1,6 milijuna turista koje oduševljava Blue Grotto ili Plava Špilja koja je prirodni fenomen – morska špilja koja se nalazi na jugoistočnom dijelu otoka Malte.

Ljetni kamp

Ljetni kamp za juniore i tinejdžere nalazi se u Salini Resortu, a oba su opremljena sobama za igru, vanjskim bazenom, teniskim terenom i wifijem. Ljetni kamp na sredozemnom otoku Malti jedno je od najprivlačnijih mjesta za sport i odmor, a pristupačna cijena učenja engleskog jezika ono je što privlači velik broj učenika svakoga ljeta. Osim spajanja ugodnog s korisnim (uživanja i učenja jezika), učenici dobivaju nezaboravno iskustvo koje će pamtiti cijeli život.

Juniori (od 9 do 13 godina) i tinejdžeri (od 14 do 17 godina) smješteni su u četverokrevetnim sobama s punim pansionom, što znači da imaju uključen doručak, ručak i večeru. Učenici će biti smješteni sa što je više moguće učenika različitih nacionalnosti. Salini Resort smješten je na sjeveru otoka blizu St. Paul’s zaljeva te se nalazi na laganoj uzbrdici s koje se pruža predivan pogled na Sredozemno more.

Primjeri aktivnosti u Junior klubu:

  • Posjet akvariju
  • Kuglanje
  • Posjet otoku Comino
  • Plivanje u bazenu
  • Splash&Fun
  • Shopping u Sliemi
  • Posjet Limestoneu
  • Harbor Cruise

Primjeri aktivnosti u Teen klubu:

  • Malta Experience Show
  • Kuglanje
  • Paintball
  • Kino
  • Splash&Fun
  • Valletta by Night

Svi obroci serviraju se u hotelu, a ponuda je raznovrsna i kvalitetna. Moderne, svijetle i klimatizirane učionice s interaktivnim bijelim pločama nalaze se u hotelu te tako štede vrijeme na putovanje učenicima. Sve sobe uključuju: kupaonicu, klimatizacijski uređaj, TV, sušilo za kosu, sef i hladnjak. Salini Resort udaljen je 15 minuta autom ili autobusom do glavne ESE škole u St. Juliansu. Smještaju su dodijeljene 4 zvjezdice za kvalitetu, a vodi ga Claret Group. Školu su akreditirali British Council, EAQUALS, IALC, Quality English, BAC, English UK i FELTOM. Najvažnije za naglasiti jest da predavači i cijelo osoblje odvajaju jako puno vremena kako bi se posvetili pojedincu, upoznali ga i stvorili mu osjećaj kao da je kod kuće.

Što zapravo nudi ESE škola jezika?

ESE ima dugu povijest podučavanja koja se proteže na vremenski period od čak 25 godina, predavači su izvorni govornici engleskog jezika ili pak imaju najviši završeni profesionalni stupanj za predavače engleskog. ESE organizacija nudi tečajeve engleskog jezika po stupnjevima od bazičnog korisnika pa sve do profesionalaca – od A1 do C2. Uz to, obrazovanje je razdvojeno i po godinama polaznika, te se kreće od Junior Camp (9-13 godina) pa sve do Young Adults (17-22 godina), nude se i Family Programmes, English with Sports te Social Programme. U kampu za mlade izvodit će se nastava od 15 sati engleskog jezika tjedno.

Junior Camp i Teen Camp nude nekoliko termina tijekom godine, a BHV Education ove godine organizira grupne polaske na Maltu. Djeca i mladi imaju osiguran „all-inclusive“ boravak te se mogu posvetiti učenju jezika i uživanju na Malti. Navedeni program kombinacija je satova engleskog jezika te slobodnog vremena, a cijena iznosi 2000 EUR za 14 dana. Kao što smo ranije spomenuli, polaznici će se grupirati prema razini engleskog jezika kojom se služe, a lekcije su temeljene prema određenoj temi i usmjerene ka poboljšanju općeg znanja engleskog jezika te dodatnog razvijanja jezičnih vještina (govora, slušanja, čitanja i pisanja). Teme su prilagođene dobnoj skupini, trendovima obrazovanja te su ukorak s vremenom u kojem se nalazimo.

BHV Education paket aranžman za učenike (9 do 13 i 14 do 17 godina) u trajanju od 14 dana obuhvaća:

Voditelj grupe na programu (grupa od 15 učenika)

Tečaj engleskog jezika (15h nastave tjedno)

Smještaj u ljetnom kampu u Salini Resortu u četverokrevetnim sobama

Klimatizirani smještaj

Moderno opremljene učionice

Veliki bazen
Puni pansion
“All-inclusive” boravak

Transferi na Malti i s aerodroma
Sportovi i poslijepodnevne aktivnosti

Cijena: od 2.200 EUR

Primjer rasporeda u Junior kampu:

 

7:30

Buđenje/Tuširanje

8:30

Doručak

9:30

Jutarnja aktivnost, npr. Splash & fun

13:00

Topli ručak u smještaju

14:00

Odmor

15:00

Nastava engleskog jezika *

19:00

Večera u smještaju

20:00

Večernja aktivnost kao što je kuglanje

23:00

Gašenje svjetla

Primjer rasporeda u Teen kampu:

 

7:30

Buđenje/Tuširanje

8:30

Doručak

9:30

Jutarnje lekcije ili aktivnost

13:00

Topli ručak u Salini Resortu

14:00

Odmor

15:00

Nastava engleskog jezika ili aktivnost

19:00

Večera u Salini Resortu

22:00

Večernja aktivnost

23:00

Povratak u Salini Resort

Zašto baš Malta?

Malta ima mnogo toga za ponuditi, ali ugodna klima koju uživa tijekom cijele godine – s blagim zimama, dugim i toplim ljetima te preko 300 sunčanih dana zasigurno je nešto što bi privuklo svakoga. Uz dugo i toplo ljeto u prilog idu i prekrasne plaže, koje se protežu od pješčanih preko stjenovitih, a neke od njih su: Paradise Bay, Blue Lagoon (Comino), St Peter’s Pool, Mellieħa Bay, Golden Bay itd. Krasi ih kristalno čisto more te temperatura koja je pogodna za kupanje između svibnja i listopada.

Osim plaža i sunca, Malta ima bogatu i dugu povijest koja korijene vuče preko 7000 godina. Moguće je pronaći i znamenitosti čija prošlost seže sve do vremena drevnih piramida, kao i glavni grad Valletu i dijelove diljem otoka koji su pod UNESCO-vom zaštitom: Mdinu (drevni grad opasan zidinama i baroknom arhitekturom) i Ġgantija, Haġar Qim i Mnajdra – jedne od najstarijih hramova na svijetu. Kako bi se posjetitelji mogli lako kretati po otoku, Malta nudi dobru povezanost javnim prijevozom (koji je ujedno i jeftin) tako što cijeli otok povezuje autobusima i trajektima. Što bi značilo da Vam ne treba više od sat vremena kako biste došli s jednog kraja na drugi!

Uz povijest i malo sporiji tempo turističkog obilaska, posjetiteljima je moguće pronaći tečajeve jedrenja i ronjenja. Ronjenje je u Gozu priznato kao najbolje ronilačko odredište u Europi prema internetskoj stranici „European Best Destination“.

Multikulturalnost i dvojezičnost Malte čini je top destinacijom za posjet turistima tijekom cijele godine, a u prilog joj ide jedna od najnižih stopa kriminala u Europi.

Put na prekrasnu Maltu ugodnijim čini i činjenica da su letovi na relaciji Hrvatska-Malta lako dostupni i vrlo povoljni. Naime, let iz Zagreba za Maltu dostupan je tijekom cijele godine – ali se ljeti dodatno popunjavaju rasporedi i smanjuju cijene. Upravo zbog toga cijena povratne karte iz Zagreba za Valletu iznosi €81 po osobi. Nažalost, iz drugih gradova kao što su Split, Zadar i Pula nije moguće letjeti direktno već s presjedanjem, no cijene su i dalje razumne te ne prelaze €131 po osobi.

BHV EDUCATION UPUTE I PROCES REZERVACIJE

Odabir škole i programa
Odabir željenog termina i broja tjedana
Slanje upita BHV savjetnici
BHV savjetnica provjerava željeni termin sa školom
BHV savjetnica šalje pdf aplikaciju na popunjavanje
Uz popunjenu aplikaciju potrebno je poslati skeniranu putovnicu ili osobnu
iskaznicu (pdf dokument i scan u boji)
Kada primimo popunjenu aplikaciju i dokument, šaljemo ponudu za plaćanje
depozita (25% iznosa)
Uplata se vrši na račun BHV-a putem internet bankarstva ili putem opće uplatnice
Nakon primitka uplate, šaljemo potvrdu o rezerviranom paketu
Ostatak cijene programa plaća se najkasnije 4 tjedna do polaska
Cijena avio karte nije uračunata u cijenu programa, te se rezervira nakon što
dobijete potvrdu rezervacije
BHV Education surađuje s Nomago agencijom te vam možemo pomoći pri
kupovini avio karata
Avio kartu je potrebno proslijediti BHV savjetnici radi organiziranja transfera po
dolasku i povratku s programa
Ostatak cijene programa u slučaju otkazivanja vraća se sukladno uvjetima
otkazivanja od strane škole, a biti će naznačeno na ponudi za plaćanje
Zbog nepredvidivih okolnosti, preporučamo osiguranje od otkazivanja pri nekoj
od osiguravajućih kuća u HR

Pošalji upit za učenje jezika na Malti

Sorry, the comment form is closed at this time.