KONTAKTIRAJTE NAS: 01/ 4812 200; 091/ 4812 200

PRATITE NAS:

Top
20 Apr

Od ljetnog programa do preddiplomskog studija u Švicarskoj: Webinar o Luxury Business na Glionu

GLION Institut visokog obrazovanja svjetski je poznata škola za upravljanje hotelijerstvom koja već više od 50 godina pruža vrhunsku obrazovnu uslugu. S kampusima u Švicarskoj i Londonu, GLION je nedavno pokrenuo novi program diplomskog studija u području luksuza, koji obećava biti revolucionaran u luksuznoj industriji.

Program preddiplomskog studija GLION u području luksuza namijenjen je pružanju studentima dubljeg razumijevanja luksuzne industrije i njezinih različitih segmenata. Obuhvaća širok spektar tema: luksuzni marketing, upravljanje luksuznim brendovima, prodaju luksuznih proizvoda i usluga te upravljanje luksuznom uslugom. Osim toga, studenti će također biti upoznati s najnovijim trendovima i razvojima u luksuznoj industriji.

U nastavku teksta saznajte više o našem online webinaru koji će se održati 10.05.

Želite li izgraditi karijeru u industriji luksuza?

Iako je važno imati strast prema industriji luksuza i njenim pojedinim brendovima, formalno obrazovanje je ključno za uspješnu izgradnju karijere.

  1. Definirajte svoj cilj – razmislite o vrsti karijere koju želite izgraditi u industriji luksuza
  2. Edukacija – važno je biti upoznat sa trendovima u industriji te steći znanja o upravljanju luksuznim brendovima
  3. Networking – povezivanje s ljudima iz luksuzne industrije neophodan je preduvjet za izgradnju karijere

Gdje je najbolje steći znanje o upravljanju luksuznim brendovima i konekcije u industriji luksuza?

U Švicarskoj.

Najbolji programi za upravljanje luksuznim brendovima nude se baš u ovoj zemlji koja ima stoljetnu tradiciju proizvodnje luksuznih proizvoda, kolijevka je luksuznog turizma te sjedište većine multinacionalnih kompanija iz industrije luksuza. Ovisno o vašem uzrastu i interesima nudimo vam sljedeće programe:

Ovaj program namijenjen je srednjoškolcima koji žele izbliza otkriti o čemu se zapravo radi u ovoj industriji. Imat ćete priliku sudjelovati u Master Chef radionici, te uživati u jelima koja ste sa svojim timom spremili u Michelin* restoranu. Učit ćete kroz marketing projekte i zabavit ćete se kroz posjete koncertima i vrhunskim sportskim arenama.

Ljetni programi

Specifičnost luksuzne industrije ogleda se u sposobnosti brendova da stvore emotivnu povezanost sa klijentom. Program je namijenjen studentima turizma i hotelskog menadžmenta te početnicima u toj industriji koji imaju velike ambicije. Naučite kako kreirati posebne kolekcije, organizirati ekskluzivne događaje i sudjelovati u njima.

Ljetni programi za odrasle

Proteklih desetljeća ovaj fakultet smješten u francuskom dijelu Švicarske izgradio je posebno bliske odnose sa poznatim brendovima uključujući Cartier, Dior, Moncler, Panerai, Hublot, kao i sa globalnim divovima kao što su LVMH i Richemont grupa. Znanje, ugled i status ove institucije u industriji luksuza nema premca na svijetu.

Preddiplomski studij

Program preddiplomskog studija GLION u području luksuza izvrstan je izbor za studente koji žele ostvariti karijeru u luksuznoj industriji, dok će ljetni programi dati uvid u to što se zapravo radi u industriji luksuza. Svi GLION programi pružit će znanja i vještine studentima. Prijavite se što prije na naš ONLINE webinar!

Besplatno se prijavi

Pozivamo vas da se prijavite što prije za Glion Bachelor i ljetne programe! GLION Institut visokog obrazovanja ima reputaciju vrhunske škole za upravljanje hotelijerstvom, što znači da ćete dobiti pristup najboljim nastavnicima i stručnjacima u ovoj industriji.

Za više informacija o programu studija Bachelor Degree in Luxury Business i kako se prijaviti, posjetite službenu web stranicu GLION Instituta visokog obrazovanja. Ne propustite ovu izvanrednu priliku da se pridružite prestižnoj luksuznoj industriji i započnete svoju karijeru u ovom uzbuđujućem i rastućem sektoru!

__________________

Hospitality industrija zapošljavala je prije pandemije 10% svjetske radne snage, a potpuni oporavak ove industrije očekuje se do 2027. godine.

__________________

Sorry, the comment form is closed at this time.