KONTAKTIRAJTE NAS: 01/ 4812 200; 091/ 4812 200

PRATITE NAS:

Top
 

U svoj kalendar zabilježi datum 30.04. i pridruži nam se na još jednim ONLINE Danima mobilnosti i edukacije. Otkrij koje su novosti u svijetu obrazovanja u inozemstvu;

  • kako započeti last minute prijave na studij u inozemstvu,
  • sve o aktualnim programima za ljeto,
  • popustima na BHV usluge,
  • velikom izboru studijskih smjerova u Velikoj Britaniji,
  • Japanu i Litvi – novim studijskim destinacijiama,
  • kulinarstvu u Francuskoj,
  • srednjoj školi u Velikoj Britaniji,
  • diplomskom studiju, MBA i internshipu u inozemstvu,
  • studiju na engleskom jeziku u Njemačkoj,
  • profesionalnom usmjeravanju i online usavršavanju.

Profesionalno usmjeravanje, srednja škola, studij, tečajevi jezika, kulturalni i radni programi u inozemstvu. Bilo da ste tek upisali srednju školu, završili studij ili želite promijeniti karijeru, za svakog imamo ponešto!

Dani mobilnosti i edukacije

Raspored 30.04.2022.

11:00 Aktualno iz svijeta obrazovanja u inozemstvu
11:45 Studij u Velikoj Britaniji
11:45 Kulinarstvo u Francuskoj
12:30 Srednja škola u Velikoj Britaniji
12:30 Diplomski studij & MBA u Italiji, Španjolskoj, Švicarskoj i SAD-u
13:30 Studij u Njemačkoj
14:15 Nove studijske destinacije: Litva i Japan
14:15 Internship u SAD-u i online usavršavanje za hotelijere 
 
Rezerviraj svoje mjesto na Danima mobilnosti i edukacije

POPIS IZLAGAČA

Bucks New University logo
Canterbury Christ Church University logo
Ecole Ducasse logo
Dukes Education logo
St. Andrew’s College Cambridge logo
ISM International School of Management logo
Sommet Education Logo
Hult International Business School
Politecnico di Milano Graduate School of Business logo
University of Applied Sciences Europe logo
LCC International University logo
International College for Liberal Arts Japan logo

PANELI NA SAJMU PREMA TEMAMA

Dani mobilnosti i edukacije

11:00 Aktualno iz svijeta obrazovanja u inozemstvu

Nisi još ni krenuo s prijavom, a želio bi započeti studij iduće godine? Ili si trećaš koji već sada zna da će upisati studij u inozemstvu? Nemaš planove za ljeto? Srednjoškolac si koji bi rado proveo polugodište ili godinu u inozemstvu? Ako se pronalaziš u bilo kojem od ovih pitanja, dođi na naš uvodni panel gdje ćeš saznati sve o last minute prijavama na studij, ljetnim programima, srednjoj školi u inozemstvu, ali i o popustima koje nudimo.

-> Tečajevi jezika u inozemstvu

Studij u Velikoj Britaniji

11:45 Studij u Velikoj Britaniji

Velika Britanija i dalje je uvjerljivo najbolja destinacija u Europi kad je riječ o izboru studijskih programa na engleskom jeziku. Bilo da razmišljaš o farmaciji, forenzici, umjetničkim smjerovima, sportu, dizajnu ili zrakoplovstvu, sve to moći ćeš studirati u ovoj zemlji. Na panelu o studiju u Velikoj Britaniji gostovat će predstavnici i studenti dva britanska fakulteta – Buckinghamshire New University i Canterbury Christ Church University. Osim što će predstavnici govoriti o programima, moći ćeš dobiti informacije i o načinima financiranja studija.

-> Pročitaj Karlovo iskustvo studija na Bucks New Universityju

-> Saznaj više o smjerovima na Canterbury Christ Church Universityju

Sudjeluj na Danima mobilnosti i edukacije 30.04.2022.
École Ducasse

11:45 Kulinarstvo u Francuskoj

Francuska je u svijetu široko poznata prema svojim gastronomskim delicijama i prestižnim restoranima. Neki od najboljih svjetskih chefova svoj su zanat ispekli upravo u francuskim školama kulinarstva. Jedna od njih je i École Ducasse, popularna škola kulinarstva i slastičarstva koju je utemeljio slavi chef Alain Ducasse. Bilo da želiš nastaviti svoje obrazovanje nakon srednje škole preddiplomskih studijem ili se želiš usavršiti i raditi u luksuznim restoranima, registriraj se za besplatno sudjelovanje na panelu „Kulinarstvo u Francuskoj“.

-> Pročitaj više o kulinarstvu u Francuskoj

St. Andrew’s College Cambridge

12:30 Srednja škola u Velikoj Britaniji

Jedna od glavnih prednosti pohađanja privatne srednje škole u Velikoj Britaniji je individualan pristup i usmjerenost na razvijanje specifičnih interesa svakog učenika. Završetkom srednje škole u Velikoj Britaniji, strani učenici mogu upisati britanski fakultet sa statusom domaćeg studenta, što donosi i povoljniji financijski aranžman (što se razlikuje ako fakultet upisuješ sa završenom srednjom školom u Hrvatskoj). Na panelu „Srednja škola u Velikoj Britaniji“ od predstavnika St. Andrew’s College Cambridge saznaj koje su prednosti upisa privatne britanske srednje škole, o financiranju školarina, nastavi, pripremi za prestižne britanske fakultete, rezultatima i konkurentnosti škole.

-> Pročitaj više o St. Andrew’s College Cambridge

MBA

12:30 Diplomski studij & MBA: Italija, Španjolska, Švicarska i SAD

Trenutno pohađaš ili si završio preddiplomski studij, ali te zanima nastavak studija u inozemstvu? Razmišljaš o upisu drugog diplomskog studija? Ako si se pronašao u ovim pitanjima, besplatno sudjeluj na panelu „Diplomski studij & MBA u inozemstvu“. Na panelu će sudjelovati predstavnici konkurentnog fakulteta iz Italije, Politecnico di Milano, međunarodne biznis škole HULT s najpoznatijim kampusima u Bostonu i San Franciscu, SAD, kao i vodeće grupacije na području luksuznog hotelskog menadžmenta – Sommet Education sa kampusima u Švicarskoj i Španjolskoj.

-> Saznaj više o diplomskim smjerovima na Politecnico di Milano

-> Pročitaj kako u 5 koraka do izvršne pozicije u turizmu

-> Istraži HULT International Business School

Studij u Njemačkoj

13:30 Studij u Njemačkoj

Možda do sada nisi znao, ali Njemačka u svojoj ponudi ima i studijske programe za koje ti nije potrebno znanje njemačkog jezika. Osim što je Njemačka sinonim za kvalitetu proizvoda, ništa manje kvalitetno nije ni njemačko obrazovanje. Na panelu „Studij u Njemačkoj“ gostovat će predstavnici University of Europe for Applied Sciences i ISM International School for Management. Dok na prvom fakultetu možeš birati smjerove iz fotografije, filma, dizajna, sporta i IT-ja, na ISM-u te čekaju preddiplomski i diplomski programi iz područja biznisa.

-> Pročitaj više o University of Europe for Applied Sciences

-> Saznaj više o studiju na ISM International School of Management

Poslušaj zanimljive panele na Danima mobilnosti i edukacije 30.04.2022.
Studij u Japanu

14:15 Nove studijske destinacije: Litva i Japan

Sve više učenika i studenata odlučuje se za programe na malo drukčijim lokacijama. Dok je Litva odlična destinacija jer je troškovima života slična Hrvatskoj, Japan je za sve učenike i studente koji su spremni iskusiti u potpunosti različitu kulturu. LCC International University u Vilniusu Hrvatima je privlačan zbog preddiplomskog studija psihologije, a nudi i smjerove iz područja književnosti, komunikacije, teologije, međunarodnih odnosa i biznisa. S druge strane, na iCLA u Japanu možeš upisati Liberal Arts smjer koji obuhvaća različita područja.

-> Pročitaj više o studiju u Litvi
-> Saznaj više o Liberal Arts programu u Japanu

Dani mobilnosti i edukacije

14:15 Internship u SAD-u i online usavršavanje za hotelijere 

Ovaj panel namijenjen je studentima turizma i hotelskog menadžementa ili ljudima koji već rade u turističkoj industriji. Hrvatskom kurikulumu nedostaje prakse za uspješan početak karijere u turističkoj industriji, čemu možete doskočiti tako da odete na plaćenu praksu u Sjedinjene Američke Države. Ako ste već zaposleni u turističkoj industriji a želite promjenu, nadogradnju ili prekvalifikaciju, nudimo vam Traineeship program u SAD-u, Executive Post-Graduate program u Marbelli ili online usavršavanje iz područja financija za hotelijere (Asset Management, Revenue Management, Financial Management)

-> Pročitaj više o Internshipu u SAD-u

-> Pročitaj više o HOSPA programima profesionalne edukacije

Prijavite se na ONLINE Dane mobilnosti i edukacije 30.04. i iskoristite jedinstvenu priliku za individualne konzultacije s predstavnicima obrazovnih institucija iz cijelog svijeta. Besplatno sudjelujte u zanimljivim predavanjima i radionica s aktualnim temama iz područja obrazovanja u inozemstvu na kojima će biti predstavnici gostujućih fakulteta, studenti te djelatnici BHV-a.

Dani mobilnosti i edukacije na jednom mjestu pružaju priliku da dobijete sve informacije i obavite potrebne konzultacije s predstavnicima fakulteta i savjetnicima BHV Educationa.