KONTAKTIRAJTE NAS: 01/ 4812 200; 091/ 4812 200

PRATITE NAS:

Top
tečaj

Destinacija – Los Angeles

Drugi grad po veličini u SAD, najpoznatiji je po filmskoj i televizijskoj industriji, ali predstavlja i jedan od najvažnijih svjetnih gospodarskih, kulturalnih i zabavnih centara. Dom je Hollywoodu te je bio domaćin Olimpijskih igara već dvaput. Poznat kao „Grad Anđela“, grad broji najviše muzeja po stanovniku od bilo kojeg drugog grada u svijetu. Jedna od najpopularnijih destinacija u Los Angelesu je svakako Venice Beach koja privlači kako turiste, tako i lokalne stanovnike.  Ukoliko želite usavršiti engleski jezik, a pritom se dobro zabaviti Los Angeles je prava destinacija za vas.

Škola

Kaplan International je vodeći davatelj usluga poduke engleskog jezika i drugih programa studija u inozemstvu. Stanley H. Kaplan osnovao je 1938. godine Kaplan Inc. kao školu za američke učenike koji se pripremaju za državnu maturu u saveznoj državi New York. Do 1975. godine Kaplan je imao 23 centra za pripremu testiranja diljem SAD-a, a danas ima još dodatnih 45 škola engleskog jezika u Engleskoj, Škotskoj, Irskoj, SAD-u, Kanadi, Australiji, Novom Zelandu, Singapuru i Malti, koje pohađaju polaznici iz cijelog svijeta. Polaznici Kaplan škola uče pomoću komunikacijske metode podučavanja. To znači da se nastava temelji na uporabi praktičnih vještina iz stvarnog svijeta kako bi se poboljšalo znanje engleskog jezika. Učenici se fokusiraju na četiri temeljne jezične vještine: čitanje, pisanje, slušanje i govor. Aktivnosti u učionici odražavaju stvarne situacije i strukturirane su tako da učenici mogu komunicirati što je više moguće.

Ponuda uključuje

  • 2 tjedna općeg tečaja engleskog jezika u trajanju od 15 sati tjedno
  • 5 sati online lekcija K+tools, K+eXtra i K+clubs tjedno
  • Smještaj u studentskom residence-u (postoji mogućnost smještaja u host obitelji)
  • Placement test na početku tečaja kojim se procjenjuje razina znanja
  • Organizirane društvene aktivnosti (poput istraživanja lokalnih turističkih atrakcija, kreativnih radionica, tematskih zabava)
  • Transfer s aerodroma u oba smjera
  • Nastavni materijali
  • Certifikat po završetku tečaja

Polasci i cijena:

Na tečaj je moguće krenuti svaki ponedjeljak u godini (osim kada su praznici).

Cijena tečaja za dva tjedna iznosi 17.400,00 HRK.

Dodatne informacije na upit: osim općeg tečaja, dostupni su intenzivni i poslovni tečaj kao i akademske pripreme.

 

* Osim ove škole, surađujemo s brojnim drugim školama jezika u LA čije ponude možete zatražiti od nas.

Personalizirane ponude po tvojoj mjeri

5 stvari koje ne možete propustiti u Los Angelesu:

UNIVERSAL STUDIOS – Provirite iza kulisa i otkrijte kako se filmovi snimaju. U prijestolnici filmske industrije ne možete propustiti ultimativnu turu kroz najpoznatiji filmski studio na svijetu. Istaknute ture: Fast & Furious, King Kong, The Walking Dead, Jurrasic Park.

Lokacija: 100 Universal City Plaza Universal City, CA 91608

BEVERLY HILLS – obiđite najelitnije naselje u Kaliforniji. Bacite pogled na kuće i imanja  poznatih kao što su Jennifer Lowrence, Calvin Harris, Sofia Vergara, Adele, Sandra Bullock..

Primjer kratke ture

WALK OF FAME je holivudska staza slavnih koja bilježi više od 2.600 u šetnicu ugraviranih zvijezda s imenima slavnih ličnosti. Proteže se 2 kkilometra kroz 15 blokova poznate ulice Hollywood Boulevard i 3 bloka Vine Street-a.

OUE Skyspace LA – doživite jedan od najboljih pogleda na grad anđela. Najviši  panoramski pogled na grad kroz 360 stupnjeva posjetiteljima nudi zanimljivi edukativni i interaktivni sadržaj za potpuni doživljaj.

Lokacija Downtown LA: 633 West Fifth Street Los Angeles, CA 90071

DODGER STADIUM –  Jedna od najpopularnijih lokacija na Instagramu J Za sve ljubitelje bejzbola i one radoznale, ovaj stadion je must see. LA je grad šampiona u ovom sportu tako da koju god utakmicu odaberete, nećete pogriješiti.

Lokacija: 1000 Vin Scully Ave. Los Angeles, CA 90012

Više o tečajevima jezika

A što je s ljubiteljima Baywatcha, mora i plaža?

Venice Beach je najpoznatija plaža u LA ne samo radi mora, sunca, pijeska i zgodnih žena već i radi megapopularne serije Baywatch koja se tamo godinama snimala.

Najbolji gušt nakon jutarnjeg tečaja engleskog, provesti poslijepodne na nekoj od LA plaža.

tečaj
tečaj

Brine te dobivanje vize za Ameriku?

90% naših polaznika za tečajeve jezika u Americi bez problema dobiva vizu. Od općih tečajeva pa do intenzivnih i specijaliziranih, traži se STUDENTSKA VIZA ZA SAD, a ne turistička. Naime, studentsku vizu je lakše dobiti nego turističku jer dobivate preko nas potvrdu od Škole jezika nak oju se prijavljujete svu potrebnu papirologiju.

 

Zbog toga za vas biramo ponude provjerenih i pouzdanih škola jezika u Americi.

Nakon što skupa odradimo rezervaciju željenog tečaja i smještaja, direktno školi šaljemo vašu dokumentaciju na temelju koje škola šalje obrazac s kojim dogovarate termin u Američkoj ambasadi.

Uz potvrdu škole, bitno je imati iznos novaca na vašem računu ili računu sponzora koji pokriva troškove vašeg boravka za vrijeme tečaja.

 

Za sva pitanja stojimo na raspolaganju. Vaš BHV tim

Pošalji nam pitanje