KONTAKTIRAJTE NAS: 01/ 4812 200

PRATITE NAS:

Top

Škola

LAL škole formiraju grupaciju škola koje nude tečajeve engleskog jezika odraslima i djeci na više lokacija poput Engleske, Malte, Južne Afrike i SAD-a. Svojim polaznicima nude široku paletu tečajeva, od početničkih pa sve do priprema za Cambrigde ispita i EFL edukacije za nastavnike.

Što predstavlja LAL? „Language and Leisure“, odnosno „jezik i odmor“ što naglašava misao vodilju škole prema kojoj bi učenici trebali izaći iz učionica te učiti strani jezik kroz svakodnevno upoznavanje kulture i okoline zemlje engleskog govornog područja. S tim ciljem, škola nudi brojne izlete i aktivnosti kroz koje je u praksi omogućeno istraživanje i usavršavanje naučenog u teoriji.

Destinacija

Sliema je turističko naselje na Malti koje se smjestilo na sjevernoj obali otoka, a od glavnog grada Valette udaljeno je samo 7 kilometara. Nekada davno bila je dom malteškoj aristokraciji, a danas je, uz St. Julians, Sliema središte turizma gdje ćete pronaći neke od najboljih restorana, barova, hotela i plaža na cijelom otoku. Neke od najpoznatijih plaža na otoku su Golden bay, Mellieha bay, Ramla bay i Comino blue lagoon. S obzirom da je glavni grad uistinu blizu Sliemi svakako treba iskoristiti priliku i prošetati uskim uličicama, uslikati se pored „St Publius Parish Church“ ili sjesti i uživati u pogledu na Tritonovu fontanu.

Ponuda uključuje

  • 2 tjedna općeg tečaja engleskog jezika u trajanju od 15 sati tjedno
  • Smještaj u studentskom residence-u
  • Placement test na početku tečaja kojim se procjenjuje razina znanja
  • Organizirane društvene aktivnosti (poput istraživanja lokalnih turističkih atrakcija, kreativnih radionica, tematskih zabava)
  • Transfer s aerodroma u oba smjera
  • Nastavni materijali
  • Certifikat po završetku tečaja

Polasci i cijena:

Na tečaj je moguće krenuti svaki ponedjeljak u razdbolju od 16.06. do 09.09.2018.

Cijena tečaja za dva tjedna iznosi 12.500,00 HRK.

Dodatne informacije: tečaj je namijenjen polaznicima od 13 do 17 godina te postoji mogućnost nadoplate za satove ronjenja.