KONTAKTIRAJTE NAS: 01/ 4812 200; 091/ 4812 200

PRATITE NAS:

Top

Škola

Alpadia je švicarska škola stranih jezika sa dugom tradicijom i podružnicama u nekoliko europskih država. Inspirirani multikulturalnim i višejezičnim duhom Švicarske, nude učenje jezika kroz aktivne i zabavne metode komunikacije, omogućavajući učenicima nova i uzbudljiva saznanja. Tečajeve njemačkog za odrasle nude cijele godine u Berlinu i Freiburgu, francuskog u Montreuxu i Lyonu, a ljetne kampove za mlade nude na nekoliko zanimljivih lokacija u Švicarskoj, Francuskoj, Njemačkoj i Engleskoj.

Destinacija

Učite njemački otkrivajući ovaj jedinstveni glavni grad! Berlin je na glasu kao centar zabave, kulture i trendova. Sa preko 165 muzeja, 300 galerija i 150 kazališta, Berlin je vrelo kulturnog života. Grad je prepun fascinantnih povijesnih lokacija, od brandenburških vrata  do ostataka zida koji je dijelio grad na dvoje punih 28 godina i Checkpoint Charlie prijelaza između Istočne i Zapadne Njemačke. Ako vas više zanima šoping, bit će vam drago čuti da je Berlin jedan od najjeftinijih glavnih gradova u Europi!  Smještena u distriktu Schöneberg koji je blizu svih glavnih atrakcija, škola Alpadia omogućava polaznicima da budu u žiži berlinskog gradskog života. Osim legendarnih noćnih klubova, u blizini škole moći ćete uživati u mnogim zanimljivim kafićima i restoranima, uličnoj umjetnosti, fascinantnoj arhitekturi i multikulturalnoj atmosferi grada.

Ponuda uključuje

  • 2 tjedna općeg tečaja njemačkog jezika u trajanju od 15 sati tjedno
  • Smještaj u studentskom residence-u, jednokrevetna soba (postoji mogućnost dvokrevetne sobe ili smještaja u host obitelji sa ili bez obroka)
  • Placement test na početku tečaja kojim se procjenjuje razina znanja
  • Organizirane društvene aktivnosti
  • Transfer s aerodroma
  • Nastavni materijali
  • Certifikat po završetku tečaja

Polasci i cijena:

Na tečaj je moguće krenuti svaki ponedjeljak u godini (osim kada su praznici).

Cijena tečaja za dva tjedna iznosi 10.000,00 HRK.

Dodatne informacije: osim općeg tečaja, dostupni su intenzivni tečajevi, pripreme za Goethe certifikat i TELC, te akademske pripreme za fakultete.

tecajevi jezika
tecajevi jezika