KONTAKTIRAJTE NAS: 01/ 4812 200

PRATITE NAS:

Top

Škola

Kings Education je škola nastala iz želje da se ujedine ljudi različitih kultura te da se promovira globalno razumijevanje među ljudima putem engleskog jezika. Već više od 60 godina učenici i polaznici uvijek su na prvom mjestu i škola nastoji svakome prilagoditi program tako da svaki polaznik može ostvariti svoje individualne mogućnosti, a pogotovo se cijeni svačiji doprinos i trud. Visokokvalitetan kadar učitelja i mentora raspodjeljen je na više lokacija u SAD-u i UK-u. Kroz godine se stotine tisuća učenika educiralo u Kingsu, a sada svake godine dolazi skoro 100 različitih nacija što Kings čini jednom od škola sa najbogatijom i najrazličitijom populacijom učenika.

Destinacija

London – grad u kojem ima više različitih nacionalnosti nego u bilo kojem drugom gradu. U ovom gradu svoj engleski možete vježbati bez straha da će vas netko zbog jednog krivog izgovora čudno gledati. Usput dobivate mogućnost posjetiti ovaj moderan grad pun povijesnih znamenitosti,vidjeti predivan Tower Bridge, Buckinghamsku palaču, a možda sretnete i kraljicu. Ako ste fan, možete se na Kings Crossu fotografirati na peronu Harrya Pottera. London je uistinu grad koji ne želite propustiti, a Britanci su zaista susretljivi i ljubazni domaćini.

Ponuda uključuje

 • 2 tjedna općeg tečaja engleskog jezika u trajanju od 15 sati tjedno
 • Smještaj u host obitelji
 • Polupansion
 • Placement test na početku tečaja kojim se procjenjuje razina znanja
 • Organizirane društvene aktivnosti
 • Transfer s aerodroma u oba smjera
 • Nastavni materijali
 • Certifikat po završetku tečaja

Polasci i cijena:

Na tečaj je moguće krenuti svaki ponedjeljak u godini (osim kada su praznici).

Cijena tečaja za dva tjedna iznosi 13.500,00 HRK.

Dodatne informacije: osim općeg tečaja, dostupni su intenzivni i poslovni tečaj, akademske pripreme i ljetne škole

* Osim ove škole, u Londonu surađujemo s još 10 škola jezika za čije ponude nam se možete direktno javiti.

tecajevi jezika
tecajevi jezika

London je definitivno jedna od najposjećenijih turističkih destinacija i europsko najpopularnije odredište za učenje engleskog jezika. Pa, kad već spajamo ugodno s korisnim, u nastavku slijedi nekoliko savjeta što posjetiti kada se nađete u Londonu. Sigurni smo da ćete uz slobodno vrijeme nakon usavršavanja jezika, a sa novostečenim prijateljima imati dovoljno vremena da razgledate ovaj predivan grad.

 1. Tower Brigde je jedan od simbola Londona – pomični most preko rijeke Temze kojim se odvija promet od 1894.godine
 2. Tower of London koji je 800 godina bio  zatvor i gubilište u kojem su pogubljene i tri engleske kraljice, a danas se u njemu čuvaju predivni kraljevski dragulji iznimne vrijednosti od kojih zastaje dah
 3. Westminsterska Palace koja je sjedište parlamenta i Buckinghamska palača koja je kraljičina rezidencija od 1837. godine su predivna zdanja i simboli ne samo Londona već i cijelog Ujedinjenog Kraljevstva. Vrtovi unutar palače ljeti su otvoreni za posjetitelje, a pričekajte i pogledajte smjenu straže.
 4. S druge strane Westminstera nalazi se najveća promatračnica u obliku kotača sa koje ćete vidjeti London iz potpuno nove perspektive – London Eye. Vožnja traje 35 minuta i pruža pogled na predivnu panoramu Londona.
 5. Hyde Park i Regent’s Park su nezaobilazna mjesta gdje možete odmoriti i uživati u prirodi, a u Regent’s Parku možete posjetiti i zoološki vrt
 6. Za ljubitelje mladog čarobnjaka Harrya Pottera, poznata postaja na King Crossu 9 i ¾, gdje se možete fotografirati gurajući kolica prema ulazu u svijet čarobnjaštva i Hogwarts.

Korisni savjeti ako idete u London:

Croatia Airlines nudi direktne letove za London iz Zagreba.

Ryanair nudi direktne letove za London iz Zadra.

Za hranu u Londonu trebate izdvojiti dosta novaca, pogotovo ako želite jesti u restoranima. Bolja opcija su pubovi koji su nešto jeftiniji od restorana, a ako volite uličnu hranu, subotom ujutro svakako posjetite Boroguh Market gdje pripremaju uličnu hranu i delicije iz cijelog svijeta.

Za prijevoz kupite Oyster. To je karta za podzemnu željeznicu  koja će vam biti glavni saveznik u kretanju gradom jer će vas čekanje na semaforima i probijanje kroz gužvu izmoriti, a neće vam pružiti ugodnu šetnju gradom. Druga opcija je Uber, ali vožnja poznatim Tube-om je nešto što ne želite propustiti.

Odjenite se prikladno. U Londonu nije toplo, čak i u ljetnim mjesecima dobro će vam doći jakna. Što se tiče obuće, što udobnije, to bolje, Londonske ulice nisu naklone visokim potpeticama i sličnoj obući. Sredite se samo ako idete u restoran koji to zahtijeva ili ako idete u izlazak.

Što se tiče noćnog života, u Londonu zbilja ima ponešto za svačiji ukus, no skupite živce za čekanje na piće, provjere na ulazu u klubove i skupo piće.

Svakako posjetite što više muzeja, mnogi su besplatni i funkcioniraju tako da na kraju date donaciju, a možete saznati i vidjeti divne stvari. Za shopping se uputite u Oxford Street i Regent Street, a ako volite alternativni i retro stil, pravo mjesto za vas je Camden Market i Noting Hill Market.

To su samo neki od savjeta, a London pruža i puno više. Iskoristite slobodno vrijeme upoznavajući ulice Londona, ljude, povijest i vratite se bogatiji za jedno divno iskustvo.
london