KONTAKTIRAJTE NAS: 01/ 4812 200; 091/ 4812 200

PRATITE NAS:

Top

Škola

EF škola jezika osnovana je 1965. u Švedskoj. Od male obiteljske škole postala je globalna kompanija koja se bavi tečajevima jezika, kulturnom razmjenom i programima putovanja. Misija škole od samog početka je otvoriti svijet putem obrazovanja, a kako bi u tome uspjeli otvorili su škole po cijelom svijetu i u najvećim svjetskim gradovima – ukupno 580 škola u 52 zemlje svijeta. Svaki tečaj jezika može biti prilagođen osobnim potrebama polaznika, a sa novom metodom učenja EF Efekta Learning System učenje jezika će svakom polazniku biti bogatije i individualizirano. Svi prostori u kojima se održavaju tečajevi opremljeni su najsuvremenijom opremom, a polaznike dočekuju ljubazni zaposlenici koji su na raspolaganju u svakom trenutku i otvoreni za pomoć oko svega što vam je potrebno.

Destinacija

Glavni grad Bavarske, grad zelenila i parkova – Munchen. Najpoznatiji trg Marienplatz svakako je prvo gdje ćete se zaputiti u Munchenu, a tamo odmah možete vidjeti igrokaz na satu kukavici – Glockspiel. Crkve Theatinkirche i Frauenkirche vlasnice su najpoznatijih tornjeva u Munchenu koji su postali svojevrsni simbol grada. Brojni muzeji, crkve, trgovi i plače zaokupit će vas u razgledavanju grada. Ako želite odmoriti, mnogi parkovi pružit će vam savršeno mjesto za odmor u prirodi i zelenilu. Dovorci Bavarske su još jedan izbor za upotpuniti dan u okolici Munchena. Za ljubitelje sporta tu je poznata Allianz Arena i Olimpijski park. Nezaobilazna atrakcija Munchena, ako se tamo nađete u pravo vrijeme je svakako najpoznatiji svjetski festival piva – Oktoberfest. Munchen je svakako grad koji vrijedi posjetiti.

Ponuda uključuje

  • 2 tjedna općeg tečaja njemačkog jezika
  • Dvokrevetna soba u host obitelji (polupansion, moguć i studentski residence)
  • Placement test na početku i test napretka
  • Nastavni materijali
  • Party dobrodošlice, razgled grada
  • Transfer sa aerodroma
  • Certifikat po završetku tečaja

Polasci i cijena:

Na tečaj je moguće krenuti svaki ponedjeljak u godini (osim kada su praznici).

Cijena tečaja za dva tjedna iznosi 14.500,00 HRK.

Dodatne informacije: osim općeg tečaja, dostupni su intenzivni tečaj kao i akademske pripreme (Goethe, Test DaF) te stručna praksa

tecajevi jezika
tecajevi jezika