KONTAKTIRAJTE NAS: 01/ 4812 200

PRATITE NAS:

Top

Škola

Kaplan International je vodeći davatelj usluga poduke engleskog jezika i drugih programa studija u inozemstvu. Stanley H. Kaplan osnovao je 1938. godine Kaplan Inc. kao školu za američke učenike koji se pripremaju za državnu maturu u saveznoj državi New York. Do 1975. godine Kaplan je imao 23 centra za pripremu testiranja diljem SAD-a, a danas ima još dodatnih 45 škola engleskog jezika u Engleskoj, Škotskoj, Irskoj, SAD-u, Kanadi, Australiji, Novom Zelandu, Singapuru i Malti, koje pohađaju polaznici iz cijelog svijeta. Polaznici Kaplan škola uče pomoću komunikacijske metode podučavanja. To znači da se nastava temelji na uporabi praktičnih vještina iz stvarnog svijeta kako bi se poboljšalo znanje engleskog jezika. Učenici se fokusiraju na četiri temeljne jezične vještine: čitanje, pisanje, slušanje i govor. Aktivnosti u učionici odražavaju stvarne situacije i strukturirane su tako da učenici mogu komunicirati što je više moguće.

Destinacija

New York je jedan od najpoznatijih i najposjećenijih gradova svijeta. Grad koji nikad ne spava godišnje posjeti preko 50 milijuna turista, a u njemu se nalaze brojne znamenitosti koje će vam oduzeti dah poput Kipa Slobode, Central Parka, Empire State Building i mnogih drugih. New York je također globalni centar trgovine, financija, umjetnosti, mode, obrazovanja zabave stoga ni ne čudi da se veliki broj ljudi odlučuje upravo za ovaj grad kao destinaciju u kojoj žele usavršiti svoje znanje engleskog jezika.

Ponuda uključuje

  • 2 tjedna općeg tečaja engleskog jezika u trajanju od 15 sati tjedno
  • 5 sati online lekcija K+tools, K+eXtra i K+clubs tjedno
  • Smještaj u studentskom residence-u (postoji mogućnost smještaja u host obitelji)
  • Placement test na početku tečaja kojim se procjenjuje razina znanja
  • Organizirane društvene aktivnosti (poput istraživanja lokalnih turističkih atrakcija, kreativnih radionica, tematskih zabava)
  • Transfer s aerodroma u oba smjera
  • Nastavni materijali
  • Certifikat po završetku tečaja

Polasci i cijena:

Na tečaj je moguće krenuti svaki ponedjeljak u godini (osim kada su praznici).

Cijena tečaja za dva tjedna iznosi 18.000,00 HRK.

Dodatne informacije: osim općeg tečaja, dostupni su intenzivni i poslovni tečaj kao i akademske pripreme