KONTAKTIRAJTE NAS: 01/ 4812 200; 091/ 4812 200

PRATITE NAS:

Top

Destinacija

Gdje učiti jezik ljubavi nego u gradu ljubavi? Pariz, grad ljubavi, svjetlosti, mode i umjetnosti, jedan od najpoznatijih i najposjećenijih gradova u svijetu, omogućit će vam da s lakoćom naučite jezik dok u slobodnim trenucima uživate šetajući se predivnim parkovima, u kavi i croissantu u pariškim bistroima, istražujući muzeje i brojne crkve prepune povijesti i zanimljivosti. Pa što sve u Parizu ne smijete propustiti:

  1. Eiffelov toranj – najpoznatiji pariški simbol visok 324 metra izgrađen je 1889. Godine i posjetiteljima pruža nevjerojatan pogled na rijeku Seinu i grad
  2. Arc de Triomphe – spomenik se nalazi u središtu trga Charlesa de Gaullea te na zapadnom dijelu Elizejskih poljana te je drugi najveći slavoluk pobjede na svijetu
  3. Louvre – jedan od najvećih i najpoznatijih svjetskih muzeja dom je preko 38 tisuća umjetničkih djela od kojih je svakako najpoznatija Mona Lisa
  4. Montmarte – poznata umjetnička četvrt u kojoj se nalazi spektakularna bazilika Sacre Coeur ispred čijih stepenica možete cijeli dan uživati u pogledu na Pariz
  5. Moulin Rouge – kabaret koji je dobio ime po crvenom mlinu koji je dio njegove arhitekture jedan je od zanimljivijih simbola Pariza
  6. Jedan od najljepših dvoraca na svijetu, dvorac Versailles smjestio se tek 40 minuta od centra grada, a uvršten je i na UNESCO-ov Popis svjetske baštine

Korisni savjeti ako idete u Pariz:

Croatia Airlines nudi direktne letove za Pariz iz Zagreba i Dubrovnika.

Ryanair nudi direktne letove za Pariz iz Zadra.

Hranu u Parizu ne želite prepustiti – jedna od najboljih kulinarskih škola na svijetu (Le Cordon Bleu) se smijestila upravo u glavnom gradu Francuske. Latinska četvrt ima odlične restorane i bistroe u kojim možete pojesti ručak po prihvatljivim cijenama.  Ljubitelji slatkog zasigurno neće odoljeti macaronima i crepes (tanke palačinke).

Što se tiče kretanja po gradu, možete birati između autobusa, tramvaja, željeznice i metroa. Pažnju trebate obratiti na razliku između metroa i RER-a (prigradskih vlakova) koji povezuju središte Pariza sa predgrađima. Uz navedeno, možete probati i Batobus (brodovi koji prevoze putnike između najpoznatijih gradskih atrakcija).

Noćnog života u Parizu ne manjka, a preporuka jest da izbjegavate uži centar i kafiće i klubove na Camp Elysees. Za autentični pariški ugođaj posjetite četvrti Bastillu i Belleville te Latinsku četvrt u kojim ćete pronaći mnoštvo živopisnih kafića i neke od najpopularnijih klubova.

Osim najpoznatijeg muzeja, Louvre, svakako posjetite muzej d’Orsay, Rodin, Vojni muzej te Centar Pompidou. Uz muzeje svakako posjetite prekrasne crkve i bazilike koje oslikavaju klasičnu francusku arhitekturu poput katedrale Notre Damme, baziliku Sacre Coeur, Saint Chapelle i druge.

Naučite francuski u jednoj od najpoznatijih škola stranih jezika na svijetu

EF škola jezika osnovana je 1965. u Švedskoj. Od male obiteljske škole postala je globalna kompanija koja se bavi tečajevima jezika, kulturnom razmjenom i programima putovanja. Misija škole od samog početka je otvoriti svijet putem obrazovanja, a kako bi u tome uspjeli otvorili su škole po cijelom svijetu i u najvećim svjetskim gradovima – ukupno 580 škola u 52 zemlje svijeta. Svaki tečaj jezika može biti prilagođen osobnim potrebama polaznika, a sa novom metodom učenja EF Efekta Learning System učenje jezika će svakom polazniku biti bogatije i individualizirano. Svi prostori u kojima se održavaju tečajevi opremljeni su najsuvremenijom opremom, a polaznike dočekuju ljubazni zaposlenici koji su na raspolaganju u svakom trenutku i otvoreni za pomoć oko svega što vam je potrebno.

tecajevi jezika

Polaznik programa u cijeni tečaja dobit će 2 tjedna općeg tečaja francuskog jezika što uključuje 26 lekcija tjedno, on-line post course u trajanju do 3 mjeseca poslije završetka programa, smještaj u dvokrevetnoj sobi u host obitelji. Pri dolasku na tečaj, polaznik polaže placement test kako bi se odredila razina znanja jezika kao i testove napretka za vrijeme trajanja programa. Kako bi se polaznik osjećao dobrodošlo, program započinje zabavom dobrodošlice i razgledom grada.  Nije potrebno brinuti se za transfer s aerodroma je će vas zaposlenik škole dočekati kada sletite te vas odvesti na aerodrom dovoljno rano da bez žurbe i pritiska stignete na let. Po završetku tečaja dobiti ćete EF certifikat odnosno diplomu o završenom programu.

Polasci i cijena: Na tečaj je moguće krenuti svaki ponedjeljak u godini (osim kada su praznici). Cijena tečaja za dva tjedna iznosi 15.500,00 HRK.

Dodatne informacije: osim općeg tečaja, dostupni su intenzivni tečaj kao i akademske pripreme (DELF, DALF) te program stručne prakse uz učenje jezika.

* Osim ove škole, surađujemo s brojnim drugim školama jezika u Parizu čije ponude možete zatražiti od nas.

tecajevi jezika

Personalizirane ponude po tvojoj mjeri