KONTAKTIRAJTE NAS: 01/ 4812 200; 091/ 4812 200

PRATITE NAS:

Top

Škola

EF škola jezika osnovana je 1965. u Švedskoj. Od male obiteljske škole postala je globalna kompanija koja se bavi tečajevima jezika, kulturnom razmjenom i programima putovanja. Misija škole od samog početka je otvoriti svijet putem obrazovanja, a kako bi u tome uspjeli otvorili su škole po cijelom svijetu i u najvećim svjetskim gradovima – ukupno 580 škola u 52 zemlje svijeta. Svaki tečaj jezika može biti prilagođen osobnim potrebama polaznika, a sa novom metodom učenja EF Efekta Learning System učenje jezika će svakom polazniku biti bogatije i individualizirano. Svi prostori u kojima se održavaju tečajevi opremljeni su najsuvremenijom opremom, a polaznike dočekuju ljubazni zaposlenici koji su na raspolaganju u svakom trenutku i otvoreni za pomoć oko svega što vam je potrebno.

Destinacija

Rim je jedan od najljepših gradova svijeta sa vrlo zanimljivom i burnom poviješću. Prema legendi, Rim su osnovala dva brata – Romul i Rem, a kada je Romul ubio Rema, postao je vladar grada. Od 900 crkava koliko ih se nalazi u Rimu, svakako su najpoznatije ona sv. Petra u Vatikanu i bazilika sv. Ivana Lateranskog. Još jedna zanimljivost za sve ljubitelje fontana – u Rimu ih ima više od 280, a u Fontanu di Trevi svaki dan baci se novčića u vrijednosti 3000 eura. Amfiteatar Colosseum gdje su se održavale borbe gladijatora proglašen je 7 svjetskim čudom. To sve, ali još mnogo više duha pružit će vam boravak u Rimu, vožnja popularnom Vespom i ispijanje kava na rimskim terasama.

Ponuda uključuje

  • 2 tjedna općeg tečaja talijanskog jezika
  • Dvokrevetna soba u host obitelji (polupansion, moguć i studentski residence)
  • Placement test na početku i test napretka
  • Nastavni materijali
  • Party dobrodošlice, razgled grada
  • Transfer sa aerodroma
  • Certifikat po završetku tečaja

Polasci i cijena:

Na tečaj je moguće krenuti svaki ponedjeljak u godini (osim kada su praznici).

Cijena tečaja za dva tjedna iznosi 14.000,00 HRK.

Dodatne informacije: osim općeg tečaja, dostupni su intenzivni tečaj kao i akademske pripreme (CILS, CELI) te program stručne prakse

tecajevi jezika
tecajevi jezika