KONTAKTIRAJTE NAS: 01/ 4812 200; 091/ 4812 200

PRATITE NAS:

Top
 

Dani mobilnosti i edukacije

Dani mobilnosti i edukacije

Međunarodni sajam školovanja u inozemstvu

Više od deset godina zaredom organiziramo međunarodni sajam školovanja u inozemstvu na kojem se predstavljaju inozemna sveučilišta, srednje škole i škole jezika iz Velike Britanije, Danske, Nizozemske, Švicarske, SAD-a, Kanade i brojnih drugih zemalja.

Od 2017. godine, uz sajam školovanja u inozemstvu tu su i Dani mobilnosti i edukacije koji proširuju samu temu sajma. Dani mobilnosti i edukacije u 2020. godini postali su virtualni, a u 2022. vraćamo se uživo 14. i 15. listopada 2022. u Zagrebu u Hotelu Sheraton. Za učenike, studente i roditelje, pripremili smo i prateće virtualne sajmove 10. prosinca 2022. te 29. travnja 2023. na kojima će se zanimljivije nego ikad predstaviti inozemna sveučilišta i škole kao i naši studenti i učenici sa svojim iskustvom studiranja u inozemstvu. Otkrij koje su novosti u svijetu obrazovanja u inozemstvu; sve o prestižnom i tradicionalnom studiju u Italiji te ponešto o studiju u Velikoj Britaniji, Austriji i Japanu kao i o poznatim švicarskim fakultetima koji su najbolji u području hotelskog menadžmenta i kulinarstva.

POPIS OVOGODIŠNJIH IZLAGAČA

Studij u inozemstvu

STUDIJ U HRVATSKOJ

Algebra University College

POPIS OVOGODIŠNJIH IZLAGAČA

Srednje škole u inozemstvu

POPIS OVOGODIŠNJIH IZLAGAČA

Škole jezika u inozemstvu

Dani mobilnosti i edukacije

ZAŠTO POHAĐATI OBRAZOVNE PROGRAME U INOZEMSTVU?

Današnji poslodavci traže mlade osobe koje su uz odlično obrazovanje stekle korisne nove vještine i znanja, naučile komunicirati i uspješno raditi u timu s različitim ljudima, koje su otvoreni za nove izazove i koje se mogu dobro snaći u svim radnim okruženjima.

Najbolji način za stjecanje navedenih sposobnosti je upravo kroz programe obrazovanja u inozemstvu gdje se mlad čovjek iz dana u dan suočava s izazovima odrastanja u multikulturalnom okruženju i gdje uz pomoć svojih mentora i profesora postaje najbolja varijanta sebe.

Velika pažnja se osim na samo obrazovanje posvećuje rastu i razvoju pojedinca jer danas je ključ biti socijalno i emotivno zreo za uspješnu karijeru u globalnom svijetu.

Sve to daje im prednost u budućem zaposlenju kako u inozemstvu tako i po povratku u Hrvatsku gdje u odnosu na svoje kolege većina ima radno iskustvo s obaveznih praksi, razvijene komunikacijske vještine te veliko životno iskustvo koje je možda i najveća prednost odluke da se otisnu u svijet.

Dani mobilnosti i edukacije

VIŠE MOGUĆNOSTI AKADEMSKE I PROFESIONALNE MOBILNOSTI

Ulaskom Hrvatske u Europsku Uniju, hrvatskim učenicima i studentima povećale su se mogućnosti akademske i profesionalne mobilnosti. Osim stimulativnog okruženja u kojem uče o drugim kulturama, studenti imaju mogućnost sudjelovanja u europskim projektima, razmjenama i obveznoj praktičnoj nastavi na koju inozemni fakulteti stavljaju naglasak kao bitnu sastavnicu svakog studijskog programa.

Dani mobilnosti i edukacije uz inozemne obrazovne institucije, 2017. godine prvi su put ugostili hrvatske srednje škole i fakultete koji su sudionici Erasmus + programa. Ideja je povezati hrvatske institucije s inozemnima kako bi kroz suradnju započeli promoviranje Hrvatske kao moderne obrazovne destinacije. Posljednjih nekoliko godina hrvatski fakulteti nude sve više programa na engleskom jeziku i imaju opciju primanja stranih studenata. Neka hrvatska sveučilišta također izvode programe na talijanskom, njemačkom i mađarskom jeziku.

U vremenu kada je svijet sve bliži i dostupniji, nove generacije sve više žele putovati, upoznati nove zemlje, kulture i ljude. U tom procesu nijihov cilj je osamostaliti se i pripremiti za svoju buduću karijeru. Izuzetak više nije ni Hrvatska jer prema brojnim istraživanjima rezultati pokazuju da više od 75% Hrvata mlađih od 35 godina zanima školovanje i rad u inozemstvu.
Pogledaj popis izlagača na Danima mobilnosti i edukacije od 2011. do 2021. godine

VIRTUALNI SAJMOVI I SAJMOVI UŽIVO

Kako nam je 2020. godina donijela mnogobrojne promjene u svakodnevnici, tako će i 2021. te 2022. godine biti moguće sudjelovati na našim Danima mobilnosti i edukacije iz bilo kojeg kraja Hrvatske, ali i svijeta. Uz navedeni planirani live event, BHV Education je za vas pripremio prateće virtualne sajmove na kojima će se zanimljivije nego ikad predstaviti inozemna sveučilišta i škole kao i naši studenti i učenici sa svojim iskustvom studiranja u inozemstvu. Otkrij koje su novosti u svijetu obrazovanja u inozemstvu; zašto je studij u Danskoj najpopularniji; zbog čega je ove godine Nizozemska IN studijska destinacija; sve o prestižnom i tradicionalnom studiju u Italiji te ponešto o studiju u Velikoj Britaniji, Austriji i Japanu kao i o poznatim švicarskim fakultetima koji su najbolji u području hotelskog menadžemnta i kulinarstva.

Posjetite nas na virtualnim kao i na sajmu uživo i iskoristite jedinstvenu priliku za individualne konzultacije s predstavnicima obrazovnih institucija iz cijelog svijeta. Osim toga, organiziramo niz zanimljivih predavanja i radionica s aktualnim temama iz područja obrazovanja u inozemstvu koje će voditi predstavnici gostujućih fakulteta, vanjski gosti izlagači, te djelatnice BHV-a.

Dani mobilnosti i edukacije na jednom mjestu pružaju priliku da dobijete sve informacije i obavite potrebne konzultacije.