KONTAKTIRAJTE NAS: 01/ 4812 200; 091/ 4812 200

PRATITE NAS:

Top

O nama

Vodeći savjetnici za obrazovanje u inozemstvu

29 godina uspješnog savjetovanja

Prva smo i najstarija organizacija u Hrvatskoj koja se bavi savjetovanjem i upućivanjem mladih na različite obrazovne programe u inozemstvu.

Kontinuirano širimo, jačamo i educiramo naš predani tim djelatnika kako bi smo svaki dan bili u korak s vremenom.

Vjerujemo da je obrazovanje moć, a putovanje najbolji način za otkrivanje sebe i svijeta!

Znanje je jedina stečevina koju nam ne mogu oduzeti i koja će nam koristiti cijeli život. Nemamo svi jednake predispozicije niti jednake ambicije, ali želimo raditi posao koji volimo, imati udoban život, pružiti ljubav i sreću najbližima i povjerenje i podršku prijateljima.

BHV Education cijeni vaše ciljeve i želimo vam pomoći da ih obrazovanjem i ostvarite.

Što radimo?

Kroz razgovor i testiranje možemo utvrditi vaše talente i preporučiti izbor studija i struke.

Učenje jezika u inozemstvu omogućit će vam da uspješno komunicirate sa svijetom i lakše prenesete vašu poruku.

Kroz programe srednjoškolske razmjene omogućit ćemo vam da sazrijete kao osoba, upoznate novu kulturu, proširite horizonte i steknete kvalitetnu pripremu za nastavak obrazovanja.

Studij u inozemstvu omogućuje vam pristup novim znanjima, korištenje najnovijih metoda učenja i stjecanje neprocjenjivo važnih kontakata za vašu budućnost.

Programi učenja uz rad omogućit će vam da steknete radno iskustvo kako biste se lakše zaposlili ili napredovali.

VODEĆI SAVJETNICI

Više od 29 godina informiramo, savjetujemo i vodimo Vas kroz različite obrazovne programe u inozemstvu o čemu svjedoči više od 13.000 zadovoljnih polaznika.

KARIJERNI CENTAR

Procjenjujemo Vaše talente i sklonosti znanstvenom metodom koja uspoređuje Vaše rezultate s rezultatima uspješnih profesionalaca u više od 600 karijera.

BESPLATNE KONZULTACIJE

U besplatnim uvodnim konzultacijama informirat ćemo Vas o svim relevantim pitanjima i pomoći ćemo Vam pronaći optimalan obrazovni program za Vas.

STRUČNO VODSTVO

Naš tim savjetnika vodi Vas kroz cjelokupni proces pripreme, prikupljanja i obrade potrebne dokumentacije za prijavu kao i orijentaciju prije polaska na program.

Gordana Kolenko, BHV Education

Dani mobilnosti i edukacije

Već tradicionalnotrinaest godina organiziramo najveći međunarodni sajam obrazovanja u Hrvatskoj na kojem se predstavljaju inozemna sveučilišta, srednje škole i škole jezika iz Velike Britanije, Danske, Švicarske, SAD-a, Kanade i brojnih drugih zemalja. Svake godine uz sajam, posjetitelji mogu sudjelovati u različitim korisnim i zanimljivim radionicama i predavanjima.
Pročitaj više

Savjetovanje za studij u inozemstvu

Ne znate koji fakultet upisati? Koju zemlju odabrati? Koji su uvjeti za upis u pojedinim zemljama? Kada su rokovi i kako na vrijeme prikupiti dokumentaciju za prijavu? Svim polaznicima preddiplomskih i diplomskih studijskih programa nudimo kompletnu uslugu savjetovanja i vođenja kroz cijeli proces prijave i odlaska na studij u inozemstvu.
Pročitaj više

Personalizirane ponude za tečaj jezika u inozemstvu

Razmišljate o učenju novog jezika ili usavršavanju? U moru škola jezika ne znate koju odabrati i koja je najbolja za vas? Javite nam se s vašim željama i idejama kako bi smo vam pomogli odabrati optimalan program učenja jezika u inozemstvu prema vašim potrebama i budžetu. Više od 50 škola jezika u našem portfelju i nekoliko tisuća polaznika učinili su da steknemo uistinu ogromno iskustvo!
Pročitaj više

Centar za profesionalno usmjeravanje

BHV Education je centar za profesionalno usmjeravanje, osobni i karijerni razvoj. Kroz detaljan test otkrit ćemo koje su vaše najjače i najslabije strane osobnosti, koje karijere će vam najviše odgovarati i na koji način je potrebno organizirati svoj daljnji razvoj i rast. Naglašavamo osobni pristup kroz ugodan razgovor, tumačenje dobivenih izvještaja i savjetovanje na osobnoj, akademskoj i karijernoj razini.
Pročitaj više

Savjetovanje za srednjoškolsku razmjenu

Budi dio najpopularnijeg programa kulturne razmjene za tinejdžere! Dođi s roditeljima i saznaj sve o uvjetima za odlazak, procesu prijave, biranja grada i obitelji i samom odlasku na program. Ostvari svoj san, prijavi se uz našu stručnu pomoć i osiguraj svoje mjesto u nekoj od državnih ili privatnih srednjih škola diljem SAD-a!
Pročitaj više

Mislite li na budućnost, a vjerujete da je najbolja investicija
obrazovanje – Vaš partner je BHV Education!

Obratite nam se s povjerenjem