KONTAKTIRAJTE NAS: 01/ 4812 200; 091/ 4812 200

PRATITE NAS:

Top
 

Usluge

Saznajte više o uslugama koje nudimo
Uloga agencije kod prijave na studij u inozemstvu

Prva smo i najstarija organizacija u Hrvatskoj koja se bavi savjetovanjem i upućivanjem mladih na različite obrazovne programe u inozemstvu. Kontinuirano širimo, jačamo i educiramo naš predani tim djelatnika kako bismo svaki dan bili u korak s vremenom. Znanje je jedina stečevina koju nam ne mogu oduzeti i koja će nam koristiti cijeli život.

PAKETI USLUGA

Usluge

PARTNERSKI FAKULTETI

  • Prijava na jednu partnersku instituciju sa svim pojedinačnim uslugama*: 470 EUR + PDV / 3.541,22 HRK + PDV
  • Prijava na dvije partnerske institucije sa svim pojedinačnim uslugama*: 600 EUR + PDV / 4.520,7 HRK + PDV
  • Prijava na tri partnerske institucije sa svim pojedinačnim uslugama*: 740 EUR + PDV / 5.575,53 HRK + PDV
  • Besplatna prijava na jednu partnersku instituciju: šaljemo vam popis dokumenata koje nam trebate priložiti kako bi prijava bila valjana (moguće je nadoplatiti pojedinačne usluge)

*prijava se odnosi na bilo koju zemlju i na prijavu na jedan studijski program

NEPARTNERSKI FAKULTETI

  • Prijava na jednu nepartnersku instituciju sa svim pojedinačnim uslugama u jednoj zemlji*: 740 EUR + PDV / 5.575,53 HRK + PDV
  • Prijava na dvije nepartnerske institucije sa svim pojedinačnim uslugama u jednoj zemlji*: 1.000 EUR + PDV / 7.534,5 HRK + PDV
  • Prijava na tri nepartnerske institucije sa svim pojedinačnim uslugama u jednoj zemlji: 1.330 EUR + PDV / 10.020,89 HRK + PDV
  • Prijava na medicinu u Nizozemskoj (University of Groningen i Maastricht University) i Italiji: 1.130 EUR + PDV / 8.513,99 HRK + PDV
  • Prijava na medicinu, stomatologiju, veterinu ili na  studij na Oxfordu, Cambridgeu, Ivy League fakultetima: 2.000 EUR + PDV / 15.069 HRK + PDV

*prijava se odnosi na bilo koju zemlju i na prijavu na jedan studijski program

POJEDINAČNE USLUGE

Usluge
Profesionalno usmjeravanje/orijentacija

Dugi niz godina tražili smo alat koji će pomoći našim klijentima spoznati njihove najjače strane kao i pomoći pri odabiru budućeg zanimanja. Često se susrećemo sa upitima roditelja i samih učenika kako da odaberu pravi studijski program. Rješenje je profesionalno usmjeravanje po Harrison Assessment metodi. Usluga je dostupna pojedinačno, a klijenti koji uzimaju pakete prijave na više fakulteta, dobivaju izvještaj “Karijerne opcije” u sklopu paketa.

Cijena usluge: 160 EUR + PDV / 1.205,52 HRK + PDV

-> Saznaj više o profesionalnoj orijentaciji
Oxford Placement test
Priprema za osobni intervju

Neki fakulteti i škole će u sklopu prijave na program imati kao uvjet osobni intervju. Iz dosadašnjeg iskustva, mnogi nisu spremni za takav intervju te ih ulovi trema. Ispravna priprema pozitivno će utjecati na samog učenika ili studenta koji će unaprijed znati kakva ga pitanja mogu očekivati, kako odgovoriti na trik pitanja te što je dobro reći u intervjuu, a što je preporuka izbjegavati. Dostupno kao pojedinačna usluga, ali i u paketu naših usluga.

Cijena za partnersku instituciju: 130 EUR + PDV / 979,49 HRK + PDV
Cijena za nepartnersku instituciju: 170 EUR + PDV / 1.280,87 HRK + PDV

Pomoć kod pisanja motivacijskog pisma
Pomoć oko pisanja jednog motivacijskog pisma

S obzirom da će vas većina obrazovnih programa koje želite upisati u inozemstvu tražiti “Personal Statement” ili motivacijsko pismo, odlučili smo ju nuditi i kao zasebnu uslugu, a ne samo u paketu. Naša pomoć se sastoji od slanja detaljnih smjernica za kvalitetno pisanje pisma te njegova sadržaja. Učenik ili student radi prvu “radnu” verziju prema navedenim uputama nakon čega ju šalje nama na stilski, gramatički i pravopisni ispravak. U većini slučajeva, šaljemo ispravljenu verziju s komentarima i objašnjenjima što je potrebno nadopuniti ili dodatno pojasniti. Nakon što nam pošaljete vašu drugu radnu verziju, ponovo ju ispravljamo te ju dovodimo do završne verzije koja je spremna za slanje.

Cijena za partnersku instituciju: 115 EUR + PDV /866,47 HRK + PDV
Cijena za nepartnersku instituciju: 250 EUR + PDV / 1.883,63 HRK + PDV

-> Saznaj više o pomoći kod pisanja motivacijskog pisma
Usluge
Pomoć oko pisanja jednog pisma preporuke

Kako u Hrvatskoj nije potrebno imati preporuku za upis u srednju školu ili na studij, veliki broj profesora se često pronađe u nedoumici kako kvalitetno napisati pismo preporuke učeniku i što to pismo treba sadržavati. Naša pomoć sastoji se u slanju detaljnih uputa, a ukoliko profesor nije siguran u svoje znanje englekog jezika, preporuku može napisati na hrvatskom jeziku koju ćemo potom mi prevesti. Usluga je dio paketa, ali je dostupna kao i zasebna usluga.

Cijena za partnersku instituciju: 105 EUR + PDV / 791,12 HRK + PDV
Cijena za nepartnersku instituciju: 130 EUR + PDV / 979,49 HRK + PDV

Prijevod svjedodžbi
Prijevod svjedodžbi za partnerske institucije

Kada su u pitanju studiji i srednje škole s kojima njegujemo dugogodišnji partnerski odnos radimo tzv. uredski prijevod dokumenata odnosno prijevod dokumenta ovjeren od strane naših savjetnica. Navedeni prijevod u većini slučajeva prihvaćaju sve naše partnerske institucije, a ukoliko to nije slučaj dodatno ćemo vas upozoriti (npr. nizozemski fakulteti zahtijevaju prijevod sudskog tumača neovisno o tome što imamo partnerske odnose s njima). Ova usluga je uključena u sve pakete usluga, a odnosi se na prijevod svjedodžbi ili prijepisa ocjena i diplome u slučaju upisa na diplomski studij kao i na prijevod jednog pisma preporuke.

Cijena usluge: 22 EUR + PDV / 165,76 HRK + PDV

Profesionalna orijentacija
Pomoć oko pronalaska smještaja

Uz pripreme za upis na studij u inozemstvo, kada učenik ili student dobije ponudu odnosno mjesto na fakultetu, treba početi tražiti smještaj. Smještaj je na različite načine uređen u zemljama, a razlike postoje i unutar fakulteta. Neki tako imaju svoje vlastite smještajne kapacitete te garantiraju smještaj svojim budućim studentima, dok je u nekim slučajevima cjelokupna ponuda studentskog smještaja u nadležnosti općine ili grada. Kako iz Hrvatske ne idu tisuće studenata na studij u inozemstvo, BHV Education nema partnerstvo s agencijama u svim državama svijeta, ali naša se pomoć sastoji u pružanju informacija gdje, kako, kada i na koji način tražiti smještaj te koje su dostupne opcije kao i pomoć pri ispunjavanju same prijave ukoliko vam nešto nije jasno u procesu. Naposljetku, konačna odgovornost pronalaska smještaja je na učeniku i studentu uz našu asistenciju.

Cijena za partnersku instituciju: 130 EUR + PDV / 979,49 HRK + PDV
Cijena za nepartnersku instituciju: 250 EUR + PDV / 1.883,63 HRK + PDV

Ovjeren prijevod svjedodžbi ii
Prijevod ovjeren od strane sudskog tumača

Većina fakulteta zahtijeva prijevod ovjeren od strane sudskog tumača. Kako ne biste trebali tražiti ovu uslugu na drugom mjestu, naša direktorica, profesorica engleskog jezika, Gordana Kolenko je također i ovlašteni sudski tumač za engleski jezik. Ovu uslugu kao što smo naveli zahtijevaju neki partnerski i većina nepartnerskih fakulteta, kao i većina nizozemskih fakulteta te ista nije uključena u paket naših usluga, već se naplaćuje dodatno po kartici teksta.

Cijena usluge za partnersku instituciju: 25 EUR + PDV / 188,36 HRK + PDV
Cijena usluge za nepartnersku instituciju: 25 EUR + PDV / 188, 36 HRK + PDV

Usluge
Verifikacija broja sati za danske fakultete

Jedan od uvjeta danskih fakulteta jest da broj odslušanih sati u srednjoj školi odgovara njihovom uvjetu. Razlika jest što Dancima nastavni sat traje punih sat vremena, a kod nas u Hrvatskoj traje 45 minuta te se fond sati treba preračunati. Naše dugogodišnje iskustvo upisa hrvatskih učenika na danske fakultete i ispunjavanje verifikacijskih obrazaca olakšat će vam ovaj matematički zadatak. Usluga ulazi u prijavu na danske fakultete, a možete ju koristiti i pojedinačno.

Cijena usluge: 30 EUR + PDV / 226,04 HRK + PDV

Usluge
Polaganje “Oxford Placement testa”

Većina naših partnerskih fakulteta iz Danske prihvaća ovaj test kao dokaz znanja engleskog jezika koji možete polagati kod nas u uredu. Polaganje prvog ispita je u cijeni paketa, a dostupno je kao i pojedinačna usluga. Ukoliko ne zadovoljite rezultatom uvjet fakulteta, možete test polagati neograničen broj puta uz nadoplatu.

Cijena usluge: 70 EUR + PDV / 527,42 HRK + PDV