Devetu godinu zaredom organiziramo međunarodni sajam u Zagrebu na kojem će se predstaviti inozemna sveučilišta, srednje škole i škole jezika  iz Velike Britanije, Danske, Švicarske, Italije, SAD-a i drugih zemalja. Osim prilike za osobni razgovor s predstavnicima srednjih škola, sveučilišta ili škola jezika iz inozemstva, na Sajmu ćete imati priliku sudjelovati u nizu zanimljivih panela i radionica s aktualnim temama iz područja obrazovanja u inozemstvu koja će voditi predstavnici gostujućih fakulteta, studenti i polaznici programa, njihovi roditelji i BHV savjetnice.

Od prošle godine, uz sajam obrazovanja u inozemstvu tu su i  Dani mobilnosti i edukacije na kojima sudjeluju srednje škole i fakulteti iz Hrvatske s ciljem predstavljanja svojih programa mobilnosti i Erasmus+ projekata.

U vremenu kada je svijet sve bliži i dostupniji, današnja „millennial“ generacija sve više žele putovati i upoznati nove zemlje, kulture, ljude i u tom procesu osamostaliti se i pripremiti se za svoju buduću karijeru. Izuzetak više nije ni Hrvatska jer prema brojnim istraživanjima rezultati pokazuju da više od 75% Hrvata mlađih od 35 godina zanima školovanje i rad u inozemstvu.

Profesionalno usmjeravanje, srednja škola, studij, tečajevi jezika, kulturalni i radni programi u inozemstvu. Bilo da ste tek upisali srednju školu, završili studij ili želite promijeniti karijeru, za svakog imamo ponešto!