Dani mobilnosti i edukacije 2020. nastavljaju se i u proljeće 2021. kada roditeljima i srednjoškolcima donosimo sve novosti iz svijeta srednje škole i tečajeva jezika u inozemstvu. Studenti i profesionalci koji žele usavršiti znanje jezika kako bi unaprijedili svoje životopise i karijeru neće nedostajati prilike za pronalazak tečaja po njihovoj mjeri.

Pozivamo te da nam se priključiš jer će ovo biti prilika za prikupljanje vrijednih informacija i odgovore na sva pitanja o srednjoj školi, ljetnim programima i tečajevima jezika kao i kako financirati obrazovne programe u inozemstvu.

Ono što Dane mobilnosti i edukacije u travnju ističe je poseban “Kutak za roditelje” u kojem roditelji imaju prilike čuti roditelje naših polaznika te kako su se snašli s odlaskom djeteta na program srednjoškolske razmjene ili tečaja jezika, koje prednosti su im pomogle u odlučivanje, ali i koje pozitivne promjene su primjetili na svom djetetu po završetku programa.

Učenici će imati priliku družiti se sa svojim vršnjacima na “Druženju srednjokolaca” gdje će svoja iskustva podijeliti Mara koja je srednjoškolsku razmjenu provela u Njemačkoj i Matea koja je za svoju destinaciju izabrala Francusku.

Uz roditelje i učenike, posjetitelji će imati priliku uživo popričati sa predstavnicima srednjoškolskog programa u Velikoj Britaniji, upoznati škole jezika koje broje 50 destinacija kao i specijalizirani ljetni program zaljubljenika u turizam, poslovanje i kulinarstvo koji se održava u Švicarskoj.

Osim vrijednih informacija i iskustva roditelja i polaznika, sudjelovanje na online Danima mobilnosti i edukacije u travnju 2021. ti može donijeti i vrijednu nagradu, a to je dva tjedna srednjoškolske razmjene u Velikoj Britaniji u vrijednosti od 2.290 GBP.