Dani mobilnosti i edukacije 2020. poprimaju novo Holiday Edition izdanje u prosincu 2020., dok u siječnju 2021. idemo s Hanom, pobjednicom kviza Potjera u najveću potjeru za odabirom studijske destinacije za tebe. Budite s nama i na petom izdanju online međunarodnog sajma školovanja u inozemstvu. U blagdanskom ozračju donosimo nove zanimljive teme i panele.

Pozivamo te da nam se priključiš jer će ovo biti prilika za prikupljanje vrijednih informacija o financiranju školovanja u inozemstvu i mogućnostima za stipendije. Ono što Dane mobilnosti i edukacije u prosincu čini posebnim je i Student Party, odnosno druženje hrvatskih i internacionalnih studenata koji studiraju na našim gostujućim fakultetima iz Danske, Italije, Nizozemske, Velike Britanije, Švicarske i dalekog Japan. Ne propustite druženje sa studentima koji već žive tvoje ideje i želje vezane uz srednju školu i studij vani.

Uz sve navedeno, sudjelovanje na online Danima mobilnosti i edukacije u prosincu 2020. i siječnju 2021. ti može donijeti i vrijednu nagradu, a to je besplatno BHV Education savjetovanje za prijavu na partnerski fakultet u bilo kojoj zemlji u vrijednosti 3.750 kn.