BHV Education dvanaestu godinu zaredom organizira međunarodni sajam školovanja na kojem će se predstaviti prestižna sveučilišta, srednje škole i škole jezika iz Europe, Azije i SAD-a. Osim prilike za osobni razgovor s predstavnicima obrazovnih institucija, na  Danima mobilnosti i edukacije imat ćete priliku sudjelovati u nizu zanimljivih predavanja, besplatnih konzultacija kao i nagradnoj igri gdje ćete imati priliku osvojiti tjedan dana tečaja jezika u europskoj destinaciji po izboru uz povratnu avio kartu.

Dani mobilnosti i edukacije vraćaju se uživo 14. i 15. listopada 2022. u Zagreb u hotelu Sheraton. Otkrij sve o studiju na engleskom jeziku u Nizozemskoj, Italiji, Austriji, Njemačkoj, Španjolskoj, Velikoj Britaniji i brojnim drugim destinacijama. Osim studija na engleskom jeziku, predstaviti će se više od sedam austrijskih fakulteta s programima na njemačkom jeziku. Saznaj kako unaprijediti svoje znanje jezika na školama jezika diljem svijeta, ali i sve o srednjoj školi u inozemstvu. Za učenike, studente i roditelje, pripremili smo i prateće virtualne sajmove 10. prosinca 2022., 04. veljače i 29. travnja 2023.

U vremenu kada je svijet sve bliži i dostupniji, današnja generacija Z sve više želi putovati i upoznati nove zemlje, kulture, ljude i u tom procesu osamostaliti se i pripremiti se za svoju buduću karijeru. Izuzetak više nije ni Hrvatska jer prema brojnim istraživanjima rezultati pokazuju da više od 75% Hrvata mlađih od 35 godina zanima školovanje i rad u inozemstvu.