Organiziramo online radionicu za pisanje motivacijskog pisma u sklopu trećih online Dana mobilnosti i edukacije 2020. u subotu, 07.11. Prijava na studij u inozemstvu zahtijeva nekoliko jednostavnih koraka koji uključuju prijevod dosadašnjih svjedodžbi, pismo preporuke profesora i dokaz o dobrom poznavanju engleskog jezika. Iako sve navedeno predstavlja faktor za uspjeh vaše prijave, izuzetno je važno napisati dobro motivacijsko pismo. Upravo je to korak koji najčešće zbunjuje naše polaznike.

Što točno da napišem o sebi? Zašto je uopće potrebno napisati da me zanima ovaj smjer, pa to je očito jer se prijavljujem na njega, zar ne? Kako da napišem nešto dobro o sebi, a da ne zvuči kao hvalisanje?

Uz panele o najtraženijim studijskim programima Hrvata koji odlaze na studij u inozemstvu, BHV Education u sklopu online Dana mobilnosti i edukacije, 07.11. organizira online Radionicu motivacijskog pisma koju će držati osnivačica i direktorica BHV Educationa, Gordana Kolenko, po struci profesorica engleskog jezika i povijesti umjetnosti sa dugogodišnjim iskustvom upisa studenata na neka od najboljih sveučilišta u svijetu.

Uz besplatne panele, učenici i studenti mogu sudjelovati u radionici motivacijskog pisma uz nadoplatu od 180 kuna.

Radionica će trajati 1 sat i 30 minuta, a kroz nju ćete naučiti kako se istaknuti među brojnim kandidatima koji kao i vi konkuriraju za vaš izbor studija.