EF Academy dolazi na Dane mobilnosti i edukacije 2024!

S velikim zadovoljstvom vam predstavljamo EF Academy, jednog od uglednih izlagača na ovogodišnjim Danima mobilnosti i edukacije, koji će se održati u Zagrebu u hotelu Garden Inn 12.10.2024. od 10.00 do 17.00 h.

Naši polaznici oduševljeni su EF-om, njihovim pristupom učenju i posvećenosti učenicima pod sloganom „Mjesto gdje se tradicija susreće s obrazovanjem“. EF Academy pruža međunarodno srednjoškolsko obrazovanje u Oxfordu, New Yorku i Los Angelesu/Pasadeni.

Svaki roditelj želi da su mu djeca sretna i uspješna, a upravo to je polazišna točka u pristupu EF Academy. Njihova filozofija temelji se na tome da učenici ne postaju najbolji samo kroz učenje činjenica, već da je za osobni i akademski razvoj neophodno stjecanje praktičnih vještina. Na to se nadovezuje personalizirani pristup i kvaliteta profesorskog kadra, što čini EF Academy jednom od najboljih institucija na svijetu za srednjoškolsko obrazovanje.

„Izvodimo učenike iz učionica koliko god je to moguće, čime naš program postaje izuzetno životan i atraktivan“,  objasnila nam je gđa. Sofia Branca, regionalna direktorica za EU, koja dolazi na Dane mobilnosti i edukacije gdje ćete imati priliku osobno ju upoznati.

Odabir profesora

EF Academy stavlja veliki naglasak na pronalaženje najboljih profesora, u čemu itekako uspijevaju. Kombinacija „učenja iz stvarnog života“ i personaliziranog pristupa omogućuje profesorima da povezuju teorijsko znanje s praktičnim iskustvima, gradeći odnos sa svojim učenicima i pružajući im podršku kad god je to potrebno. Model 7:1 – sedam učenika na jednog profesora – pokazuje posvećenost da se dosegne akademski uspjeh i kvalitetno povezivanja s profesorima i kolegama.

Lokacije

Kalifornija, New York, Oxford… može li bolje?

Svaki kampus nudi svoje specifičnosti, ali najvažnije je da se nalaze u sigurnim područjima s jednostavnim pristupom obližnjim gradovima.

Život na kampusu

Konstantno ulaganje u obnovu i modernizaciju, uz slušanje potreba studenata, jedan je od prioriteta za EF Academy. Kampus je „dom daleko od doma“ i važno je da se u njemu učenici osjećaju što ugodnije, a roditelji imaju miran san jer su im djeca na sretnom i sigurnom mjestu.

U ovom kratkom uvodu predstavili smo vam samo dio onoga što EF Academy nudi. Ako ste zainteresirani, možete se prijaviti i na tečajeve jezika koji se održavaju na istim lokacijama u New Yorku i Pasadeni. Zamislite kako bi vaš obrazovni put mogao izgledati s nama. Sljedeći korak je jednostavan – javite nam se za konzultacije i posjetite Dane mobilnosti i edukacije kako bi ste iz prve ruke saznali sve što vas zanima!

Javite nam se i napravite prvi korak prema uspješnoj budućnosti!