KONTAKTIRAJTE NAS: 01/ 4812 200

PRATITE NAS:

Top
 

Profesionalno usmjeravanje

Centar za profesionalnu orijentaciju
  • Imate li u svojoj školi mogućnost ispunjavanja testa o karijernom izboru, odnosno profesionalnoj orijentaciji?
  • Kakvo je stanje u Hrvatskoj po pitanju usmjeravanja srednjoškolaca u daljnjem odabiru karijera, odnosno izboru studija?
  • Jesu li naši srednjoškolci prepušteni sami sebi u ovom možda najvažnijem životnom izboru ili se možda vode željama svojih roditelja i društveno prihvatljivim normama?
profesionalno-usmjeravanje
BHV Education je centar za profesionalno usmjeravanje, osobni i karijerni razvoj.
Kroz detaljan test osobnosti, sposobnosti i kulturne adaptabilnosti otkrit ćemo koji su vaši talenti kao i vaše najjače i najslabije strane osobnosti, u kojoj struci ćete biti uspješni, sretni i zadovoljni te na koji način razvijati svoje sposobnosti da bi ostvarili željene ciljeve. Naglašavamo osobni pristup kroz ugodan razgovor, tumačenje dobivenih izvještaja i savjetovanje na osobnoj, akademskoj i karijernoj razini.
  • Identificirajte vlastite talente i nedostatke
  • Otkrijte koji poslovi najviše odgovaraju vašim sklonostima i vještinama
  • Steknite samopouzdanje spoznajom vlastitih karakteristika i načinom kako ih optimalno možete iskoristiti
  • Identificirajte područja budućeg usavršavanja kako biste efikasnije obavljali željeni posao i postali uspješnij
  • Postavite si realne profesionalne ciljeve i napravite plan kako ih ostvariti
profesionalno-usmjeravanje
profesionalno-usmjeravanje
Jeste li znali da ako radite 40 sati dnevno u dobi od 20 do 65 godina, radit ćete više od 90.000 sati tijekom svog života!? Ako tome dodamo i činjenicu da bi oko 50% ljudi rado promijenilo svoje zanimanje ukoliko bi se ponovno našli u situaciji odabira, sasvim je jasno zašto profesionalna orijentacija ima toliko široku primjenu u današnjem užurbanom svijetu punom izazova, zahtjeva i raznih nedouomica.

Profesionalna orijentacija je dinamičan, interaktivan proces kojim vam pomažemo da bolje spoznate vlastite talente i jake strane na temelju kojih jasnije možete odrediti te ostvariti željene ciljeve.

Drugim riječima, profesionalnom orijentacijom vam pomažemo pri odabiru daljnjeg smjera obrazovanja, budućeg zanimanja te razvoja trenutne ili buduće karijere. Također, nastojimo vas osnažiti za dodatno razvijanje vaših vještina i talenata, ukazati na područja daljnjeg usavršavanja i ohrabriti za donošenje odluka kako biste bili uspješni, zadovoljni i ispunjeni čime god se u životu bavili.

Usluga profesionalnog usmjeravanja iznosi 1.150 kn i uključuje tri izvještaja iz međunarodno priznate i višestuko nagrađivane metode ``Harrison Assessment Talent Solution,`` te osobno tumačenje izvještaja. Za naše polaznike studija u inozemstvu, testiranje profesionalne orijentacije uključeno je u cijenu savjetovanja za upis na studij.

Profesionalno usmjeravanje za učenike sastoji se u tumačenju tri različita izvještaja, a to su:

Izvještaj o najjačim stranama osobe
Pokazuje u čemu najviše uživate i u čemu ste najbolji. Mjeri se 175 osobina putem kojih se identificiraju vaši najviši prioriteti i vrijednosti. Identificiramo grupe obrazaca i načine razmišljanja koji su vam ugodni i koji se mogu produktivno primijeniti u svim područjima života te pomoći pri izgradnji uspješnije karijere.
Karijerni izbori
Lista zanimanja i postotak u kojemu biste uživali u svakom od njih. Uspoređuje vaše preferencije s više od 680 karijernih mogućnosti te nudi različita zanimanja za sve razine obrazovanja, od srednje škole do doktorata. Nudi informacije pomoću kojih ćete moći istražiti opcije o kojima do sada možda niste niti razmišljali.
Razvoj karijere
Ovaj izvještaj pomaže kod vođenja i razvoja karijere te identificira zadatke koji vas ispunjavaju, interese, željeno radno okruženje, socijalne vještine, motivacije, sklonost donošenja odluka i sposobnost vođenja i upravljanja. Uvidom u navedena područja, lakše ćete se orijentirati na svoje jake strane, ali i one koje biste htjeli dodatno osnažiti, s ciljem većeg zadovoljstva u radu i ostvarivanja budućih poslovnih uspjeha.
osobni razvoj
Ako želite ostvariti trajni uspjeh u svom životu, osigurati rezultate, utjecati na razmišljanja i ponašanja drugih u svojoj okolini, steći utjecajne prijatelje i mentore, morate spoznati sebe i način na koji se možete razvijati. Za tu svrhu omogućujemo vam:

Individualni coaching koji uključuje “Paradox Report” i dva sata individualnog rada na osobnom razvoju po cijeni od 1.380 kn.

Dodatni sati dostupni po cijeni od 490 kn.