Dani mobilnosti i edukacije Zagreb 2023.

Dani mobilnosti i edukacije međunarodni su sajam školovanja u inozemstvu u organizaciji najstarije hrvatske agencije za obrazovanje u inozemstvu, BHV Education. Na sajmu će se trinaestu godinu zaredom predstaviti više od 30 inozemnih sveučilišta, srednjih škola i škola jezika iz više od 15 popularnih obrazovnih destinacija. Zemlje sudionice koje su do sada potvrdile sudjelovanje: Nizozemska, Danska, Velika Britanija, Italija, Belgija, Njemačka, Švicarska, Austrija, Španjolska, Francuska, Portugal, Mađarska, SAD, Japan, Dubai, Litva. Sajam iz godine u godinu okuplja sve veći broj učenika, roditelja, studenata, profesora i ostalih zainteresiranih za područje obrazovanja u Europi i svijetu. Dani mobilnosti i edukacije 2022. godine okupili su rekordnih 45 inozemnih obrazovnih institucija i 1.000 posjetitelja iz cijele Hrvatske.

▼ Dani mobilnosti i edukacije 2023. ▼

DoubleTree by Hilton Zagreb

⌚ 21.10.2023. od 10 do 17 sati

Pristupačnost i dostupnost školovanja u inozemstvu Hrvatima više nisu nepoznanica. Kvaliteta programa srednje škole i studija u inozemstvu, praktična nastava, osigurana stručna praksa, poznanstva i networking, usavršavanje stranog jezika i mogućnosti za dobivanje međunarodno priznate diplome samo su neke od mogućih dobrobiti.

Današnji poslodavci tragaju za mladim osobama koji razmišljaju izvan okvira, te one koji su uz odlično obrazovanje stekli dodatno iskustvo i poslovno primjenjive vještine i znanja. Jedan od načina i naša profesionalna preporuka za stjecanje traženih kompetencija na tržištu rada je upravo obrazovanje u inozemstvu gdje se učenici i studenti iz dana u dan suočavaju s izazovima odrastanja u multikulturalnom okruženju i dobivaju priliku za drukčiji pristup učenju i osobnom razvoju.

Sve im to pruža prednost u budućem zaposlenju, kako u inozemstvu, tako i po povratku u Hrvatsku.

Na Danima mobilnosti i edukacije posjetitelji imaju priliku kroz individualne razgovore s predstavnicima obrazovnih institucija otkriti novosti u svijetu obrazovanja u inozemstvu, saznati sve o studiju i srednjoj školi, popularnim smjerovima, uvjetima za prijavu i zadanim rokovima, troškovima i smještaju, te izabrati tečaj jezika po svojoj mjeri u jednoj od europskih ili svjetskih destinacija!

Sajam će ove godine trajati od 10:00 do 17:00 sati, te će se u tom periodu u prezentacijskoj dvorani održavati brojni paneli na aktualne teme i najpopularnije destinacije. Naše obrazovne savjetnice bit će na raspolaganju za besplatne konzultacije i upućivanje posjetitelja na određene izlagače shodno Vašim interesima.

Osim toga, zainteresirani posjetitelji će se ove godine moći informirati i predbilježiti za BHV Education grupni tečaj engleskog jezika u centru Londona s polaskom za ljeto 2024.

Pridružite nam se na Danima mobilnosti i edukacije u subotu, 21.10.2023. u DoubleTree by Hilton u Zagrebu i sudjelujte u nagradnom natječaju!

Često se susrećemo s učenicima i studentima koji nisu sigurni koji je studijski program i karijerni put najkompatibilniji za njih zbog čega nudimo uslugu profesionalnog usmjeravanja prema Harrison Assessment metodi.

Svi posjetitelji imat će priliku sudjelovati u nagradnom natječaju, te će moći osvojiti profesionalnu orijentaciju u vrijednosti od 200 EUR.

Ispunjavanjem upitnika dobivaju se informacije o sposobnosti vođenja, razini emocionalne inteligencije, crtama ličnosti, motivacijama, stavovima i strasti prema pojedinoj karijeri.

Nagrada uključuje 3 izvještaja i jedan sat tumačenja s našim certificiranim savjetnicama.

Prilikom registracije na ulazu u prostorije sajma, posjetitelji će dobiti karticu za prikupljanje 10 različitih naljepnica na štandovima izlagača.

Po završetku eventa, BHV savjetnice izvlačiti će dobitnika nagradnog natječaja.

Teme za mlađe srednjoškolce:
 • IB Diploma za srednjoškolce diljem Europe
 • GCSE i A Levels za srednjoškolce u Velikoj Britaniji
 • Srednjoškolska razmjena u SAD-u i Europi
 • Ljetni kampovi jezika i BHV grupni polasci
Teme za srednjoškolce, studente i profesionalce:
 • Besplatan studij u Danskoj
 • Najpopularnija destinacija Nizozemska
 • Povoljan studij u Belgiji i Litvi
 • Studij u SAD-u i Velikoj Britaniji
 • Studij u Švicarskoj i Španjolskoj
 • Studij u Japanu
 • Studij u Njemačkoj i Austriji na engleskom jeziku
 • Studij u Austriji na njemačkom jeziku
 • Studij u susjednim zemljama Italiji i Mađarskoj
 • Dubai kao nova studijska destinacija
 • Tečajevi jezika za sve uzraste diljem svijeta

Kako je to izgledalo prethodnih godina: