Upiši besplatan studij Multimedia Design u Danskoj

Želiš li raditi na razvoju web rješenja? Zanima te komunikacija na društvenim mrežama, stvaranje video sadržaja, programiranje, inovacije i razvijanje ideja u globalnom kontekstu? Postani dizajner multimedije i nauči kombinirati različite medije kako bi prenio poruku publici. Industrija web-dizajna brzo se razvija te svake godine raste broj studenata na ovom zanimljivom smjeru. Osim kvalitete studija i zanimljivo organizirane nastave, studij u Danskoj besplatan je za EU studente.

Multimedia Design

Multimedia Design na Business Academy Aarhus i na Business Academy Southwest u Danskoj besplatan je dvogodišnji program za pojedince s međunarodnom perspektivom koji se žele opremiti vještinama u  području digitalnog dizajna i digitalne komunikacije. Posljednji semestar imat ćeš priliku primijeniti stečeno znanje na praksi što će ti pomoći da se dodatno specijaliziraš i pripremiš za tržište rada.

Zašto upisati Multimedia Design?

 • Praksa u trajanju jednog semestra
 • Suradnja s međunarodnim kompanijama
 • Rad u manjim grupama
 • Spoj dizajna i programiranja
 • Stjecanje digitalnih vještina
 • Priprema za tržište rada
 • Besplatan studij

Business Academy Southwest

Ova biznis akademija u Esbjergu godišnje upisuje 2500 studenata. Multimedia Design zanimljiv je dvogodišnji program za one koje zanima web-dizajn, digitalna komunikacija te spajanje medija. U četvrtom semestru studentima je obavezno odrađivanje prakse koje pojedinca priprema za tržište rada. Studenti će na ovom programu razviti vještine planiranja i provedbe produkcija u digitalnim (novim) medijima, uključujući filmsko i fotografsko editiranje.

Karijerne opcije nakon Multimedia Design programa
 1. A job with an advertising or media agency
 2. Web designer
 3. Web Editor
 4. Graphic Designer
 5. SoMe Editor
 6. Project Management

Business Academy Aarhus

Business Academy Aarhus jedna je od najvećih biznis akademija u Danskoj koja nudi visokoobrazovne programe usmjerene na praktičnu primjenu znanja. Manje grupe omogućuju predavačima da se u potpunosti posvete studentima i njihovim specifičnim potrebama. Na Business Academy Aarhus dobit ćeš obrazovanje koje te priprema za karijeru. Nastava se u jednakoj mjeri sastoji od teorije i prakse. Sve što naučiš moći ćeš primijeniti na stvarnim primjerima.

Karijerne opcije nakon Multimedia Design programa
 1. UX designer
 2. frontend or web developer
 3. digital designer
 4. application developer
 5. digital consultant
Mentorski program

Mentorski program na Business Academy Aarhus i Southwest spaja studente s iskusnim profesionalcima iz industrije. Tvoj mentor će te uzeti pod svoje krilo i pomoći ti oko CV-a i drugih pitanja povezanih s poslom. Dobit ćeš insajdersko znanje i potporu u potrazi za praksom i poslom. Mentorski program traje 6-12 mjeseci.

Život u Esbjergu

 1. 70.000 stanovnika
 2. peti najveći grad u Danskoj
 3. lučki grad
 4. najveći grad na zapadnom Jutlandu
 5. sportske aktivnosti
 6. dom nekoliko sveučilišta
 7. ugledni muzeji i odlična mjesta za zabavu

Život u Aarhusu

 1. 350.000 stanovnika
 2. drugi najveći grad u Danskoj
 3. studentski grad
 4. prosjek godina stanovništva 24 godine
 5. aktivan i kulturalno šarolik
 6. blizu plaža i šuma
 7. must-see destinacija prema Lonely Planetu, Vogueu, CNN-u i National Geographicu

Studiranje u Danskoj

Da je studij u Danskoj popularan među mladima u Hrvatskoj svjedoči činjenica da je BHV Education u zadnjih devet godina uspješno pripremio preko 600 Hrvata za odlazak na besplatan studij. Danska je prepoznata prema obrazovanju visoke kvalitete, a čak se pet danskih fakulteta našlo na QS World University Ranking ljestvici. Razloga za odabir studija u Danskoj je mnogo, a mi smo izabrali top 3 najvažnija koja možeš pročitati u nastavku teksta.