KONTAKTIRAJTE NAS: 01/ 4812 200; 091/ 4812 200

PRATITE NAS:

Top
20 Mar

Postani pokretač promjena! Upiši Global Project and Change Management

Budi korak ispred! Studiraj Global Project and Change Management u Nizozemskoj.

Današnji svijet se brzo mijenja te je potreba za proaktivnim rješenjima i onima koji su kreatori promjena sve važnija. Pitanja kao što su klimatske promjene, društvena nepravda i globalne zdravstvene krize zahtijevaju inovativna rješenja i posvećene pojedince spremne na akciju.

Ako se prepoznaješ u ovom dijelu teksta te želiš ostaviti pozitivan utjecaj na svijet, program Global Project and Change Management na Windesheim University of Applied Sciences u Zwolleu, Nizozemska je idealan za tebe. Uz pomoć ovog programa značajno ćeš doprinijeti drugima te imati direktan utjecaj na promjene u svijetu.

Windesheim University of Applied Sciences nudi izvrsno akademsko okruženje za studente koji traže praktično iskustvo učenja. S raznolikim programom koji je prilagođen potrebama industrije, studenti imaju priliku učiti od stručnog osoblja uz pomoć najsuvremenije infrastrukture. Ono što je vrlo bitno je da studenti 1. godine imaju garantiran smještaj kako bi im prijelaz na sveučilišni život bio što lakši.

Ovo sveučilište nalazi se u Zwolleu, šarmantnom nizozemskom gradu poznatom po dobro očuvanoj srednjovjekovnoj arhitekturi, poznatim nizozemskim kanalima i živahnoj kulturnoj sceni. Važna činjenica o studiranju u Zwolleu je da se grad može pohvaliti vrlo uspješnom studentskom zajednicom. S raznim studentskim udrugama i organizacijama koje nude brojne mogućnosti za umrežavanje, druženje i sudjelovanje u izvannastavnim aktivnostima tvoje studentsko iskustvo biti će ispunjeno i jedinstveno.

Zašto je Global Project and Change Management idealan za tebe?

  • Suočavanje s globalnim izazovima

Izazovi s kojima se suočava naš svijet višestruki su i složeni. Od degradacije okoliša do društvene nejednakosti, ova pitanja zahtijevaju globalnu perspektivu i zajednički napor za učinkovito rješavanje. Global Project and Change Management osmišljen je kako bi studente opremio znanjem, vještinama i načinom razmišljanja potrebnim za direktno suočavanje s današnjim problemima i izazovima.

  • Izgradnja znanja

Tijekom prve dvije godine programa nastavni plan i program kao glavni cilj imaju pružanje znanja te razumijevanja globalnih pitanja kao i usavršavanje osnovnih vještina. Od upravljanja projektima do metodologije istraživanja, studenti se cijelo vrijeme nalaze u okruženju koje je idealno za učenje. Važno je istaknuti kako ovaj fakultet studentima garantira smještaj tijekom prve godine studija.

  • Nositelji promjena

Druga polovica programa nudi studentima priliku da primijene svoje znanje u stvarnom okruženju nudeći im jedinstvena iskustva. Uz sve navedeno, program potiče studente da slijede svoje interese i strasti kroz semestar što im omogućuje personalizirani rast i istraživanje.

  • Veliki broj mogućnosti

Nakon završetka ovog smjera studenti su dobro opremljeni za rad u velikom broju industrija, od rada za nevladine i vladine organizacije do osnivanja vlastitih društvenih poduzeća. Naglasak programa je na projektima iz stvarnog života, međunarodnoj suradnji i osobnom razvoju te se tako osigurava da su studenti spremni za izazove i snalaženje na dinamičnom tržištu rada.

  • Prepoznatljivost

Global Project and Change Management ističe se svojom predanošću, praktičnim znanjem te pruža studentima prilike za izgradnju uspješne karijere. S fokusom na ciljeve održivog razvoja i međunarodno upravljanje projektima, studenti su spremni napraviti značajnu razliku u svijetu dok pri tome slijede svoje strasti i interese.

Sada sam na 3. godini i kada se osvrnem na prethodne godine i iskustvo osjećam se ponosno i ispunjeno. Zajednica, GPCM, predivan grad Zwolle i prijatelji koje sam stekla samo su neki od razloga. Motivirajuće je biti okružen istomišljenicima koji imaju i istu želju - bolji svijet za sve. Ponosna sam na sebe i kolege jer smo toliko toga naučili što se vidi na nama i projektima na kojima radimo. Preporučila bih ovaj studij svima koji žele doprinijeti promjenama u svijetu. - Alina Strasser

Studijski smjer Global Project and Change Management tvoj je put do utjecajnog vodstva, spajanja teorije i prakse kroz upravljanje projektima, poslovne strategije i istraživačke metodologije.

S nastavnim planom i programom osmišljenim za poticanje rasta i razvoja, osiguranim smještajem i zajednicom koja pruža podršku, Windesheim University of Applied Sciences priprema te za dinamičnu i važnu karijeru koja neće oblikovati samo tvoju budućnost, već i budućnost našeg svijeta.

Nemoj propustiti ovu priliku — prijave su otvorene do 01.06.2024., a ti se možeš prijaviti za besplatne konzultacije kako bi saznao/la više informacija o studiju te procesu prijave. Vidimo se!

Sorry, the comment form is closed at this time.