KONTAKTIRAJTE NAS: 01/ 4812 200; 091/ 4812 200

PRATITE NAS:

Top
 

Radni programi

Zadovoljstvo naših polaznika i njihov uspjeh ovisi o kvaliteti programa koje im preporučamo.

Ako ste mladi i ambiciozni, željni znanja, putovanja, stjecanja novih iskustava i usavršavanja stranih jezika, a niste u mogućnosti sami snositi troškove svog boravka u inozemstvu, zanimat će vas naši programi učenja uz rad.

Osim što su radni programi izvrsna prilika da usavršite znanje jezika svakodnevno komunicirajući sa svojim domaćinima, poslodavcima ili kolegama na collegeu, također imati priliku steknuti dragocjeno međunarodno radno iskustvo koje će oduševiti vašeg budućeg poslodavca i izdvojiti vas u more drugih kandidata.

AU PAIR

Au Pair program je kulturno obrazovni program koji osobama sa iskustvom u radu s djecom pruža priliku provesti godinu dana u SAD. Riječ „Au Pair“ dolazi od francuske riječi „on a par“ što znači jednakovrijedan ili član obitelji. Au Pair je osoba koja živi u nekoj obitelji u kojoj se brine za djecu i obavlja lakše kućanske poslove, a zauzvrat dobiva stan i hranu, zdravstveno osiguranje, tečaj jezika i džeparac dovoljan za pokrivanje svakodnevnih troškova.

Au Pair program u SAD traje 12 mjeseci uz mogućnost produženja godinu dana. Kako biste sudjelovali u programu morate imati između 18 i 26 godina, završenu srednju školu, konverzacijsko znanje engleskog jezika, iskustvo u čuvanju djece (koje se potvrđuje sa preporukama), vozačku dozvolu.

U sklopu programa, Au Pair dobiva plaćenu povratnu avionsku kartu,  smještaj i i hranu u obitelji s kojom ćete živjeti i kod kojih ćete raditi, tjedni džeparac u iznosu od minimalno 195.75$,  dva tjedna plaćenog godišnjeg odmora (kada možete putovati kući ako želite), zdravstveno osiguranje, p laćeni semestar na lokalnom koledžu (osim što možete učiti engleski jezik, možete slušati bilo koji predmet koji koledž nudi) te dodatni mjesec za turistički boravak u SAD.

INTERNSHIP

Internship program je namijenjen studentima posljednje godine studija i diplomantima s nešto radnog iskustva u struci. Postoje tri varijante programa: “Self Placement” za polaznike koji sami nađu tvrtku u kojoj će stažirati, “Full Placement” za polaznike kojima mi osiguravamo staž u američkoj kompaniji, te “Neplaćeno stažiranje” za one koji tijekom prakse ne dobijaju nikakvu novčanu naknadu.

Uvjeti sudjelovanja su predznanje engleskog, starost od 20-35 godina i odgovarajući studentski status. Program traje od 3 do 18 mjeseci, a opcija plaćenog stažiranja u kojoj vam naši partneri pronalaze posao ograničena je na marketing, ugostiteljstvo, turizam i hotelijerstvo. U turizmu i ugostiteljstvu nudimo atraktivne pozicije u poznatim hotelima, restoranima, golf klubovima, ljetovalištima i skijalištima. Osim dobre zarade, stažiranti usavršavaju svoje znanje struke i engleskog jezika, stječu neprocjenjivo radno iskustvo, a mnogi dobivaju ideju i potporu za privatan posao u budućnosti.

Stažiranjem u SAD izdvojit ćete se iz mase istih nezaposlenih diplomanata.

VOLONTIRANJE

Mnogo je volonterskih projekata na svijetu koji trebaju baš vašu pomoć. Pomozite u spašavanju ugroženih vrsta kao što su pande u Kini, kornjače na Galapagosu i gorile u Africi. Nezbrinuta djeca u Nepalu, Indiji i Brazilu trebaju odgajatelje i prijatelje. Ekološki rezervati u Kostariki i Južnoj Africi propadaju zbog nedostatka održavanja, a učenici u Gani trebaju poduku iz engleskog.

Ovo su samo neki od volonterskih projekata u kojima možete sudjelovati, a vaš doprinos, bilo da traje dva tjedna ili godinu dana biti će dragocjen. Zbog vas Planeta Zemlja može postati bolje mjesto za život, a vi ćete se obogatiti za neprocjenjivo iskustvo. Iskustva nas iz BHV Education govore kako poslodavci i akademski odbori za dodjelu stipendija iznimno cijene podatak da ste volontirali.

Najpopularnije destinacije:

Cambodia

Costa Rica

Fiji

Ghana

Greece

India

Mexico

Nepal

Peru

Seychelles

South Africa

Thailand

Pošaljite nam upit

VI PITATE, MI ODGOVARAMO