KONTAKTIRAJTE NAS: 01/ 4812 200; 091/ 4812 200

PRATITE NAS:

Top
18 Mar

Istraži, upoznaj, upiši! Predstavljanje Sommet Education i Webster University Vienna

Ove godine u organiziramo predstavljanje vrhunskih fakulteta – Sommet Education (Le Roches, Glion i École Ducasse) te Webster Vienna Private University. Naziv ovog događaja je “Istraži, upoznaj, upiši” te ćete na istom imati priliku istražiti široku akademsku ponudu partnerskih fakulteta, upoznati predstavnike i dobiti informacije iz prve ruke. Za cijelo vrijeme trajanja događaja možete imati individualne konzultacije sa predstavnicima fakulteta i BHV savjetnicama, a raspored prezentacija na događaju je sljedeći:

PROGRAM DOGAĐANJA

16.00 – 16.30  Prezentacija profesionalne orijentacije Harrison Assessment

16.30 – 17.30  Prezentacija Webster University Vienna

17.30 – 18.30  Prezentacija Sommet Education: Les Roches, Glion, École Ducasse

18.30 – 19.00  Kako vam BHV pomaže da upišete studij u inozemstvu

Ovi susreti su idealna prilika za sve Vas koji razmišljate o obrazovanju u inozemstvu da istražite svoje mogućnosti, uključujući i ljetne programe koji počinju u srpnju 2024., te studijske programe koji počinju na jesen ove godine.

Naša misija je pružiti Vam detaljne informacije o kurikulumu, specijalizacijama i jedinstvenim aspektima svake institucije, kao i objasniti proces prijave i mogućnosti financiranja putem dostupnih stipendija.

Pridružite nam se i saznajte više o tome kako ove institucije podržavaju osobni i profesionalni rast svojih studenata kroz inovativne programe i međunarodno priznate diplome.

Predstavljamo Vam sljedeće institucije i obrazovne smjerove

Webster University Vienna je izvrsno američko sveučilište koje nudi odličan izbor akademskih programa društvenih znanosti – od međunarodnih odnosa do menadžmenta, marketinga, komunikologije i psihologije. Ako želite studirati u malim grupama s puno individualne pažnje profesora uspjerenih ka Vašem napretku, onda je ovo odličan izbor. Naši studenti uživaju u udobnosti života u Beču koji je tek nekoliko sati od kuće, te mogućnosti zaposlenja bilo gdje na svijetu sa američkom i austrijskom diplomom.

Webster Vienna

Les Roches je globalno priznat među poslodavcima kao najbolji fakultet po svojim inovativnim programima u hotelijerstvu i turizmu, koji kombiniraju praktično iskustvo s opsežnim teoretskim znanjem. Multidisciplinarni pristup koji fakultet njeguje omogućava studentima da razviju vještine vođenja, strateško razmišljanje i operativnu izvrsnost, što ih čini konkurentnima na svjetskom tržištu rada. Kampusi se nalaze u sunčanoj Marbelli i alpskoj Crans Montani.

Les Roches

Glion Institut ističe se svojim prestižnim programima u međunarodnom hotelskom biznisu, luksuznom brendiranju i sportskom i zabavnom menadžmentu. Edukacija u Glionu usredotočena je na praktično učenje kroz stvarne scenarije, pripravništva i mrežu alumni zajednice, što studentima omogućava da izgrade snažne profesionalne veze već tijekom studija. Kampusi se nalaze u Monteuxu i u Londonu.

Glion

École Ducasse je čuvena kulinarska akademija gdje studenti uče od svjetski poznatih chefova i stručnjaka. Programi nisu usmjereni samo na kuharske tehnike, već i na upravljanje kulinarskim biznisom, što studentima omogućuje razumijevanje svih aspekata vođenja uspješnog gastronomskog biznisa.

École Ducasse

Pridružite nam se na prezentaciji ovih kvalitetnih institucija i pripremite se za put koji vodi do vašeg akademskog i profesionalnog uspjeha!

Datum: 10.04.2024.

Vrijeme: 16:00 do 19:00 sati

Lokacija: Centar Kaptol, Sport Educa, 1.kat (ulaz s Nove Vesi)

Sorry, the comment form is closed at this time.