KONTAKTIRAJTE NAS: 01/ 4812 200; 091/ 4812 200

PRATITE NAS:

Top
25 Nov

Iskustvo roditelja: Da li su pohvale BHV Education agenciji potrebne?

BHV Education već 25 godina uspješno savjetuje mlade pri odlasku na obrazovne i kulturne programe u inozemstvu. Svakom polazniku posvećujemo maksimalnu pažnju, radimo detaljno istraživanje te prema individualnim potrebama i željama, uzimajući u obzir akademski uspjeh, financijske mogućnosti te preferencije učenika (i njihovih roditelja), polaznicima pomažemo u odabiru pravog programa za njih kao što ih i vodimo kroz cijeli proces prijave na odabrani program(e) sve do njihovog odlaska, nakon kojeg ostajemo u kontaktu s polaznikom kako bi bili sigurni kako su sretni i zadovoljni. Zato nam je uvijek drago primiti priče naših polaznika te njihovih roditelja jer smo kroz naš rad naučili kako su mladi željnih novih, globalnih iskustva, susreta s novim kulturama i okruženjima te da ih to iskustvo, neovisno o tome studiraju li van ili odu na kraći tečaj jezika, otvara novim idejama, osamostaljuje te im pozitivno utječe na privatni, ali i na profesionalni život.

Ove godine smo imali priliku upisati učenicu Maru na program srednjoškolske razmjene u Sjedinjenim Američkim Državama koja nas pozdravlja iz prekrasnog Chesire-a, CT dok bi ovom prilikom prenijeli riječi Marine majke Diane:

Da li su pohvale BHV Education agenciji potrebne?

Biti roditelj je odgovorna i nimalo laka zadaća jer zajedno sa djecom donosimo odluke koje se u datom trenutku čine možda i malim, ali mogu biti važne u određivanju i usmjeravanju njihovog školovanja te na taj način i budućnosti.

Vođena ljubavlju, ponosom, vjerom, podrškom, djetetu nastojim odabrati ono najbolje, a upravo za tu odluku mi je potrebna profesionalna pomoć.

Zapravo, potrebna mi je profesionalna pomoć od povjerenja i upravo takvu pomoć sam dobila u BHV Education agenciji .
Sa njihovim timom (Morana Erdelja, Marija Juranović) osjećala sam se sigurno, bez zabrinutosti u svakom trenutku pripreme svog djeteta za školovanje u Cheshire Academy, Connecticut, SAD. Postojala su pitanja i dvojbe koje su se tokom dana rješavale te im se iskreno zahvaljujem.

Pohvale BHV Education agenciji su potrebne jer su ispunjena moja očekivanja, pohvala je osmjeh i veselje mog djeteta izvan doma, most povjerenja koji smo izgradili i zato Vam veliko HVALA što ste bili uz nas u donošenju važnih odluka.

Diana Maržić

Mi se još jednom zahvaljujemo gospođi Diani koja nam je povjerila odgovoran zadatak upisa njene kćeri na program srednjoškolske razmjene u SAD. Najveća nagrada za naš posao su nam upravo priče i doživljaji naših sretnih polaznika i njihovih roditelja.

Sorry, the comment form is closed at this time.