KONTAKTIRAJTE NAS: 01/ 4812 200; 091/ 4812 200

PRATITE NAS:

Top
Diplomski studij u Italiji
2 Jan

Diplomski studij u Italiji: Politecnico di Milano

Italija je popularna destinacija za studij u inozemstvu zbog multikulturalnog okruženja, ali i zato što se u ovoj mediteranskoj zemlji nalazi nekoliko najbolje rangiranih javnih i privatnih sveučilišta u svijetu. Među njima je i Politecnico di Milano koje zauzima visoko 137. mjesto prema QS World University Rankings. Također, ovo sveučilište nudi brojne diplomske programe na engleskom jeziku o kojima možeš više saznati u nastavku teksta.

Zašto studirati u Italiji?

Obrazovanje u Italiji izuzetno je cijenjeno zahvaljujući širokom spektru izvrsnih akademskih institucija u kojima su međunarodni studenti toplo dočekani. Italija je imala važnu ulogu u akademskoj zajednici, potičući reformu europskog visokog obrazovanja kroz Bolonjski proces. Studenti koji se školuju u Italiji steći će dragocjena znanja i važne kulturne kompetencije u jednoj od najmlađih europskih republika.

Diplomski studij u Italiji na engleskom jeziku
Italija ima ponešto za svakoga

Italiju krase pitoreskni starinski gradovi, Mediteranska obala i prekrasni pogledi na prirodne pejzaže. Poznata je po iznimnoj hrani i vinu, kao i po svojim strastvenim ljudima. Istodobno je među 8 najindustrijaliziranih zemalja na svijetu, dom je najvećih svjetskih tvrtki i istraživačkih pogona. Italija ima bogatu kulturnu tradiciju i povijest, kao i mnoga mjesta svjetske baštine koja ćeš moći posjetiti tijekom svog studija.

Zanima te studij u Italiji na engleskom jeziku?

Dogovori besplatne konzultacije

Politecnico di Milano

Politecnico di Milano jedno je od najistaknutijih sveučilišta na svijetu, rangirano 20. na svijetu prema QS World University Ranking by Subject – Engineering & Technology 2021. Osnovano je 1863. godine te je najveća obrazovna institucija za arhitekturu, dizajn i inženjerstvo u Italiji. Zbog snažne međunarodne politike institucije, mnogi programi u potpunosti se izvode na engleskom jeziku. Studijski programi na engleskom privlače sve veći broj talentiranih međunarodnih studenata koji čine zajednicu s više od 100 nacionalnosti.

U 2017./2018. akademskoj godini 28% međunarodnih studenata upisalo se na diplomske programe Sveučilišta Politecnico di Milano.
Diplomski studij u Italiji na engleskom jeziku

POLIMI Graduate School of Management

POLIMI Graduate School of Management dio je javnog sveučilišta Politecnico di Milano, a osnovana je prije više od 40 godina s ciljem provođenja programa iz područja menadžmenta. Ova je poslovna škola prva u Italiji 2014. uvela online Executive MBA program, a danas je su gotovo svi programi unutar ove institucije digitalizirani. Upravo zbog digitalne transformacije, POLIMI Graduate School of Management našla se na svjetskim ljestvicama; 6. mjesto na QS Online MBA Rankings 2021 i 8. pozicija na Online MBA Ranking 2021 Financial Timesa.

Zanima te studij u Italiji na engleskom jeziku?

Dogovori besplatne konzultacije
Diplomski studij u Italiji na engleskom jeziku
Među mnogim inovativnim projektima ističe se FLEXA, platforma za kontinuirano učenje za studente koja koristi umjetnu inteligenciju i koja je razvijena u partnerstvu s Microsoftom.

Međunarodno okruženje je jedno od prepoznatljivih obilježja POLIMI Graduate School of Management . Pohađati ovu poslovnu školu znači povezati se sa širokom mrežom obrazovnih institucija, tvrtki, gostujućih profesora i studenata iz cijelog svijeta. Više od 70 različitih nacionalnosti zastupljeno je u predavaonama i uredima POLIMI Graduate School of Management.

Diplomski programi

Godišnje se izvodi više od 40 diplomskih programa, uključujući MBA i Executive MBA, koji pokrivaju razne teme: od općeg menadžmenta do specifičnijih predmeta poput poduzetništva, inovacije dizajna, održivo upravljanje lancem opskrbe, marketing i novi mediji, ICT i digitalna transformacija, upravljanje projektima i industrija.

Diplomski studij u Italiji na engleskom jeziku

19 diplomskih programa na engleskom jeziku

Želiš znati više o studiju u Italiji?

Diplomski studij u Italiji na engleskom jeziku
Akreditacije i rang liste

Tijekom godina poslovna škola MIP Graduate School of Business sve više je prepoznata po izvrsnosti svojih programa. 2009. godine ova poslovna škola po prvi put je uvrštena među najbolje europske poslovne škole na ljestvici Financial Timesa, a danas se programi škole nalaze na svim glavnim svjetskim rang listama, uključujući QS, Bloomberg Business Week,  America Economy, Expansion, EdUniversal i CEOMagazine.

MIP je dio 1% najboljih poslovnih škola akreditiranih od strane EQUIS-EFMD sustava, jednog od najvažnijih međunarodnih sustava ocjenjivanja i kontinuiranog unapređenja škola za menadžment i poslovno upravljanje.

POLI.DESIGN

POLI.design je, kao i POLIMI Graduate School of Management , dio javnog sveučilišta Politecnico di Milano. Između ostalog, na ovoj obrazovnoj instituciji možeš upisati usko specijalizirane diplomske programe na engleskom jeziku u trajanju od 12 do 24 mjeseca, ovisno o programu. Nastava uključuje kombinaciju predavanja, seminara i radionica dizajna uz sudjelovanje predavača iz branše. Svaki program sastoji se i od stažiranje na godinu dana u partnerskim kompanijama.

19 diplomskih programa na engleskom jeziku

Tradicija i inovacije, kvaliteta i suradnja sa profesionalnim svijetom temelji su koji su POLI.design od 1999. godine učinili jednom od referentnih institucija na međunarodnoj razini za diplomsko obrazovanje.
Diplomski studij u Italiji na engleskom jeziku

Visoko rangirano, moderno i digitalizirano sveučilište, međunarodna atmosfera, veliki izbor diplomskih programa na engleskom jeziku, prilika da se povežeš s ljudima i kompanijama iz cijeloga svijeta samo su neki od razloga za odabir programa na MIP Graduate School of Business i POLI.design u Italiji.

Javi nam se putem dolje navedenog obrasca, a mi ćemo ti uz svoje dugogodišnje iskustvo u međunarodnom obrazovanju pomoći da izabereš kvalitetan studij u inozemstvu koji će najbolje odgovarati tvojim aspiracijama.

Sorry, the comment form is closed at this time.