KONTAKTIRAJTE NAS: 01/ 4812 200; 091/ 4812 200

PRATITE NAS:

Top
swiss-education-group
2 Jan

Swiss Education Group

Swiss Education Group (SEG) studentima pruža poslovne, poduzetničke i liderske vještine koje su potrebne za uspješnu karijeru u hotelijerstvu. No, nabrojane vještine primjenjive su i u svim drugim poslovnim okruženjima. SEG se sastoji od četiri škole: Swiss Hotel Management School, Hotel Institute Montreux, César Ritz Colleges Switzerland i Culinary Arts Academy Switzerland.

▼ ONLINE Dani mobilnosti i edukacije 2023. ▼

Hopin platforma

⌚ 04.02.2023. od 11 do 15 sati
Registriraj se i besplatno sudjeluj
Swiss Education Group

Sve četiri SEG škole pronašle su svoje mjesto u top 10 obrazovnih institucija za Hospitality and Leisure Management na svijetu prema QS Ranking za 2021. godinu.

Svake godine SEG kampusi ugoste oko 6.000 studenata iz više od 100 zemalja. Jedan od razloga je i iznimno visoka zapošljivost studenata nakon studija. Čak 97% studenata dobije posao po završetku obrazovanja na školama SEG-a. Swiss Education Group surađuje sa svjetskim liderima kako bi prenijeli iskustvo iz stvarnog života studentima. Ulažu u razvoj strateških odnosa s pomno odabranim tvrtkama, koje predstavljaju najvišu razinu u širokom spektru industrija: ugostiteljstvo, kulinarstvo, bankarstvo, luksuz, ljepota i drugo.

Zanima te više o studiju hotelskog menadžmenta ili kulinarstva u Švicarskoj?

Besplatno sudjeluj na Online Danima mobilnosti i edukacije 04.02.2023. putem Hopin platforme i razgovaraj s predstavnikom Swiss Education Group.
Prijavi se

Sorry, the comment form is closed at this time.