KONTAKTIRAJTE NAS: 01/ 4812 200; 091/ 4812 200

PRATITE NAS:

Top
27 Apr

Swiss Education Group

 

Swiss Education Group (SEG) studentima pruža poslovne, poduzetničke i liderske vještine koje su potrebne za uspješnu karijeru u hotelijerstvu. No, nabrojane vještine primjenjive su i u svim drugim poslovnim okruženjima. SEG se sastoji od četiri škole: Swiss Hotel Management School, Hotel Institute Montreux, César Ritz Colleges Switzerland i Culinary Arts Academy Switzerland.

U suradnji sa Swiss Education Group, BHV Education organizira ONLINE event “Kako na master, praksu ili tečaj u top gradovima EU i SAD?” na kojem će se govoriti o obrazovnim mogućnostima master studija u inozemstvu. Kada se prijavljujete za diplomski studij u inozemstvu, važno je pažljivo istražiti sve opcije i pronaći program koji najbolje odgovara vašim akademskim interesima i ciljevima. Također je važno razmotriti sve troškove koji su povezani s diplomskim studijem u inozemstvu, uključujući školarine, smještaj, troškove života i putovanja.

Swiss Education Group

Sve četiri SEG škole pronašle su svoje mjesto u top 10 obrazovnih institucija za Hospitality and Leisure Management na svijetu prema QS Ranking za 2021. godinu.

Swiss Education Group grupacija je vrhunskih škola s više od 40 godina iskustva u hospitality i business managementu te kulinarstvu. Sve 4 škole nalaze se u top 8 najboljih u svijetu. Upoznavanje sa industrijom, praktičan rad i networking zagarantirani su od prvog dana u ovoj kolijevci turizma i luksuza. Svake godine SEG kampusi ugoste oko 6.000 studenata iz više od 100 zemalja. Jedan od razloga je i iznimno visoka zapošljivost studenata nakon studija. Čak 97% studenata dobije posao po završetku obrazovanja na školama SEG-a. Swiss Education Group surađuje sa svjetskim liderima kako bi prenijeli iskustvo iz stvarnog života studentima. Ulažu u razvoj strateških odnosa s pomno odabranim tvrtkama, koje predstavljaju najvišu razinu u širokom spektru industrija: ugostiteljstvo, kulinarstvo, bankarstvo, luksuz, ljepota i drugo.

Jedinstvene specijalizacije u kombinaciji sa suradnjama s kompanijama jamče uspješnu karijeru u hospitality industriji, ali i šire. Njihovi diplomski programi vrlo su intenzivni jednogodišnji programi koji otvaraju prilike za zaposlenje i izvan hospitality industrije – u konzaltingu, bankarstvu, retailu. Studenti uče direktno od stručnjaka iz industrije te primjenjuju stečeno znanje kroz projekte te na garantiranom internshipu.

Samo pet godina nakon diplomiranja, 90% studenata ostvarilo je management pozicije ili pokrenulo svoj posao.

Swiss Hotel Management School

César Ritz Colleges Switzerland – šesta najbolja škola za hospitality management u svijetu, a diplome su akreditirane od strane University of Derby. Izvode jedinstven intenzivni master program sa integriranom praksom i projektom. Karijerni put nakon master programa seže dalje od hospitality industrije (poduzetništvo, konzalting, bankarstvo…). Kroz praktično i iskustveno učenje razvija se poduzetnički mindset.

Culinary Arts Academy Switzerland – smatrana jednom od najboljih kulinarskih akademija u svijetu, za sve one koji žele ostvariti karijeru uspješnih chefova.

Swiss Hotel Management School

Swiss Hotel Management School – proglašena trećom najboljom školom na svijetu, a diplome koje nudi su u suradnji sa University of Derby iz UK.

Zanima Vas više o studiju hotelskog menadžmenta ili kulinarstva u Švicarskoj?
Dogovorite besplatne konzultacije

Sorry, the comment form is closed at this time.