KONTAKTIRAJTE NAS: 01/ 4812 200; 091/ 4812 200

PRATITE NAS:

Top
29 Aug

IB Diploma ili A Levels: Vrhunske srednje škole Inspired Education grupacije u Europi

Kako postići akademsku izvrsnost tijekom srednje škole? Upoznajte škole Inspired Education Group diljem Europe koje će se predstaviti na Danima mobilnosti i edukacije 2023. u Zagrebu. Izbor optimalne srednje škole i nastavnog programa u stranoj državi od velike su važnosti za poslovne lidere, diplomate i obitelji koje se zbog poslovnih prilika sele u novu zemlji ili grad. Jedan od najvažnijih aspekata ovog procesa jest pružiti kvalitetno obrazovanje i iskustvo srednje škole za vašu djecu. Kao obrazovni konzultanti smatramo da je izbor optimalne srednje škole ne samo važan preduvjet za ostvarenje potencijala vaših najmilijih, već i ključan korak koji će osigurati uspješnu tranziciju cijele obitelji u novu sredinu.

Osim što radimo s obiteljima koje se sele u inozemstvo, posljednjih godina povećao se broj obitelji koje su spremne poslati samostalno svoju djecu u boarding škole u završne razrede ili na cjelokupan četverogodišnji program. Takvo iskustvo omogućuje im ne samo kontinuiranu akademsku izvrsnost, već i priliku za osobni rast, razvoj međunarodnih perspektiva i stvaranje trajnih prijateljstava.

BHV Education surađuje s velikim brojem privatnih srednjih škola u inozemstvu, od kojih su neke neovisne, a druge dio međunarodnih grupacija. Jedna od takvih grupacija, Inspired Education Group, pridružit će nam se ove godine na međunarodnom sajmu školovanja Dani mobilnosti i edukacije u Zagrebu. S ponosom ističemo suradnju sa Inspired Education Group jer ova izvanredna mreža obuhvaća 111 škola u 24 zemlje i obrazuje više od 80.000 djece diljem svijeta.

Na našem 13. sajmu školovanja posjetite predstavnika Inspired Education Group i saznajte koja škola je idealna za Vaše dijete!

Saznajte više o Danima mobilnosti i edukacije

Zašto odabrati Inspired Education Group?

Škole koje se nalaze u grupi Inspired Education iznimno su kvalitetne i imaju niz prednosti koje ih čine dobrim izborom za vas ako tražite:

  • Akademsku izvrsnost: Inspired Eduction škole primjenjuju najbolje obrazovne prakse iz cijelog svijeta kako bi osigurale visoku akademsku izvrsnost. Njihov međunarodni kurikulum temelji se na modernim pristupima obrazovanju i omogućava učenicima da razvijaju širok spektar znanja i vještine
  • Globalnu povezanost: Inspired Education grupa obuhvaća škole u 24 zemlje, stvarajući priliku za međunarodnu razmjenu znanja, kulture i iskustava. Ovo globalno okruženje priprema učenike da budu građani svijeta, osnažujući ih da se uspješno nose s različitim kulturama i perspektivama.
  • Učenje i izvan učionice: Inspired Education škole naglašavaju važnost izvannastavnih aktivnosti i programa razmjene jer oni doprinose cjelovitom razvoju učenika, potiču razvoj socijalnih vještina, liderstvo i timski rad.
  • Fokus na osobnom razvoju: Osim akademskog uspjeha, Inspired Education škole pridaju važnost osobnom razvoju učenika. Potiču samopouzdanje, emocionalnu inteligenciju i vještine potrebne za uspješno suočavanje s izazovima modernog svijeta.
  • Inovativnost u nastavi: Škole u grupi Inspired Education stalno nastoje inovirati načine i alate podučavanja kako bi osigurale da učenici dobiju najbolje moguće iskustvo učenja. Kroz upotrebu suvremenih tehnologija i metoda, učenici se potiču na kritičko razmišljanje, kreativnost i rješavanje problema
  • Kvalificirane profesore: Škole u grupi Inspired Education zapošljavaju visoko kvalificirane i posvećene profesore koji primjenjuju moderne nastavne metodologije. Njihova stručnost i angažman doprinose visokim standardima obrazovanja.
  • Raznolikost i inkluzivnost: Inspired Education škole cijene različitost i potiču inkluzivno okruženje u kojem se svaki učenik osjeća dobrodošlim i podržanim. To pomaže u stvaranju bogatog okruženja za učenje gdje se različite perspektive cijene i poštuju.

U kojim zemljama se nalaze škole Inspired Education grupe?

Inspired Education škole nalaze se na šest kontinenata, a kako naše polaznike najviše interesiraju zemlje Europe nabrojat ćemo samo neke od gradova u njima: London (16 škola), Brisel, Montreux, Ticino, Milano, Bergamo, Como, Siena, Modena, Barcelona, Madrid, Toledo, Ibiza, Lisabon, Riga, itd.

Posjetite nas na Danima mobilnosti i edukacije u hotelu Hilton te razgovarajte s predstavnikom Inspired Education Group.

Registrirajte se na Dane mobilnosti i edukacije

Kakav smještaj nude škole Inspired Education grupe?

Škole koje pripadaju Inspired Education grupi nude različite opcije smještaja u Europi, ovisno o konkretnoj školi i njezinim specifičnim resursima. Evo nekoliko uobičajenih oblika smještaja koje Inspired škole mogu pružiti u Europi:

  • Internatski (boarding) smještaj: ovo je opcija smještaja u kojoj učenici žive na školskom kampusu tijekom školskog tjedna i vikenda, a oni koji imaju obitelji u relativnoj blizini mogu im se pridružiti vikendima ili u određenim razmacima. Ova opcija omogućuje učenicima potpunu uronjenost u školsku zajednicu, podržavajući njihovu akademsku izvrsnost i razvoj socijalnih vještina.
  • Nadzirani stanovi ili kuće: neke škole mogu ponuditi opciju smještaja u nadziranim stanovima ili kućama u blizini škole. To omogućuje starijim učenicima veću autonomiju i odgovornost, dok su i dalje pod nadzorom školskog osoblja.
  • Host obitelji: u nekim slučajevima škole mogu surađivati s lokalnim obiteljima koje nude smještaj učenicima. Ova opcija omogućuje učenicima da žive u lokalnom okruženju, pružajući im priliku da se urone u kulturu i jezik zemlje domaćina.
  • Smještaj u vlastitoj obitelji: za učenike koji žive blizu škole ili koji preferiraju život s obitelji, učenici dolaze na nastavu svaki dan i vraćaju se kući nakon završetka školskog dana

Važno je napomenuti da opcije smještaja variraju ovisno o svakoj konkretnoj školi i njezinim resursima. Pri istraživanju određene škole u Europi moramo obratiti izravno školi kako biste saznali više o dostupnim opcijama smještaja i njihovim detaljima.

Zanimljivosti

Doselivši se iz Južne Afrike u Australiju 2001. godine Cate Campbell je kao devetogodišnja djevojčica upisala Inspired Education školu Reddam House u Sidney-u. Vrlo brzo profesorica tjelesnog otkrila je njen talent za plivanje, pa iako je Cate akademski bila sasvim prosječna učenica, pod mentorstvom trenerice nastava je prilagođena njenim pojačanim treninzima. Već 2008. Cate je nastupila na Olimpijskim igrama u Pekingu gdje je osvojila dvije brončane medalje. Kasnije je nanizala i mnoge zlatne medalje i dan danas drži neke plivačke rekorde. Cate je u mnogim intervjuima navela da svoju karijeru može zahvaliti svojim roditeljima i školi Reddam House gdje je njezin talent otkriven. Na našem 13. sajmu školovanja Dani mobilnosti i edukacije imate priliku razgovarati s predstavnikom ovih škola.

Registrirajte se na Dane mobilnosti i edukacije

Sorry, the comment form is closed at this time.