KONTAKTIRAJTE NAS: 01/ 4812 200; 091/ 4812 200

PRATITE NAS:

Top
21 Dec

Upoznajte jedno od najboljih sveučilišta primijenjenih znanosti u Nizozemskoj: Avans University of Applied Sciences

Želiš iskusiti spoj dinamičnog života u studentskim gradovima i neizmjernih prirodnih ljepota, a ujedno se i profesionalno razvijati? Imamo za tebe uzbudljive vijesti koje stižu iz Nizozemske! Na online eventu 17.02.2024. u organizaciji BHV Educationa predstavilo se naše parnersko sveučilište Avans University of Applied Sciences, jedno od vodećih sveučilišta primijenjenih znanosti u Nizozemskoj. U nastavku teksta saznaj sve važne informacije o Avans sveučilištu, koje sve mogućnosti studiranja nudi i zašto je baš Avans idealan izbor za tebe!

Zašto Avans University of Applied Sciences?

Avans sveučilište godinama se već nalazi na vrhu ljestvice studijskog obrazovanja u Nizozemskoj. Studenti mogu birati između različitih područja, od ekonomije i biznisa, znanosti i tehnologije, pa sve do umjetnosti i obrazovanja. Sa svojih šest istraživačkih centara te čak više od 25 istraživačkih skupina, Avans pruža studentima mogućnost da svoja znanja i vještine razvijaju kroz praktični rad. Svim internacionalnim studentima Avans omogućuje studiranje na engleskom jeziku, na preddiplomskom i diplomskom studiju. Stručnost profesora, usmjerenost na razvijanje relevantnih vještina te dinamična i otvorena atmosfera, čine Avans UAS idealnim izborom za daljnje obrazovanje i usavršavanje.

Studijski programi na engleskom jeziku

Neovisno o području interesa, programi na Avans UAS osmišljeni su kako bi studentima omogućili stjecanje relevantnih vještina te ih pripremili za uspješnu karijeru.

Preddiplomski programi

Diplomski programi

 Studentski klubovi

Studentske organizacije pružit će ti mogućnost da proširiš svoj krug poznanstava unutar internacionalne zajednice. Erasmus Student Network Breda (ESN Breda) kroz moto „Unity in Diversity“ obuhvaća preko 500 lokalnih sekcija s ciljem povezivanja studenata, stvaranja inkluzivnog okruženja te rješavanja društvenih pitanja. Bar Sociëteit het Forum u Bredi, pod vodstvom volontera, izvrsno je mjesto za upoznavanje kolega studenata s cijenama prilagođenim studentskom budžetu. Članstvom u S.V. Virgo Breda čekaju te brojni popusti u barovima diljem centra Brede, sudjelovanje na događajima poput „drinking and chatting up“ večeri, kao i mogućnost korištenja prostora organizacije za učenje i opuštanje. Organizacija Ichtus u Bredi i Den Boschu omogućuje studentima zajedničko čitanje Biblije kao i sudjelovanje na diskusijama o brojnim temema. Za opuštanje i zabavu, s.v. Animoso u gradu Den Bosch organizira gala večeri, tematizirane zabave pa čak i jedrenje vikendom.

Smještaj

Studentski smještaj u Nizozemskoj je ograničen te se slobodna mjesta brzo rezerviraju i popune. Bitno je da smještaj počneš tražiti na vrijeme i da se informiraš o svim mogućnostima smještaja koje postoje. Avans University of Applied Sciences nema vlastite studentske domove, već je stambeno pitanje u pojedinim gradovima riješeno na različite načine. Sveučilište surađuje s nekoliko agencija za smještaj i iznajmljivanje u gradovima Den Bosch, Breda i Tilburg. Koje su to agencije te kakav tip smještaja nude studentima, možeš saznati na sljedećoj poveznici, a za sva dodatna pitanja možeš se obratiti i BHV Education savjetnicama.

 Studentski gradovi Avans sveučilišta

S lokacijom na jugu Nizozemske u pokrajini Noord Brabant, Avans sveučilište smjestilo se u čak četiri studentska grada: Breda, Den Bosch, Roosendaal i Tilburg.

Breda privlači studente iz cijelog svijeta, stvarajući raznoliku i uzbudljivu atmosferu, a još se naziva i Biserom juga. U gradu se nalazi mnoštvo barova, restorana i sportskih klubova, a često se organiziraju i razna događanja i festivali poput Fiesta Mexicana. Želiš li šetati povijesnim dijelom grada i opustiti se u gradskim parkovima ili te pak zanimaju sportske aktivnosti u prirodi, u Bredi možeš raditi oboje.

U Den Boschu osjećat ćeš se kao kod kuće. Topla atmosfera grada i srdačni ljudi uljepšat će tvoje studentske dane. Osim raznolikih mogućnosti u samome gradu, brojnih festivala poput Jazz in Duketown Festival i Festival Boulevard, u blizini možeš posjetiti i prirodni rezervat Bossche Broek.

Sigurno će te oduševiti spoj kulture, dobre hrane i noćnog života u Roosendalu, a svi ljubitelji mode svoje slobodno vrijeme mogu provesti u Rosada fashion outletu i shopping centru.

Kao i prethodni gradovi, Tilburg nudi razne mogućnosti za proširivanje poznanstava i uživanje u studentskom životu. Brojni barovi, restorani i kafići, kazališta i klubovi pružit će ti mnoštvo prilika za nezaboravan provod!

Top 3 razloga zašto izabrati Avans u Nizozemskoj

  1. Kvalitetno obrazovanje: Avans se ističe visokim standardima obrazovanja i fokusom na praktičnom iskustvu koje priprema studente za uspješan profesionalni put.
  2. Raznovrsni programi: široka paleta programa na engleskom jeziku pruža ti priliku za pronalazak savršenog studija.
  3. Inspirativna lokacija: na slikovitom jugu Nizozemske možeš uživati u idealnoj ravnoteži između gradskog života i bogatstava nizozemske prirode.

Sorry, the comment form is closed at this time.